Yok yok kardeş, sana son zamanlarda bi haller oldu, yorumlarında bi havalılık sezinliyorum. Benim yaptığım testler sonucunu beğenmek zorunda değilsin, bunu daha önce de söyledim. Yine polemik oluşturmayalım. Ayrıca benim üste çıkma gibi bir takıntım da yok, beni tanıyan bilir. Giga'yı ben asla pro. setlerle bir tutmadım, bunu yaptığımı da nerden çıkardın? Sanırım beni yanlış anladın.. Bu topicte benim acizane yapmaya çalıştığım z5500 hakkındaki yorumlarımı ve görüşlerimi yazmaktır. Beğenmeyen katılmaz, ama gigaworks olayı ayrı bir olaydır. Ben zaten z5500 için giga'dan daha iyidir dedim. Ama mega'nın giga'dan daha iyi olduğunu HİÇ sanmıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: HYDRA bak wolverine çok çabuk alınan bir KİŞİLİĞİN VAR SENİN! ben dinlemedim z 5500 ü ben NE DİYORUM ANLAMIYORMUSUN ???? herkesin kendi kulak zevkine göre değişir diyorum hala üste cıkmaya calışıyorsun gigaworksu dinledim dedim sana ve abartılacak bir set değil dedim elbetteki megadan daha güçlü bir set tartışılmaz ama benim salonumda bulunan home theather sistemiyle yarışamaz zaten bu setler pc için yapılmış setler cok pro setler değil bunu sende biliyorsun
bende zaten mega daha iyi demiyorum gigadan ama umduğum gibi cıkmadı bi ara senin kullandığın gibi 2 megaworks kullanmak gigadan cok daha iyi olur
Aynen katılıyorum kardeş, nedense benim incelediğim ve satın aldığım setler herkesin gözünde çok kötü oluyor? jazz 9940b aldım, çok beğendim. Daha sonra sattım, benim zevkim bu. Bu sitede benim tavsiyelerimel 9940 ve 9940b alıp da memnun olanlar bir araya gelip burda yazsa keşke. gigaworks aldım, beğendim, sattım, satın alan arkadaş hastası oldu. z5500 alıp da beğenmeyen var mı? Benim tavsiyelerimle hoparlör alıp da memnun olmayan var mı???
quote:
Orjinalden alıntı: duncan21
seni tebrik ediyorum z-5500e berbat bir set diyen dünyadaki belkide tek adamsın.parasının hakkını vermiyor diyebilirsin ki bence veriyor ama berbat nasıl diyebiliyosun.
quote:
Orjinalden alıntı: FuKaRa
logitech in bu ürününü bir tanıdıga almstık berbat tı hatta rezaletti o kadar parayı ölsem yolda bulsam almam ben abi nasıl verdin o kadar para bencede hayret bit vak a olmus.
quote:
Orjinalden alıntı: HeavyWeight
Wolverine senden aldım dtt 2200 setimle thx 550 logitech Z-5500 versiyonunuda audigy2 ZS model ses kartım ile bizzat dinledim inan dtt 2200 ile aradakşii farkı hissedemiyorum thx 550 ile kıyasladııgmda bendeki uydular ön plana çıktı tizler çok iiyiydi thx in woofer biraz iyiydi. logitech i bizim komsuya almıstık onunla kıyasımda ise bir fark seemedim ben biraz görsel sadece ürün. ama okadar edermi dersen ben dtt 2200 derim.
dtt serilerinde uydu hoparlörler zaten başlı başına süper onlara asla laf yok işcilik süperdi onlarda şimdii nerdeee öyle kalite uydular keşke creative devam etseydi dtt serisine inspire denen boktan bi seri cıkadı ve creative in adı biraz lekelenmeye başladı kanaatimce
Bak böyle konuşalım işte, yorum yapalım. Ben bir ara 2 adet megaworks sub'ını bir kullandım, stereo çoğaltıcı ile. Tamam, müzik dinlerken muhteşem bir ses şöleni yaşıyorsun ama itiraf etmem gerekirse dvd performansı acayip değiştiği için 2. sub'ı kullanmaktan vazgeçtim. Çünkü center'a gelen ses çok boğucu geliyordu, üstelik bazen konuşma sesleri anlaşılmıyorsu ama standart megaworks kullanımında çok daha düzeldi ses. Şahsen 2 adet mega'nın aynı anda kullanımını sadece müzik dinlemek için öneririm. Dvd için tavsiye etmem.
quote:
Orjinalden alıntı: HYDRA
bende zaten mega daha iyi demiyorum gigadan ama umduğum gibi cıkmadı bi ara senin kullandığın gibi 2 megaworks kullanmak gigadan cok daha iyi olur
Kardeş, beni tanısan bilirdin, ben şu ana kadar epeyce home cinema seti satın alıp incelemesini burda yazdım. Bunların içinde megaworks, gigaworks, jazz 9940b ve en son z5500 var. Benimki hobi olmuş, seti alırım, bir süre kullanırım ve aldığımdan daha ucuza zararına da olsa satarım..
quote:
Orjinalden alıntı: AncyrA
Wolverine @ hocam bu seti sen kendi rızanlamı aldın yoksa bir firma sanaa bunu test et diyemi gönderdi harbi merak ettim.
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
Kardeş, sen z5500ü bir dinle, bana hak vereceksin.. Gerçekten o parayı hak ediyor. Zaten şu anda eksen bilgisayarda nakit 587 YTL'ye satılıyor.
quote:
birde yazılarında hep şunu seziyorum genelde hangi setin bassı güçlü ise onu beğenip ona göre yapıyorsun unutmaki setleri değerlendirirken sadece basslara göre değil bir hoparlörün bütün tınıları doğal sese yakınlık açısından değerlendirmek daha doğru
elbetteki hakediyor o setin fiyatı dışarda 250 dolar tr de iki katı nerdeyse
Sevgili arkadaşım, ben malını öven biri değilim. Aldığım mal övülecekse ve benim tavsiye edeceğim kadar kaliteliyse neden o malı kötüleyeyim? Şu ana kadar burda çok ses sistemi övdüm ve bir o kadar da kötüledim. Bunların içinde benim olan da vardı, olmayan da... Mesela dtt 2200 kullanıp sattım, set çok kaliteli bir cambridge ürünüydü, övülecek çok yanı vardı. Daha sonra inspire 6600 aldım, aldığıma pişman oldum, berbat bir setti. Kötüledim. Arkadaşım inspire 5200 aldı, ne kadar kalitesiz olduğunu gördüm, ona sattırdım, almak isteyenlere tavsiye etmedim, kötüledim. j9940b aldım, çok beğendim ve övdüm, sattığım arkadaşım setten çok memnun. Gerisini söylemiyorum, bilmem anlatabildim mi??? Yani yanlış kanılarda bulunmayın bir insanın hakkında, iyice araştırıp öğrenmeden o kişiyi rencide etmeyin..
quote:
Orjinalden alıntı: digitalism
wolverine@ yazılarını büyük zevkle takip ediyorum ama şunuda belirtmeden geçemeyecem hangi setin incelemesini yapsan o en iyi oluyor malını biraz fazla öven birisin anladığım kadarıyla ama yinede bu yaptığın güzel birsey
İyi de kardeş, hangimizin yurtdışından alma şansımız var ki? Ben de biliyorum o setin dışarda daha ucuz olduğunu.. Ama el mahkum... Daha sen demedin mi geçenlerde Klipsch fiyatı böyle böyle, ama çok pahalı alınmaz diye, o set yurtdışında da çok pahalı, peki buna ne diyceksin? Yani her setin fiyatı yerine göre değişiyor. Megaworks'u 540 YTL'ye satan yerler de var, 300'e satan yerler de...
quote:
quote:
Kardeş, sen z5500ü bir dinle, bana hak vereceksin.. Gerçekten o parayı hak ediyor. Zaten şu anda eksen bilgisayarda nakit 587 YTL'ye satılıyor.
quote:
birde yazılarında hep şunu seziyorum genelde hangi setin bassı güçlü ise onu beğenip ona göre yapıyorsun unutmaki setleri değerlendirirken sadece basslara göre değil bir hoparlörün bütün tınıları doğal sese yakınlık açısından değerlendirmek daha doğru
Öncelikle setten memnun olduğuna sevindim. Cambridge her zaman en iyisini yapıyor zaten, o da olmasa ne olacak bu creative'in hali?
quote:
Orjinalden alıntı: HeavyWeight
Wolverine senden aldım dtt 2200 setimle thx 550 logitech Z-5500 versiyonunuda audigy2 ZS model ses kartım ile bizzat dinledim inan dtt 2200 ile aradakşii farkı hissedemiyorum thx 550 ile kıyasladııgmda bendeki uydular ön plana çıktı tizler çok iiyiydi thx in woofer biraz iyiydi. logitech i bizim komsuya almıstık onunla kıyasımda ise bir fark seemedim ben biraz görsel sadece ürün. ama okadar edermi dersen ben dtt 2200 derim.
quote:
İyi de kardeş, hangimizin yurtdışından alma şansımız var ki? Ben de biliyorum o setin dışarda daha ucuz olduğunu.. Ama el mahkum... Daha sen demedin mi geçenlerde Klipsch fiyatı böyle böyle, ama çok pahalı alınmaz diye, o set yurtdışında da çok pahalı, peki buna ne diyceksin? Yani her setin fiyatı yerine göre değişiyor. Megaworks'u 540 YTL'ye satan yerler de var, 300'e satan yerler de...
quote:
quote:
quote:
tamam işte bende fiyattan şikayetçiyim anla işte
Onu anladık, anlamıycak bişeyi yok, hepimizin en büyük derdi de şu fiyat olayı zaten. Ama ne yapabiliriz???
quote:
quote:
Onu anladık, anlamıycak bişeyi yok, hepimizin en büyük derdi de şu fiyat olayı zaten. Ama ne yapabiliriz???
quote:
hayır yani fiyatını hakediyor da yarısı vergi olarak gidiyor öylece verdiğin paranın yarısını haketmiş oluyor
Diğer setlerdede vergi söz konusu değil mi? Aldığımız herşeyin içinde vergi var ve ne alırsak alalım herşeye hak ettiğinde fazla para vermiş oluyoruz. Bence boşuna tartışıyosunuz beyler fiyatı cok bulan zaten gidip almaz benzininde yüzde bilmem kacı vergi ama el mahkum yapacak bisey yok bu hale getirenler utansın ya da ülkemiz teknolojiye yatırım yapmadığı icin bizi bu tip şeyleri dışardan getirtmek zorunda bırakanlar utansın
quote:
Orjinalden alıntı: MaGeSuKo
Diğer setlerdede vergi söz konusu değil mi? Aldığımız herşeyin içinde vergi var ve ne alırsak alalım herşeye hak ettiğinde fazla para vermiş oluyoruz. Bence boşuna tartışıyosunuz beyler fiyatı cok bulan zaten gidip almaz benzininde yüzde bilmem kacı vergi ama el mahkum yapacak bisey yok bu hale getirenler utansın ya da ülkemiz teknolojiye yatırım yapmadığı icin bizi bu tip şeyleri dışardan getirtmek zorunda bırakanlar utansın
+1
quote:
Aynen katılıyorum kardeş, nedense benim incelediğim ve satın aldığım setler herkesin gözünde çok kötü oluyor? jazz 9940b aldım, çok beğendim. Daha sonra sattım, benim zevkim bu. Bu sitede benim tavsiyelerimel 9940 ve 9940b alıp da memnun olanlar bir araya gelip burda yazsa keşke. gigaworks aldım, beğendim, sattım, satın alan arkadaş hastası oldu. z5500 alıp da beğenmeyen var mı? Benim tavsiyelerimle hoparlör alıp da memnun olmayan var mı???
quote:
seni tebrik ediyorum z-5500e berbat bir set diyen dünyadaki belkide tek adamsın.parasının hakkını vermiyor diyebilirsin ki bence veriyor ama berbat nasıl diyebiliyosun.
quote:
logitech in bu ürününü bir tanıdıga almstık berbat tı hatta rezaletti o kadar parayı ölsem yolda bulsam almam ben abi nasıl verdin o kadar para bencede hayret bit vak a olmus.
Kardes yuru arkandayız senin tavsiyelerine ve denyimlerine guveniyoruz sonuna kadar arkandayız cunku ortada emek var senin gibi elimde fırsatım olsa bende denerdim en gusel sistemleri ve kadrini bilenlerle paylşasırdım helala olsun sanaki sen herkesle paylasıyosun
Kardeş desteğin için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: turkel_ugur
quote:
quote:
quote:
Kardes yuru arkandayız senin tavsiyelerine ve denyimlerine guveniyoruz sonuna kadar arkandayız cunku ortada emek var senin gibi elimde fırsatım olsa bende denerdim en gusel sistemleri ve kadrini bilenlerle paylşasırdım helala olsun sanaki sen herkesle paylasıyosun
Abi wolverine nasıl yapıyosun anlamıyorum yaaa deli oldummmmm Abicim ben 3 aydır bu setin peşindeyim ama piyasada ya yok yada elinde olanlar çok yüksek fiyata satmaya çalışıyolar. Abartmıyorum ya 3 ay oldu. 3 ay boyunca sadece 1 kere hızlı sisteme 1 ürün girdi sanırım çünkü onu sabah gördüm akşama bitmişti. Onuda sen mi aldın yaf yoksa :) yaw birileri bu ürünü biyerde gördüklerinde banada haber versin pls. gerçi haftada 2 kere zaten bakıyorum ama
bu iki ses karti arasinda ne fark var acaba fiyatlari yari yariya farkli ozellikler tablosunda bi fark gozukmuyor audigy2 islemciye sahip ikiside ????
Yanlış yazmışlar, audigy es ile audigy2 zs arasında çok fark var. Audigy es için yazılanlar yanlış. 100db SNR. Sadece 5.1 dolby digital destekler o kart. Audigy2 yongası, thx olayı, dts çözmesi, dolby digital ex çözmesi ve 108db olması imkansız. O özellikler zs modelinde var. Zaten zs süper bir kart.
bu iki ses karti arasinda ne fark var acaba fiyatlari yari yariya farkli ozellikler tablosunda bi fark gozukmuyor audigy2 islemciye sahip ikiside ????
eksen'e çok yakında gelecek, bugün yarın bekliyorlar, ben konuştum onlarla. Ara ve konuş derim. Bu arada senin gördüğün ve hemen satılan o z5500 ne zaman satılmıştı? Yani bu anlattığın olay ne zaman oldu?
quote:
Orjinalden alıntı: fcaglayan
Abi wolverine nasıl yapıyosun anlamıyorum yaaa deli oldummmmm Abicim ben 3 aydır bu setin peşindeyim ama piyasada ya yok yada elinde olanlar çok yüksek fiyata satmaya çalışıyolar. Abartmıyorum ya 3 ay oldu. 3 ay boyunca sadece 1 kere hızlı sisteme 1 ürün girdi sanırım çünkü onu sabah gördüm akşama bitmişti. Onuda sen mi aldın yaf yoksa :) yaw birileri bu ürünü biyerde gördüklerinde banada haber versin pls. gerçi haftada 2 kere zaten bakıyorum ama