Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.205.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18991900190119021903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z5500 satılıktır. Fiyat 550TL. İlgilenen arkadaşlar pm'den ulaşabilir - Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmanager -- 4 Eylül 2016; 15:00:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmanager

Z5500 satılıktır. Fiyat 550TL. İlgilenen arkadaşlar pm'den ulaşabilir

Fiyat revize, Logitech Z5500, 500tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce muhtemelen çok fazla sorulmuştur şimdiden kusura bakmayın ama 300 lira civarına kadar bir ses kartı almak istiyorum, z5500 için bu fiyatlarda hangi kartı almak en mantıklı hareket olur. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrkvstu

Merhaba arkadaşlar, daha önce muhtemelen çok fazla sorulmuştur şimdiden kusura bakmayın ama 300 lira civarına kadar bir ses kartı almak istiyorum, z5500 için bu fiyatlarda hangi kartı almak en mantıklı hareket olur. Teşekkür ederim.

İşletim sistemin nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum olacak.

Malzemeler, bir adet HDMI çıkışlı laptop, bir adet Z5500 ve bir adet Philips 42PFL3527H/12 model led TV. Ha bir de bir ucu optik, diğer ucu adaptörle koaksiyele çevrilmiş kablo.

Derdim ise HDMI ile laptoptan aktarılan görüntü ve sesi, Philips'ten ve Logitech'ten almak. Mümkün değil mi bu?
  • arkadaşlar kontrol paneline ihtiyacım var, uzun zamandır arıyorum satan bi yer ya da kişi var mı ??
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    windows 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRST BULLET

arkadaşlar kontrol paneline ihtiyacım var, uzun zamandır arıyorum satan bi yer ya da kişi var mı ??

+1
  • pmanager P kullanıcısına yanıt
    Ucuzmuş, kaç senelik?

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    6 Yıllık ama yaşına göre durumu çok iyi
  • pmanager P kullanıcısına yanıt
    Bende burdan bir arkadaştan aldım. Bende 2. Senesi valla tık demedi kardeşi thx 550 ile kullanıyoruz. Umarım çocuklarıma kadar dayanır

• quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

zaten kabinde bir tuhaflık olduğu kesin karşıdan bakıldığı zaman sırf subwoofer görünüyor
    içide böyle

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

beyler resimdeki gibi iki adet, Z5500'ün bas reflex portu lazım. nasıl temin edilebilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

beyler resimdeki gibi iki adet, Z5500'ün bas reflex portu lazım. nasıl temin edilebilir?

Sub kabini mi yapıyorsunuz?

planlarım arasında anca bu iki port ile maksadım başka. bulunursa çok iyi olur.

• the_cantan kullanıcısına yanıt
    Pimaş borularıyla deneme yapılabilir ama z2300 borusu olursa daha iyi olur.

selam,
    pvc boruda aklımda ancak görsekllikde önemli olacağı için dış ağız kısmı benim için önemli. bulmazsam oto kabinlerlerin portlarını düşüneceğiz. ayrı bu bass reflex portunnun bir diğer cazip tarafı kıvrım bölümü kolaylık sağlıyor.
    inşallah elinde olan biri varsa benimle iletişime geçer.
  • Selam arkadaslar,
    gecen hafta pazar günü bir arkadasımdan bu seti alarak aranıza katılmıs bulunmaktayım.
    bugun kurulumu yaptım, simdilik analog olarak bagladım kısa sürede optic bir kablo alıp pc'den baglantı yapmayı dusunuyorum.

su an kurulu olan 5.1 ses sisteminin ayaklarına maalesef uydular olmadı. z-5500 uydularına uyan ayaklar arastırmam gerek.

sormak istedigim baska bir konu var, kullanma kılavuzunda kontrol unitesinin sag alt kosesindeki tusu sistemi acma kapama tusu olarak tanısmıs
    ama o tus acma kapama tusu degil. sizler sistemi her zaman sub ın arkasındaki acma kapama dugmesinden mi kullanıyorsunuz?
  • arkadaslar konuyu ortadan dalmis gibi olucam ama bende uzun suredir Z5500 cihazimi kullaniyorum ve tuketici olarak f/p acisinda bende iyiki almisim diyorum ve bahsettiginiz gibi nedense cihaz ile aramda bir bag olustu bir audiophile degilim ama bu sistemi sattigimda toplama bir guzel home theater(AVR+uydu spk+aktif sub) yapmadan bu cihazi kullanmayi dusunuyorum. satmami bekleyenlere kotu haber olarakta bunu soyleyim istedim topici cok fazla okuyamadim ama topici baslatan arkadasimizdan Z5500 kullananlari listesek acaba ne kadariz diye nasil olur sigar mi sayfaya

• bu ürün gerçekten cok süper düşünün bi ürün alıyorsunuz halen onun firmasında onun ayarında bi ürün çıkarılamadı :) baya bi kullanıcının türkiyede olduğunu biliyorum kaldıki acaba dünya genelinde ne kadar tutuldu bu ürün :)
  • Selam arkadaşlar istanbul öncelik olmak üzere kontrol paneli arıyorum.

Ağırlık istasyonu ile komple sistem takas düşünen olursa olabilir altis hg 200 4 ay kullanıldı sıfırı 1000 tl belimden yaşadığım bi sorun yüzünden ameliyat oldum kullanamıyorum.

http://www.hepsiburada.com/altis-hg-200-home-calisma-istasyonu-pm-sporaltis1060
  • 
Sayfa: önceki 18991900190119021903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.