Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.205.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli donanım haber üyeleri z5500 kullanıcıları 01/10/2016 tarihi itibariyle ürünlerimizi artık Ankara da da görebileceksiniz. Kentkoop Mah. 1864 Sokak Cumhuriyet Sitesi No:11/A Kentkoop Mah. Yenimahalle Ankara Boss Bilgisayar
    tel:+90-530-7809090 Fırat bey sizlere yardımcı olacaktır.
  • Selam arkadaşlar,

Ben de 4 yıldır z906 kullanıcısıyım...
    z5500 de hep aklım vardı sıfır almaya yetişemedim üretimden kalkmıştı...
    Sahibinden de az kullanılmış 1 tane buldum ve aldım şu an kargoda, sabırsızlıkla bekliyorum...

Yalnız bi sorum olacak; aldığım z5500 2. nesilmiş ve rastladığım bazı yorumlardaa 2. nesilin basslarınının 1. nesile göre tatminkar olmadığı, tok olmadığı gibi şeyler yazıyor... Bu konu hakkında sizlerin yorumlarını merak ediyor ve bilgilenmek istiyorum 1. ve2.nesil arasındaki farklılıklar nedir, teşekküler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1210ie -- 2 Ekim 2016; 12:54:05 >
  • 1210ie 1 kullanıcısına yanıt
    Kaça aldın hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 TL ye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1210ie 1 kullanıcısına yanıt
    Ben de o fiyata aldım ardından 780'e sattım. Sonra Z906 aldım. Etkilememek için yorum yapmıyorum ama gerçeği göreceksin zaten

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Böyle daha çok etkilendim valla
    Bi açabilir misin konuyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1210ie

Hocam sen kendin karar ver bence :)

• selam arkadaslar,

aranıza yeni katıldım (daha once de mesaj atmıstım ben geldim diye) :)

2 soru var kafamı deli gibi kurcalayan...

1- sistemi acıp kapamak icin sub arkasındaki dugme harici bir yol var mı? kullanım kılavuzunda panel üzerinde sag alttaki tusu kullanın diyo ama orası kulaklık switch tusu.

2- uydulara ayak almak istiyorum (elimdeki ayaklar uymadı) ne tavsiye edersiniz?

tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Hocam cihaz dehşet evi sallıyor orta derecede deprem etkisi yapıyor.. z906 da iyide bu daha hayvani.. :)

merklısı için söylüyorum: satılmaz bu alet perti çıkıncaya kadar kullanmalı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Hocam cihaz dehşet evi sallıyor orta derecede deprem etkisi yapıyor.. z906 da iyide bu daha hayvani.. :)

merklısı için söylüyorum: satılmaz bu alet perti çıkıncaya kadar kullanmalı...

Gorsellik ve deprem etkisi yaratma konusunda z5500 daha iyi evet. Ama z906 bass lari yumusaklik acisindan daha basarili bence.

Bana kalirsa en tatli bass z623 de ama gucu az.

• Herkese selamlar , z5500 icin kontrol paneli ariyorum , elinde olan varsa acil mesaj atabilir mi ? Simdiden tesekkurler
    Telefondan da ulasabilirsiniz : 0531 960 56 76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -net- -- 5 Ekim 2016; 18:40:53 >
  • Arkadaşlar merhaba, ben çoook eski bir z5500 kullanıcısı olarak bir soru sormak istiyorum. Arka hoparlörleri Kablosuz yapmak mümkünmü? yada başka bir kablosuz hoparlör takmak. Teknoloji 10 yılda bu konuda ne diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 7 Ekim 2016; 10:16:51 >
  • merhaba , z5500 stand (ayaklık) arayanlar için sahibinden.com veya n11 den ulse diye aratmaları yeterli ordan görebilirsiniz.
  • Arkadaşlar şu konuda bana yardım lazım. Sorunlarımı çözen arkadaşa ufak tefek hediyem olur. Daha yeniyim bu digital ses zımbırtılarında.

https://forum.donanimhaber.com/m_121015576/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: uluccan

merhaba , z5500 stand (ayaklık) arayanlar için sahibinden.com veya n11 den ulse diye aratmaları yeterli ordan görebilirsiniz.

Selamlar, eklediğim resimdeki ayaklıktan bahsediyorsanız şahsen benim kullanıp hiç memnun olmadığım bir ürün. Her ne kadar Z-5500 için özel tasarlanmış yapıda olsa da, yere basan kısmı çok zayıf. En ufak bir dokunuşta sallanıp düşecek moda giriyor. Eğer etrafı açık, ayak altı bir alanda kullanılacaksa, Sonorous markalı ayaklar gibi, yere daha sağlam basan modelleri tercih etmenizde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

Arkadaşlar merhaba, ben çoook eski bir z5500 kullanıcısı olarak bir soru sormak istiyorum. Arka hoparlörleri Kablosuz yapmak mümkünmü? yada başka bir kablosuz hoparlör takmak. Teknoloji 10 yılda bu konuda ne diyor?

Ben de aynı konuda arayış içerisindeyim, çözüm bulursanız burada da paylaşın lütfen

• Sonorous SP-200 ayakların ufak bir işçilikle Z5500'e monte edilmiş hali.

• BlackEagle kullanıcısına yanıt
    çok başarılı seri üretime geçmelisin
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Yok artık daha neler :) Aşağı resimdeki gibi benzer köşebentler ile rahatlıkla montajı yapılabilir. Ben uyumlu bir şey bulamadığım için mecburen üzerindeki demiri kestirdim.

Montajı yaparken asıl zorlayan Z5500'ün kendi ayaklarını sökmek oldu. Adamlar vidanın içerisini öylesine doldurmuş ki, ben buradan çıkmam diye bayağı bir direndi :D

• BlackEagle kullanıcısına yanıt
    hocam Coca cola kutusunu kesip bu şekilde kullanabilir miyiz peki
  • 
Sayfa: önceki 19001901190219031904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.