Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.205.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18961897189818991900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim dediğinizi yaptım. Sorrund kısınca önler arkalar aynı seviyeye geldi. master volumedan açınca eşit ses geliyor artık.

Kabloları bayaa sağlam döşedim. Kapı altlarından kablo yollarından falan değiştirme şansım kalmadı :) artık böyle idare edicem gibi gözküyor. Çok çok sağolun tekrardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

sistem pcye bağlı olmadığı zamanda çıkıyor mu uğultu?

Yok o zaman uğultu falan. Mesela sistem açık bi şekilde duruyor Bilgisayar kapalı. Bilgisayarı açtığımda uğultu başlıyo. Dekoderle ilgili bi sorunmu acaba anfiden ziyade.

anladım. dekoderin arkasındaki stereo 1-3 ve 6ch direct olan tırnağı stereo1-3 e alıp analog girişleri tek tek kontrol edin. rca kabloyu değiştirin. sorun devam ederse pcde telefona veya mp3çalara bağlayın denemesini yapın

bu dediklerini zaten denemiştim daha öncede. bu ses hiç bi şekilde gitmiyo. hatta analog bağlantı yaptığımda bu uğultu daha fazla artıyo.

Bi tane dekoder buldum satan var. alsam boş yeremi almış olurum acaba. sorun amfi demi dekoderdemi bunu nasıl anlarız ya :(

• Merhaba Arkadaşlar
    Yeni ürünümüz olan Logitech Z5500 hoparlör askı aparatı satışa sunulmuştur

ULSE M5

- ULSE M5 Hoparlör Standı 4 kg'a kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır.
    - Metalik görünümlü
    - Ürünler demontedir.
    - Bütün vida aksamları ve kurulum kılavuzu kutu içerisindedir.
    - Metal malzemeden üretilmiştir
    - Ürün Logitech Z5500 Hoparlörlerine uygundur.

2 Adet Askı Aparatı
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-logitech-z5500-hoparlor-aski-aparati-ulse-m5-2-adet-275245541/detay/
    http://www.sanalpazar.com/logitech-z5500-hoparlor-aski-aparatlar-ulse-m5-2-adet/i-62251648

3 Adet Askı Aparatı
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-logitech-z5500-hoparlor-aski-aparati-ulse-m5-3-adet-275245905/detay/
    http://www.sanalpazar.com/logitech-z5500-hoparlor-aski-aparatlar-ulse-m5-3-adet/i-62251237

4 Adet Askı Aparatı
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-logitech-z5500-hoparlor-aski-aparati-ulse-m5-4-adet-275243764/detay/
    http://www.sanalpazar.com/logitech-z5500-hoparlor-aski-aparatlar-ulse-m5-4-adet/i-62251177

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explat -- 5 Nisan 2016; 16:47:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: mtayfur83

quote:

Orijinalden alıntı: danger06

bende z5500 aldım inanın apartmanın istinat duvarı yıkıldı arabalar yoldan düştü gerçekten çok çok kuvvetli bir sistem!! müziğe hasret kaldım ama

Hocam bu yorumunuzda anlatmak istediğinizi ancak müzik kulağı olan kişiler anlar. Yorumunuza eklemek gerekirse Müzik en azından 2+1 de daha da ötesi 2.0 Stereo Sistemlerde dinlenir. Z5500 dönemin Film ve Oyun Hoparlöründen öteye geçememiş efsane sistemlerinden biridir yalnızca...

Z5500 gibi bass verebilen 2.0 ya da 2.1 olsa alcaz ama yok arkadaş

Alındı

• Beyler bir soru sorayım 752 pıd no ile 612 pıd no uyar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

Ulse Z5 ile ilgili yorumları siz değerli forum üyelerine sunarız. Z5500 için en güzelini sizlerle paylaştık.

Saygılarımızla
    Ulse Design
    Bu mesaja eklenen görseller:

• dertlerinsani61 kullanıcısına yanıt
    Soruyu soralı 3 hafta olmuş ama naptın hocam?

• Cvp yok hocam bende almaktan vazgeçtim başka birtane buldum

• arkadaşlar ayaklık isteyen dükkanıma bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_100677670/f_//tm.htm#100677670
  • Arkdaşlar merhaba.
    Forumda z5500 cüler epey geriye düşmüş hem biraz uyandırayım hemde bir problemi hatırlatayım.

Acaba z5500deki dip vınlama sesine kalıcı bir çözüm bulan oldu mu acaba?
    Yardımlar için teşekkürler. ..

• Ulse Design ürünlerini online satış sitesi olan sahibinden.com dan güvenli E ticaret ile (GET) satın alabilirsiniz

#logitechz5500hoparlörayağı
    #logitechz906hoparlörayağı
    #ulsez5 #ulsez9 #ulsem3 #ulsez5
    #hoparlöraskıaparatı
    www.ulsedesign.com

Dükkanımızı ziyaret edin
    https://ulsedesign.sahibinden.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Wikingtoro

aynı ses kartını almayı düşünüyorum elimde sıfır aldığımda sadece 1 kere denediğim z5500 set var 3-4 sene oldu alalı kutusunda yakında çıkarıp kullanmayı düşünüyorum pc yeni topladım onboard ses kötü olacağı için ses kartını önerirmisin oyun müzik film olarak kullanacağım önceki ses kartımda creative idi creative driver üretmediği için çöp olmuştu tereddütüm win 10 sonrasına sürücü desteği verip vermeyeceği

optik olarak kullanacaksanız iyi bir ses kartı almanıza gerek yok.10 dolarlık karttan alacağınız optik çıkış la 300 dolarlık karttan alacağınız aynı olacaktır.Bu konuda bilgisi olmayan insanların yaptığı en büyük hata budur... 300-500 liralık kart alırlar ama alete optik girerler... Ne oldu o kart çöp.. Optik çıkış aldığın anda ses kartından ses kartı çözücüsü iptal olur direk saf ses z5500 e gider (veya neyse kullandıgınız sistem) z5500 kendi çözer o sesi... O yüzden diyorum z5500 e optik girecekseniz en ucuz optik çıkışlı kartı alın.

• Crossover Frequency u ses kartında ayarı kaçta bırakıyorsunuz x-fi lerde mesela

• Devian kullanıcısına yanıt
    dün ses kartıma creative sound blaster z ye z5500 bağladım analog girişe göre dip ses çok az parazit az fakat ne film nede müzik olarak z5500 ü analog bağlantıdaki gibi stereo x2 vs mod göremedim dolayısı ile filmlerde ve oyunlarda 6 kanal olarak iş görüyor gibi müzikte sadece stereo yada ses kartında ki müzik modu ile 6 kanal dinlenebiliyor bana analog bağlantı daha kullanışlı geldi birde ses kartı devre dışı direk z5500 dekoderine sesi çözdürüyor ise ekolayzer vs gibi ayarlara müsade etmemesi gerekmiyormu ses kartı üzerinden bütün yapay efektleri verebiliyorum optik bağlantıda bu frekans olayını ve dts 96/24 pro logic2 ninde tam olarak ne olduğunu bilmiyorum aradaki farkların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wikingtoro -- 1 Haziran 2016; 0:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: explat

Ulse Design ürünlerini online satış sitesi olan sahibinden.com dan güvenli E ticaret ile (GET) satın alabilirsiniz

#logitechz5500hoparlörayağı
    #logitechz906hoparlörayağı
    #ulsez5 #ulsez9 #ulsem3 #ulsez5
    #hoparlöraskıaparatı
    www.ulsedesign.com

Dükkanımızı ziyaret edin
    https://ulsedesign.sahibinden.com/

arka hoparlörleri duvara monte decektim fakat normal tornavida ile hoparlörün vida delikleri uyduların kasaları ile çakışıyor yani bu şekilde sıkarsam vidayı çapraz diş atma ihtimalinden dolayı yamuk gidebilir acaba bunun için cırtcırtlı tornavidamı kullanmam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wikingtoro

dün ses kartıma creative sound blaster z ye z5500 bağladım analog girişe göre dip ses çok az parazit az fakat ne film nede müzik olarak z5500 ü analog bağlantıdaki gibi stereo x2 vs mod göremedim dolayısı ile filmlerde ve oyunlarda 6 kanal olarak iş görüyor gibi müzikte sadece stereo yada ses kartında ki müzik modu ile 6 kanal dinlenebiliyor bana analog bağlantı daha kullanışlı geldi birde ses kartı devre dışı direk z5500 dekoderine sesi çözdürüyor ise ekolayzer vs gibi ayarlara müsade etmemesi gerekmiyormu ses kartı üzerinden bütün yapay efektleri verebiliyorum optik bağlantıda bu frekans olayını ve dts 96/24 pro logic2 ninde tam olarak ne olduğunu bilmiyorum aradaki farkların

eğer analog bağlarsan z5500 sadece anfi görevi görür.. Digital bağlarsan çözücü z5500 olur.Analog çıkıştan dip ses ve parazit sorunun varsa ya sorun kablodadır yada analog çıkışlarında.Ekolayzır gibi ayarlar başka onu yapabilir alet ama çözme işi başkadır.

• M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    Çok basit ses seviyeni ayarla standbay konumuna getir. Anahtardan Kapat aç ayarladığın aynı ses seviyesinde kalır.
  • elnino21 E kullanıcısına yanıt
    traş makinesi diye bahsettiğin ses ısındığında ortaya çıkan bir ses ben bizzat arka kısmına vantilatör dayayıp denedim sıcaklığı giderince sorun kalmıyor tek sebebp ısınması
  • Arkadaslar dün z5500'üm arızalandı, sigortadan olduğunu düşündüm ve değiştirdim fakat çıkarttığım sigorta patlamamisti, yenisini takincada elektrik gelmedi.
    Garantisi de yok, nerede tamir ettirebilirim bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 18961897189818991900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.