Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce görseldeki ses sistemini satın aldım . Son bir haftaya kadar hiç sorunsuz çalışıyorken mecburen 5+1 'den 3+1 'e düşürmek durumunda kaldım . Ardından bu enteresan cızırtı sesi ortaya çıktı . Sorunun eksik hoparlörden olabileceğini düşündüm denemek amaçlı 5+1'e geri döndürdüm ama sonuç yine kötü . Ayrıca sadece ikili hoparlörden ses geliyor . Geriye kalan 4 tane hoparlörden sadece videodaki cızırtıya benzer ses çıkıyor . Sizce sorunun kaynağı nedir ?
Kardeşim merhaba bende bu sistemi almayı düşünüyorum da Neden 3+1 olarak kullanıyorsun ? Bide memnunmusun artı ve eksilerini söylermisin (cızırtı hariç)
quote:
Orijinalden alıntı: KADİRKAAAN
Kardeşim merhaba bende bu sistemi almayı düşünüyorum da Neden 3+1 olarak kullanıyorsun ? Bide memnunmusun artı ve eksilerini söylermisin (cızırtı hariç)
Hocam genel olarak memnundum . Yeni taşındığım oda ufak olduğu için diğerlerini koyacak yer bile yok . Yani gerçekten yer yok istesemde bir yere koyamıyorum bu sebepten 3+1 yaptım ancak cızırtı sorunu beni mahvetti .
Ses kalitesi falan gayet başarılı . Bass çok iyi olmasada idare ediyor . Bunların haricinde başka derdim sıkıntım yoktu ama cızırtı sorunu ortaya çıktı . Ben almanı tavsiye etmiyorum , Bu sorun durduk yere ortaya çıktı . Hoparlör bozulacak diye son ses bile açmıyordum ama cızırtı sorunu ortaya çıktı . Galiba bu sorunun çözümüde yok verdiğimiz parayla kaldık .
Önce varmıydı acaba sorun? Ses kartından olabilir bide kablolar dogru takılı demi
Cızırtı olmasa tavsiye edermiydin bass tıs felan seviyorum ben bide sesi en yüksekte bozuluyormu ve en yüksekte ses ne kadar yüksekligi düzeyi duruluyormu %100 de
KADİRKAAAN
kullanıcısına yanıt
Hocam bu sistemi odanın köşelerine kuracaksın film izlerken sağdan sola doğru uçan kanat çırpışını duyacaksın . Ben tamamen bunun için almıştım ama arada oyun oynarkende kullanıyorum. Müzik fazla dinlemedim ancak yüksek seste hafif bozulmalar oluyor . Zaten hopalörlerin bass özelliği iyi değil sadece koymak için koymuşlar . Bass seviyorsan bu fiyata 2+1 almanı tavsiye ederim 5+1 sistemlerde bass pek iyi olmuyor hatta hiç iyi olmuyor diyebilirim .