Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.204.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19311932193319341935
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladığım kadarıyla ses kartı almak istiyorsunuz (cümleniz devrik ve noktalamasız olduğu için dedim.)

Alacağınız ses kartı optik yada coaxial çıkışa sahipse; kaynaktan doğru ayarları ve bağlantıları yaparak elbette gerçek “dts” yada “dd” ses alabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • simdi baktımda hangi kafayla yazmışım diyorum😁😁 evet ses kartı almayı dusunuyorum asus x570e gaming anakartımla optik bağlantıda 5.1 düzgün ses alamıyorum .ps4 de direk dts ses almak harikaydı pc icin de aynısını yapmaya calısıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam, 2. el 2. nesil z5500 alarak aranıza katıldım. size bir sorum var. elimde dvd playerlı 5.1 ses sistemi var. onun arka hoparlörünün forosunu koydum. bunu z5500 ün arka çıkışına bağlasam bunu patlatır mı sistem ? bu hoparlörler ayaklı ya, arkaya iki tane bundan koyunca daha şık duruyor

• yokmu fikri olan biri ? kimse z5500 sistemine ev sinema sistemi hoparlörünü takmayı denemedi mi ?

• arkadaşlar beni aydınlatın lütfen. şimdi z5500 alsam bunu optikten pc ye bağlasam direk dd 5.1 ses alabilirmiyim.

diger bir soruda tv de dd5.1 yoksa tv ye z5500 bağlasam netfilixte dd5.1 ses alabilirmiyim .

1. bir soru daha şuan hali hazırda pc ye 2 adet sony müzik seti bağlı her 1 set 400w rms verebiliyor yani aşırı güçlüler center ve sağ sol aşırı iyi çalışıyor .yani orta ses ve sağ sol ses mükemmel baslarda çok iyi sizce z5500yada z906 alsam ne fark eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 2 Mart 2022; 18:25:59 >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

•İlk sorunuz için; bilgisayara direk bağlantı yaparsanız (analog kablo ile) “DD” yada “dts” ses alamazsınız; ancak 5.1 kaynak ve doğru program ile analog 5.1 ses alabilirsiniz.

Dijital ses (“DD”-“dts”) alabilmeniz için; “optik” yada “coaxial” bağlantı şeklini kullanmanız ve video oynatıcınızın ses çıkış ayarlarını “spdif out” olarak ayarlamanız gerekmekte. Her iki şekilde de ses kaynağınızın 5.1- AC3 yada 7.1 olması şart.

•İkinci sorunuz için; Televizyonunuzda “optik” yada “coaxial”
    ses çıkışı var ise z5500 ile bu bağlantıları kullanarak “DD”-“dts” ses alırsınız (kaynağa bağlı olarak). Televizyonunuzda 5.1-7.1 hoparlör sistemi olup olmaması önemli değil.

Netflix ses ayarlarında 5.1 sesi seçip, “optik” yada “coaxial” kablo kullanarak z5500’e bağlantı yaptığınız anda “DD” yada “dts” ses alırsınız.

•Üçüncü sorunuz için; “stereo” ve “surround” ses sistemleri birbirinden farklıdır. “Stereo” daha çok müzik dinlemek için, “surround” film izlemek için kullanılır. Dolayısıyla Z5500 yada Z906’dan elinizdeki stereo ses sistemi kadar müzik performansı beklemeyin. Ancak film ve dijital ses müzikleri konusunda bahse konu iki sistemde, elinizdeki mevcut sisteminizden daha iyi performans verecektir.

Saygılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• alpxtreme kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkürler

• alpxtreme kullanıcısına yanıt

Küçük bir düzeltme yapayım. DD'de sıkıntı yok ancak TV'de DTS lisansı yok ise DTS'i alamama durumu oluyor.

• z5500 ün sadece basını satacak var mıdır?

• izmitcarsi kullanıcısına yanıt

Bende bir tane var ancak benden önceki sahibi anfi katına resmen tecavüz etmiş. Entegreler sökük şekilde duruyor. Bir ara zaman ayırıp toplamam lazım kendisini.

• aeronics kullanıcısına yanıt

ahahah benimde aynı anfisinde bi entegre değişecekti kimseye yaptıramadım bas sağlam normalde de işte ondan arıyordum bende gerçi z906 aldım yerine ama onuda tamamlayıp elden cıkarırım belki

• Sadece tek bir entegre ise yine iyi. Bendekinin bazı yolları da harap etmiş tamir etmeye kalkan kişi. Üstüne yetmemiş tüm kabloları yalan yanlış bağlamış. Madem anlamıyorsun ne diye kurcalarsın arkadaş bu aleti.

• Selamlar,

Ses sistemini effect olarak stereo x2 de kullanıyordum uzun zamandır. Son zamanlarda hiçbir sebep yokken ses sistemi açıkken durduk yere bass' tan bir bıdıp sesi gelip 1. görseldeki ekrandan 2. görseldeki ekrana dönüşüyor ekran. Bu geçiş sırasında doğal olarak ses kesiliyor Stereonun üstünde küçük 1 işareti geliyor. Geçiş tamamlandıktan sonra ses yine normal gelmeye devam ediyor. Bir süre sonra bu 1 işareti kalkıyor bastan bir bıdıp sesi gelip tekrar sesi kesiyor ve tekrar ilk normal haline dönüyor. Bu ne anlama geliyor acaba? Yaşayan veya fikri olan var mı? Bazen uzun süre hiç olmuyor bazen çok sık oluyor film izlemeyi imkansız hale getiriyor. Şimdiden görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim.

@MC.CYBER_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 20 Mart 2022; 17:30:44 >

• Kassady kullanıcısına yanıt

Normal durum 15 senedir z5500 sub kullanıyorum hala o ses gelir. trafo ile ilgili titreme yapıyor teller. Sorun çıkarmaz merak etme

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yaklasik olarak onbes senedir kullaniyorum ama hic denk gelmedim su ara cok olmaya basladi onleme sansim yok mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

bende ikitane var birinden gelmiyor. Paneli sönük. Biride paneli sağlam aldığımdan beri ses geliyor. Trafonun değiştirsen düzelir. İkiside 15 sene oldu. Ama zamanında araştırmıştım akımın geçtiği tellerin titreme sesi o sorun olmazmış 15 senedir de olmadı korkma ama ses rahatsız edici oluyor haklısın o konuda

Hocam ben derdimi tam anlatamamis olabilirim. Surekli gelen bir ses yok kesinlikle. Daha ziyade modlar arasi gecis gibi bi durum var kendiliginden oluyo bu. Bidio diye ses geliyo ses 1-2 snaiyeligine kesiliyor mod degisiyor. Normal ses alabiliyorum 30 saniye sonra tekrar bidip sesi geliyor ve ses yine 1-2 saniyeligine kesiliyo bu sirada mod degisiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • film veya müzik calarken o dip ses geliyor mu? Bende gelmiyor, Bende bazen kapalı iken dip ses yapıyor sanırım aynı şey değil, belki sesi de paylaşırsın neden kaynaklığını çözmeye çalışabiliriz.

Yok hocam kastettiğim dip ses değil. BIDIP diye bir ses geliyor ve modu değişiyor yakalayabilirsem ileteceğim sesi

• Dün Kadıköy bit pazarında gördüm. 150 tl hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19311932193319341935
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.