Şimdi Ara

Logitech Z506 5+1 sürekli fısıltı geliyor.. YARDIM LÜTFEN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslına bakardanız tısıltı mı deseem, fısıltı mı deseem, yoksa inleme mi desem bilemiyorum..Hani kulağınız ani bi yüksek ses şokuna maruz kaldıktan sonra olur ya bööle ssssssssssssssssssssssssssss diye, işte öyle bişi bu ve aldığımdan beri sürekli var.Sadece sesi sonuna kadar açtığımda ve sonuna kadar kapadığımda kesiliyor..Acaba sebep nedir ve ne yapabilirim??Teşekkürler..

• Interconnect kabloyu diğerlerinden uzak tutun, özellikle de AC 220 V taşıyan kablolardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

Interconnect kabloyu diğerlerinden uzak tutun, özellikle de AC 220 V taşıyan kablolardan.

Tuttum fakat yine devam ediyor..Aslına bakarsanız bi daha dikkat ettim sese ve en iyi benzetebileceğim şey; decoder'i olan bi televizyonun decoder sesini kısıp televizyonun sesini sonuna kadar açtığınızda (tüm markalarda olmamak kaydıyla) gelen o cızırtı var ya hani, işte onun biraz daha küçüğü fakat gece kapamayı unuttuğumda zırt bırt beni uyandıran bi ses haline gelebiliyo rahatlıkla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letthegoodtimesroll -- 3 Aralık 2012; 13:26:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.