Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.205.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19011902190319041905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Technics

hocam Coca cola kutusunu kesip bu şekilde kullanabilir miyiz peki

Onla olmaz hocam. Maça gittiğimizde koltukları sabitleyen aparatlardan sökeriz sana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashcan

quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

Arkadaşlar merhaba, ben çoook eski bir z5500 kullanıcısı olarak bir soru sormak istiyorum. Arka hoparlörleri Kablosuz yapmak mümkünmü? yada başka bir kablosuz hoparlör takmak. Teknoloji 10 yılda bu konuda ne diyor?

Ben de aynı konuda arayış içerisindeyim, çözüm bulursanız burada da paylaşın lütfen

Paylaşacağımdan emin olabilirsiniz? ayaklık arayan arkadaşlar 7-8 yıl önceki yapmış olduğum ayaklıklara bakabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Orjinalden alıntı: ulukan

arkadaşlar z 5500 için ayaklık nerden bulabilirim? arkaşın biri bimeksten çiftini 60 ytl ye almış ama biraz pahalı geldi o daha uygun fiyata alabilicemiz bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim

vogel's marka ayaklıklar, alman malı.

Ayaklık için 306. sayfaya merak edenler bakabilir

• Merhaba, bende Z5500 kullanıcısıyım. Game of thrones'un blue ray'i DTS ile oynattığımda bazı sesler normal gelirken bazıları eko lu anlaşılmayacak şekilde çıkıyor. Neden olabilir? Tüm sesler aynı oranda açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Merhaba, bende Z5500 kullanıcısıyım. Game of thrones'un blue ray'i DTS ile oynattığımda bazı sesler normal gelirken bazıları eko lu anlaşılmayacak şekilde çıkıyor. Neden olabilir? Tüm sesler aynı oranda açık.

Yardımcı olacak yok mu?
  • Arkadaşlar merhaba,
    PS4 ün ses ayarlarından doğru DTS digital yazısını panelde okuyorum ancak pc den bağladığımda okuyamadım bi türlü, acaba neyi atlıyorum ?
    not :harici ses kartı ve optik kablo bağlantı mevcut.
  • kendi sorunuma kendim cevap vereyim :)

daumpot player işi çözmüş bulunmaktayım;

audio ayarları
    Built-in audio dec.settings/pass through DTS VE DTS-HD MA seçeneklerini işaretliyoruz..
  • Arkadaşlar merhaba.
    Kendi yapımım olan cam lambiri den tv ünitesi (adını bulamadım) z5500 ön sağ sol ve merkez hoparlörler yapının içine gömdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1210ie 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.

Aynı sorun bencede var var. Yanlız benim ses sistemi optik ile tv ye bağlı. Oyunlarda vs dts yada diğer kodek ler aktif olmuyor. Nasıl yapabilirim fikrin varmı acaba.

• Saylan kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    oyunlarda ps4 üzerinden dts yazısını görebilirsin.. yada harici ses kartı ile pc oyunlarında dts yazdırabilirsin..

tv ye optik bağlandıysa tv ses ayarlarından digital, pcm gibi özellikleri açmayı dene..
  • selamlar,

bende z2300 var ancak uyduları duvara monte olamadığı için 2 adet z5500 uydusu aldım.
    Bu uydular çıplak kabloyla bağlanıyor.

Ancak z2300 woofer girişleri RCA.
    Ben rca uç alıp çıplak kabloları lehimledim ve böylece z2300 + 2 adet z5500 uydu olarak kullanmaya başladım.
    Böylece uydular duvara monte oldu.

TV'de kullanıyorum ancak z2300 den aldığım sese göre çok boğuk bir ses alıyorum.
    Mantıklı bir nedeni var mı sizce ?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şu parazitlenme işini nasıl çözeceğiz?
    Bu arada ses sisteminden çok memnunum. Kısık ayarlarda tertemiz, çok derin basslı tam istediğim sesi alabilmekteyim. Analog, Optik, Coax hepsi bağlı. Kesinlikle analog kullanın. Ses kartından o zaman verim alırsınız. İnce ayarlar ile mükemmel ses alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Arkadaşlar merhaba,
    Şu parazitlenme işini nasıl çözeceğiz?
    Bu arada ses sisteminden çok memnunum. Kısık ayarlarda tertemiz, çok derin basslı tam istediğim sesi alabilmekteyim. Analog, Optik, Coax hepsi bağlı. Kesinlikle analog kullanın. Ses kartından o zaman verim alırsınız. İnce ayarlar ile mükemmel ses alıyorum.

Z5500 ve derin bass?

Aldigim gunun aksaminda satmistim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sizi bilmem ama ben inanılmaz güzel sonuç alıyorum sistemden. Eğer İstanbul Çekmeköy tarafına işiniz düşer ise buyurun gelin çayımı için.
    Dark House, Tech House, Minimal Techno türevi müzikler dinlerim. Baya güzel ses veriyor. Subwooferin konumu tam köşede. Hava çıkısı duvara 3-5cm uzaklıkta. Creative sound blaster recon3d fatality pro ile kullanıyorum. Yazılımdan ayarlamaları yapınca, kısık seste inanılmaz ses veriyor. Bir iki aydır kullanıyorum daha 1 kere şikayet gelmedi.
  • Direct bağlantıyı seçince artan bir vınlama sesi var.optik te yok.Bu konu tartışılmış ama başına gelip çözen var mı aramızda?hiçbir cihaz bağlı olmasada direct i seçince vınlama geliyor.

• Merhabalar ilk z5500 kullanicilarindan birisiyim..fakat 2 gundur bir sorun meydana gelmekte cozum bulamadim birturlu..optic kabloyla tv ye bagli suan z5500 fakat 5 dakika dolmadan kendisini kapatop standby konumuna geciyor..sigortasini degistirdim fakat sonuc yine ayni kabloyi degistirdim yine ayni ps4 e bagladim yine ayni..ne gibi birsey onerebilirsiniz?wooferin icerisinde kartin uzerinde bir parcanin degisimiyle alakali yabanci videolar gordum youtubeta siz ne onerebilirsiniz

• Merhaba aranıza yeni katıldım . Aldığım z5500ün dekoderinin arkasındaki kabloları yok sadece optic kablo var onuda tvye bağladım diğer eksik yerler için hangi kabloları almam gerek ? Ayrıca laptopımda digital çıkış bulunmakta ben bu digital çıkışla z5500 ü bağlamak için sanırım coax kablosu ve mono dönüştürücü lazım kabloları alıp bağlasam güzel ses ayrıca surround ses elde edebilir miyim ? Oyun oynarken vs surround ses aşmak istiyorum . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim . Bu arada 6 ch nasıl aktif olur işlevi nedir tam anlayamadım bilgi verir misiniz teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım67 -- 20 Aralık 2016; 3:11:23 >
  • Bu cihaz bi harika dostum

• murderer159 M kullanıcısına yanıt
    Sorun sigortadan kaynaklanmıyor gibi geldi bana da,Dekoderin içindeki karttan kaynaklı bir sorun olmasın? Yabancı bir forumda benzer sorunu yaşayan kişiye kontrol ünitesini değiştirmesini tavsiye etmişler, bilginize...
  • yıldırım67 kullanıcısına yanıt
    Coaksiyel kablo ile üniteye ilgili coax girişi ile bağladıktan sonra kaynak ses çoklu kanal ise ana üniteyi "coax" şeklinde ayarlarsanız istediğiniz gibi olur.
  • 
Sayfa: önceki 19011902190319041905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.