Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1931. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.204.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19291930193119321933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayak linklerini ve model paylaşır mısınız?
    Edit: paylaşmışsınız şimdi gördüm. Tabi ayaklar 100₺ olmuş 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist_cnr -- 8 Ekim 2021; 10:46:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar selamlar,

Logitech z5500 ü PC anakartıma bağladım fakat 5+1 olarak kullanamıyorum. Abartısız 2 gündür bunla uğraşıyorum ve çözemedim yapmadığım şey kalmadı. Anakartım Asus H97M-E

Şimdiden desteğiniz için çok teşekkürler.

Logitech z5500 un kontrolörünün arkasından çıkan;

- yeşil uçlu kabloyu (front) anakarttaki aynı renkli ( açık yeşil) yere taktım.

-Siyah kabloyu (rear) anakarttaki açık mavi renkli yere taktım.

-Turuncu kabloyu (center sub) anakarttaki pembe renkli(mic) yerine taktım.

6ch direct moduna aldım ses sistemini.

Asus realtek audio yoneticisi programında ses testi yaptığımda görseldeki;

• 1 nolu hoparlorün üstüne tıkladığımda front left hoparlordan normal ses veriyor.
    • 2 nolu hoparlorden hiçbir ses gelmiyor. Bunun kablosunu front left olacak şekilde 1 e taktığımda ses veriyor hoparlor bozuk degil yani
    • 3 nolu hoparlorden normal centerdan ses geliyor.
    • 4 nolu hoparlor (sanırım woofer) tıkladığımda boğuk woofer sesi geliyr.
    • 5 nolu hoparlorden normal ses geliyor .
    • 6 nolu hoparlorden çok kısık ses geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 16 Ekim 2021; 17:6:11 >

• Bir üstte bahsettiğim konuyla ilgili desteğinizi rica ederim dostlar.

• Arkadaşlar selam,bende 10 senden fazladır z5500 ciyim sistemi tv ye opik kablo ile bağlayınca 5 kolondan ses alamiyorum,steroyu secinden orta merkez kolonda ses gelmiyor ,filim veya müziği seçince sadece orta merkez kolondan ses geliyor diğer 4 kolondan ses gelmiyor. Bunun bir çözümü var mı? 5 kolondan nasıl ses alırım,yardımlarınıza ihtiyacım var

• Kassady kullanıcısına yanıt

Sorun aşağıdaki tiklerden kaynaklı görünüyor. Mesala z5500 de tam aralık secilmez. Çünkü sadece mid var. extra bass bence acmanın anlamı yok zaten z5500 güçlü, tam çakı oturamamışta olabilirsiniz. Ankartın ses sürücülerini hala başarılı bulmuyorum.

• EditörünSeçimi kullanıcısına yanıt

çözümü yok dostum. 4 kolondan ses geliyordur ama efekli gelir. center daki gibi gelmez. Film izlerken codec lere çözdürerek 5.1 ses alırsın. Ses kartında dd live veya dts connect gibi yazılımlar varsa o zaman müzikte oyunda 5.1 alırsın.

• Arkadaşlar elimde 2. Nesil z5500 var. Televizyonumun optik çıkışı var ama 5.1 desteklemiyor. Televizyona bağlı TV stick var. Bu da 5.1 sesi çözüyor ama TV'den alamıyorum tabii ki :) bana optik çıkışlı bir TV box lazım. Neyi önerirsiniz. Apple tv3 var ondada YouTube desteğini yokmuş. Amacım Netflix 5.1 ses almak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

Üstat selam,

-Görselde sol alttaki iki tiki kaldırdım (Tam aralıklı hoparlorler)

-Sağ altta da sadece Hoparlör Doldurma tikli durumda.

1 den normal ses geliyor.

2 den normal ses geliyor.

3 den çok kısık ses geliyor.

4 nolu woofer a tıkladığımda hiçbir ses gelmiyor.

5 ten epey yüksek bir ses geliyor.

6 dan epey kısık bir ses geliyor.

Jakları kontrol ettim hiçbir problem yok. Çözüm öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

• hızlı resim yükle
    asdsadasdadada
    https://www.resimupload.org/r/JXEV3

Dostum şurdaki ayarlarını bir kontrol et lütfen

• Arkadaşlar z5500 un decoderini güncel formatlara uygun hale getirilebilir mi atmos dts HD ya da dts x gibi optic yerine hdmi gibi bir dönüştürücü vs gibi bir çözümü var mıdır

• selamlar, bu sistem hep almak istediğim ama alamadığım bir sistemdir :) bass sever biri olarak tv ye bağlamak için almak istiyorum. satan var mı ?

birde 10-15 yaşında sistem alınır mı ? bu ayarda başka birşey tavsiye der misiniz ?

Üstat selam öncelikle çok teşekkürler bu alandaki sesleri fulleyince ses gelmeyen hoparlorden ses gelmeye başladı. Şuan buradaki tüm ayarlar görseldeki gibi full olmasına rağmen çok kısık ses veren sadece sağ arka hoparlor. Kulagıma iyice yaklaştırıyorum anca öyle ses veriyor. İlk görselde işaretledim. Ses ayarlarını iletiyorum. Bunu da çözebilirsek çok memnun olacağım şimdiden teşekekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 21 Kasım 2021; 18:25:0 >

bir arıza söz konusu yada kablolarda birşey var bilemedim hem arka sağdan hem arka soldan kısık gelse tamamda tekinden gelmesi başka bir sorun var...

Yanlış hatırlamıyorsam Turuncu Jack tam oturmamis olabilir hem ses kartı hem kontrol panelinden kontrol edin bir de yeşil ve turuncu kabloları yer değiştirip deneyin arkadan ses gelecek mi? Stereo x2 modunda da aynı şekilde mi acaba?

Hocam Optik ses ile bağlarsanız sorun çözülür. Filmerde 5+1 ses alırınız ancak normal optiksiz olursa tüm hoparlörden ses alamazsınız? Belirli SES codeclerden belki alırsınız..

• Z5500 KONTROL PANELİ SATIN ALMAK İSTİYORUM SATAN BANA ULAŞABİLİR Mİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kullanıcılara birşey sormak istiyorum. Kontrol ünitesinde bulunan ekran aydınlatması otomatik mi devreye giriyor karanlıkta vs.. Aydınlatma yanıyor onda sorun yok sadece bir ayarı varmı ve tusa vs.. basılmadıgında sonmesi gerekmiyormu telefonlardaki gibi....... yoksa sürekli yanması normalmidir.

• trtuncay kullanıcısına yanıt

O unite hep aktif. Sistem aciksa isigi hep yaniyor. Telefonlar gibi belli sure sonra isigi kapatma yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler dostum, daha önce kullanmamıştım. Bu bir arıza diyemi sormak istedim.

• Selam ustalar bir şey soracağım size. Internetten bulduğum DTS ve DD5.1 yani Dolby Digital filmleri doğru düzgün izleyebiliyorum ama E-AC3 yani Dolby Digital Plus sesleri sanki stereo ses veriyormuş gibi tüm hoparlörlerden gelir gibi açıyor. Sizde durum nedir. DTS sesli güncel filmleri nereden bulabilirim. Veya E-AC3 sesli bir video'yu düzgünce nasıl DTS veya Dolby Digital'e çeviririm.

• 
Sayfa: önceki 19291930193119321933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.