Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.205.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18971898189919001901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    penta bilgisayar

istanbul / ümraniye

garantisi bitse bile ülkedeki logitech adına tek yetkili servis merkezi bu firma. arayıp konuşun isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayako

Arkadaşlar merhabalar malum havalar sıcak bende aşırı amatör bir şekilde cihazı hava soğutma ile soğutmaya karar verdim bu şekilde içim daha ahat film, oyun vs izleyebiliyorum özelikle kontrol panelinin soğutması şu anda mükemmel fan orada çok iyi üflüyor dışarı, gerçi adaptör yetersiz ama diğer iki fanının soğutucu plaka da işe yaradığını da söyleyebilirim alttaki fan havayı çekerden üstteki üflüyor.

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

Sizlerede bir sorum olacak bu sigorta atması yada panel ışığının gitmesinin nedenleri nelerdir acaba ben cihazı aşağıdaki güç kaynağı ile kullanıyorum tunçmatik marka sıkıntı olurmu acaba?

benimde z5500üm terasta yatıyordu 2 hafta oldu çıkarıp kullanalı bişey dikkatimi çekti bir süre sonra subwooferdan traş makinesin sesine benzer bir ses geldiğini farkettim neden oldugunu anlayamadım sonra ısınmadan olabilecegine ihtimal verip vantilatörü sogutucu plakaya tutarak çalıştırdım plaka soguduktan sonra seste kaybolmuştu sen böyle bir durumla karşılaştınmı veya forumda karşılaşıp fikir verecek arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarist645_

Çok basit ses seviyeni ayarla standbay konumuna getir. Anahtardan Kapat aç ayarladığın aynı ses seviyesinde kalır.

Öneriniz için teşekkürler fakat buda çözüm olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: explat

Ulse Design ürünlerini online satış sitesi olan sahibinden.com dan güvenli E ticaret ile (GET) satın alabilirsiniz

#logitechz5500hoparlörayağı
    #logitechz906hoparlörayağı
    #ulsez5 #ulsez9 #ulsem3 #ulsez5
    #hoparlöraskıaparatı
    www.ulsedesign.com

Dükkanımızı ziyaret edin
    https://ulsedesign.sahibinden.com/

Merhaba ;

Sahibinden üzerinden ben de bir set kısa olan duvar ayaklarından az önce aldım, bir şey sormak istiyorum center kolon için ayrı bir adet ayak nasıl temin edebilirim acaba onuda duvara asmak istiyorum da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

quote:

Ulse Design ürünlerini online satış sitesi olan sahibinden.com dan güvenli E ticaret ile (GET) satın alabilirsiniz

#hoparlöraskıaparatı
    www.ulsedesign.com

Dükkanımızı ziyaret edin

Merhaba ;

Sahibinden üzerinden ben de bir set kısa olan duvar ayaklarından az önce aldım, bir şey sormak istiyorum center kolon için ayrı bir adet ayak nasıl temin edebilirim acaba onuda duvara asmak istiyorum da :)

Merhaba
    İlerleyen günlerde center için bir ürünümüz ortaya çıkacaktır bizi takip ediniz

• z5500 satan varsa pm atabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

#hoparlöraskıaparatı
    www.ulsedesign.com

Dükkanımızı ziyaret edin

Merhaba ;

Merhaba

Teşekkürler.

Ürünlerde az önce geldi baya ağırlarmış :) , benim gözüme takılan tek beğenmediğim kısım, siyah ayakların ayarlı çubuğa takılan kısmına denk gelen delik biraz geniş, genel olarak bence parasını hak eden bir ürün center içinde takipteyim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

#hoparlöraskıaparatı
    www.ulsedesign.com

Dükkanımızı ziyaret edin

Merhaba ;

Merhaba

Teşekkürler.

Ürünlerde az önce geldi baya ağırlarmış :) , benim gözüme takılan tek beğenmediğim kısım, siyah ayakların ayarlı çubuğa takılan kısmına denk gelen delik biraz geniş, genel olarak bence parasını hak eden bir ürün center içinde takipteyim...

Ürün hakkındaki yorumunuz için teşekkür ederim. Dile getirdiğiniz bağlantı deliklerinin biraz büyük olmasının sebebi, bir kaç farklı üründe de aynı ürün kullandığından dolayı minimum olacak şekilde imal edilmiştir. Askı apar atlarını güle güle kullanmanız dileği ile.

• Herkese merhaba,

sisstemi uzun zamandır kullanmıyordum. Bugün bir deneyeyim dedim. her iki ön uydudan ses gelmiyor.

Farklı input'ları ve effect'leri denedim. Test modu da dahil ses alamıyorum. Hoparlör-kablo değiştirerek test ettim, sorun çıkışlarda görünüyor.

Bu problemi yaşayıp tamir ettiren oldu mu acaba?
  • arkadaslar 2 sorum olcak bayadir kullabmiyodum kardesimin evine kurcaz.
    tvye karsi otururken lefr rear sol arkama gelmeli degil mi?
    2.sorum guç kablosu bir tarafi 2 delikli ince kablo priz kismida sadece fiş dimi adaptor vb yok ve takarken yonu onemli mi?

• Merhaba, hocam sizdeki kabloda bu mu? Üstünde logitech vb birşey yazıyo mu?

• selamlar

left rear sol arka tarafa gelmeli

power kablosu standart teyp ceryan kablosudur yön farketmez takın çalışır, çalışmazsa sigortası yanmış olabilir aklınızda olsun.
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim hocam. `Kabloyu ters takinca duman cikti` gibi bir yorum okuyunca korktum biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    rica ederim

bazen satayım diyorum yerine daha sade bir soundbar alayım falan ama bu sesi bulacağımı sanmıyorum.
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    valla dun test ettik hala canavar gibi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

rica ederim

bazen satayım diyorum yerine daha sade bir soundbar alayım falan ama bu sesi bulacağımı sanmıyorum.

satarsanız alıcınız hazır bekliyor
  • Pikap bağlantısı yapılabiliyor muyuz bizim bu sistemlere ?
  • Su konuyu hala capcanli gorunce iyiki bu cihaza sahibim diyorum.

• 6 senedir kullaniyorum. Tertemiz duruyor masallah. Acaba bi tane de yedek mi alsam diye dusunuyorum. Bu fiyata bundan iyisi yok cunku. Prof bi sistem kurmayacaksaniz satmayin bu eseri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18971898189919001901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.