Şimdi Ara

***LOGOS'A TÜRKLERİN GİREMEDİĞİNİN KANITI*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koxpu hep türklerin üstüne yıkmaya çalışıyorlar ama koxpu yapanlar çinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16RapStyle -- 28 Ekim 2006; 15:42:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: II.Xesow

koxpu hep türklerin üstüne yıkmaya çalışıyorlar ama koxpu yapanlar çinli

arkadaşın mantıga göre hilaladam da çinli o zaman
  • JackFrost demişsinki 5000 koxp cu varsa 4500 türk dür peki knıght istese anında koxp u bitiriri ama adamlar türkler sayesinde para kazanıyo aslında bir gün bütün türkler knıght a girmese asıl o zaman anlarlar türklerin değerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunba

bizim koxp kullanmamamızı istedikleri icin turk ıd'li hesaplarda logos gozukmuyuor sanki adamlar koxp kullanmıo

o zmn sn türk id li olmayan bi char aç bakalım gözükçek mi ondan sonra buraya gelip konuş her forumda gördüünüzü buraya yazmaın lütfen
  • bi yerde gormustum turkiyede en cok koxpu trabzon kullanıyomus
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_237

JackFrost demişsinki 5000 koxp cu varsa 4500 türk dür peki knıght istese anında koxp u bitiriri ama adamlar türkler sayesinde para kazanıyo aslında bir gün bütün türkler knıght a girmese asıl o zaman anlarlar türklerin değerini

sadece koxp la kazanmıyorlar parayı adamlar kac bin cash almıs ama koxp artık onlarında canını sıkmaya basladı sen gıt cash al ardından gıt cz de koxper sayesınde pk yapama olurmu boyle sey koxp u bitirince tam tersi daha fazla kazanc elde edıcekelrını dusunuyorum
  • bnm charım amerika uzerine ama bndede gorunmuo ama bu adamlar iyice astı kendni ne bu turk nefreti anlamıorum adamlara butun parayı biz kazandırıoruss bigun bi girmesek butun serverlar cöker yalanmı
  • quote:

bizim koxp kullanmamamızı istedikleri icin turk ıd'li hesaplarda logos gozukmuyuor sanki adamlar koxp kullanmıo

o zmn sn türk id li olmayan bi char aç bakalım gözükçek mi ondan sonra buraya gelip konuş her forumda gördüünüzü buraya yazmaın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Genç FB 33

Abi bırakında adamlar doru düzgün oyun oynasınlar.

Biz değilmiyiz her türlü hileyi yapan. Adamlar haklı.

Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. O ayrı mesele.

Çoluk çocuk (aklı gelişmemişler) oynadıkça daha çok giremeyiz.

doğru walla çok haklısın ben bizim cafeye bi giriorum kardesim yasında çocuklar knight oynuo ( bu arada kardesim 9 yasında) yas sınırı koysunlar yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

quote:

hilaladam sadece crackliyo
    koxpu çıkaran ve patche göre yenileyen çinliler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal_lecter

quote:

hilaladam sadece crackliyo
    koxpu çıkaran ve patche göre yenileyen çinliler

ne yani şimdi suc çinlilerdemi insanın özgr iradesı vardır zorluyorlarmı kullan diye bızım turkler lup atlıyo herseyi kısayoldan yapmayı cok seviyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game_mania

quote:

onu coktan denedim arkadasım o actıgım charda ulkeyi fln amerika yaptım yok yine logos gozukmuo
  • yaw anlamıosan nie kendi kendine yorum yapıon? adamlar kendi kendilerine eylem yapıolar. no turks no 3. party programs turkler olmassa 3. kişi programları da olmz demek. en çok kosp kullanan biziz. hiç "i've got kosp" die bi pm almadım bugüne kadar.
    mesaja gelince herkes mesajının başına sunu yazsın dio adam. anlamıosak konusmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperoryigit -- 28 Ekim 2006; 16:37:12 >
  • uydurmayın be benim abd ıd le ıd im var(ta ilk çıktığında abd die almıştım ) giriom en son pathos var onların mod larıyla konuştum onlarda hala bekliyorlar logosu
  • oyunu kuranlara başlayacam haaa
  • Bu oyuna en çok parayı kazandıran bizleriz.Bu adamlar para kaynaklarını silmek istiyorlar galiba.Merak etmeyin zaten bu oyunu bedava diye oynuyor herkez.Siteleri inceledim çogu site grafikleri igrenç diye yazılar yazıyor.Zaten bu oyun paralı olsa oyunu kimse oynamaz ve nitekimde öyle olacakmış.Oyun alpha test aşamasından çıkalı aylar olmuş ve oyunu paralı yapmamışlar.Gelecek yılın haziran ayından itibaren oyun paralı olacakmış!
  • ii de bunlar iki oyuncu foruma mesaj atmıslar ne var bunda
    emin olun turkleri alırlar
    almamaları imkeansız:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

yahu yeter ya of of...Bırakın allah aşkına yani açılsa bile kaç lwl a kadar kascaksınız ki...40 olup bırakacaksınız..Her yeni serverda başlıosunuz 2-3 gün sonra bırakıosunuz yani....
  • ben uskodan herşeyi beklerim bunu daaa önce 50 kere sölemişimdir
  • Logosu görebilmek için İD nizin yabancı olması deil bilgisayarınızın yabancı olması lazım Hide ip gibi programlarla ipnizi değiştirebilirsiniz.İp niz ile sizin nerede yaşadığınız anlaşılıyo.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.