Şimdi Ara

***LOGOS'A TÜRKLERİN GİREMEDİĞİNİN KANITI*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daa logos açılmadı ve türkler giremez die bişi demiolar tamam mı. öle sağdan soldan buldukları bi adamın isteine göre de olmaz herşey. forumda 30bininci üyenin dediine mi inanrsn yoksa yetkili kişilerin mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunba

Kankiler bize yapılan haksızlığa bi bakın

http://img183.imageshack.us/my.php?image=logoskantyh6.png

• yaw logosa çok mu meraklısjnız 9 tane server var gidin orda oynayın 9 tanesi yetmiomuda 1 tanye hasrert kaldınız
  • beyler bnm arkadaşım areste ve gm tanıo koxp resimlerini msninine yollayıp banlatıo adamları elinşze böle resimler geçerse sölein bn koxp lu adama party plss diom ondan sonra almmam falan filan dio adam mdyle ok atıo dedimki banlatcam seni diie sie dedi ss çekip arkın msne oda gmnkine ertesi gun yanıma biri geldi direk lan sen kain misin dedi yo fln yaptım ilk anlamadım nsl banlattın bni carı lan dedi bunuda banlatıımmı dedim sakın dedi o zmn kapa ceneni gözümede görünme dedim adam pki abi dedi ve defoldu gitti böle banlatabilirim özelliklede areste görürseniz sieteye werin halederim
  • ne var almıyolarsa orasıda onların olsun alsınlarda başlarına çalsınlar boşverin yaa
  • :S Logosun açıldığına kanıt göster ilk, sonra türklerin giremediğine kanıt göster hemde adam demiş
    No Türk No Kosp vede %100 haklı. Bu lafları işitmek istemiyosanız neden hala itinayla kosp kullanıyosunuz? (Siz diyorum çünkü ben Usko yu bıraktım)
  • Bu hiç bi şeyi kanıtlamaz
  • bakın son kez soluorm yeni zelanda dan we macaristandan arkadaslarımla konustum onlardada yoq logos acılmadı daha artık konu acılmasın lutfen
  • Kardes oyunun içine eden türkler dion doğru anladıysam koxpu çıkaran Türkler mİ ???
    Oyunda koxp kuran insanların % 60 Türk olabililr ama mantıklı bi açıklaması var oyunu oynayanların % 80 Türk
    Geriye kalan şerefsizler ne olcak oyunun kodaman adamları sanki koxp kurmuyo mu gece yarısı gir bakalım bi oyuna oyunda bizim ezik kardeşlerimiz simildonda koxp kuruyo adamlar TW da Paramonda sen kalk onları savun
    Lvl 80 gören şerefsizler sence Görev bug, Koxp Programları kullanmadılarmı ??
    Oyunun içine ediyoruz haklısın senin gibi kardeşlerimiz gerçekleri göremiyor ama
    Ben bu oyunu 3 yıldır sürekli oynuyorum Pre olarak. Kimler geldi kimler geçti açıklardan yararlanmak herzamn doğaldır sorun oyunu yapan Firmada adam olsalar Free2Play demezler
    Bu arada Koxp Kullanmak doğrudur demiorum dikkat et ama koxp bu oyunun bir parçasıdır malesef ve herzamn öle olmuştur.
    000000 ın minor komboları sence gerçekmi videoları ii zilemni tavsiye ederim
    F9devilin oto heall li prestlerle takıldığı günleri herkez unuttu artık

Sakın kendi halkını kendi toprağında ki adamları yargısız infaz etme senin idol dediğn adamların ne mal olduğunu ne pisliklerle o yerlere geldiğini unutma char hack olaylarında da bu işi yapanların % 80 i yabancı oyunculardır.

Saygılar

ARKADAŞ GUZEL BIR CEVZP YAZMIŞ.AYRICA AYRICA ACILAN BIR ŞEY YOKKI FORUMA UYELERDEN BIRINI ORAYA TURKLERI ISTEMIYORUZ GIBI BIR ŞEYLER YAZMIŞ.AYRICA BIZI ALMAMALARI IMKANSIZ ONLARA PARAYI KAZANDIRAN TURKLER.HER KONUDA BIZDEN PARA KAZANIYORLAR.ORASI ACILSA TURKLERI ALMASALAR KAÇ KİŞİ O SERVERDA OYNAR SANIYORSUNUZ.HEPSI LOGOS1 ANCA DOLDURURLAR.
    ==== LUTFEN TURKLUGU BU KADAR AŞAGILAMAYIN OYUNDAKI ACIKLAR ISTENILDIGI AN KAPATILIR.BAN OLAYINA GELINCE ADAMLAR ISTEDIKLERINDE KOXP KULLLANLARI COK RAHAT BANLIYORLAR OYUNDA OLMASAN BILE. BU IMKAN ONLARDA VAR YETERKI ISTESINLER====

==================NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE================

• logos acılmadı cünki bug lar fln var 1 2 hafta sora acılcak ve bu topici ve buna benzer topic acanlar mors olcak
  • mezardakilere ingilizce nasıl küfür ediliyo
  • bak logos geldi ,

• quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

bak logos geldi ,

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

BIRAKIN ORASI YABANCILARIN SERVERİ OLSUN NİYE BU KADAR BUYUTUOSUNUZ ONLAR BİZİ İSTEMİO BİZED ONLARI İSTEMEYELİM BOLE ŞEY Mİ OLUR

LOGOS U YABANCILARIN GİRDİGİ SERV OLARAK GÖRÜN !!!!

bencede..girmeyiz olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

bak logos geldi ,

/>

• benimkide girmiyo logosa ama full gösteriyo
  • Evet arkadaş kesinlikle haklısın....
    Bu oyunun içine malesef bizler bu hale getirdik(turkler).. Hani hepimiz biliriz bir atasözü vardır ''KAZ GELECEK YERDEN TAVUK ESIRGENMEZ'' adamların artik kazdan da tavukdandan vaz geçeçek hale getirmişiz bunun yorumu bu......

Aksini savunan varsa her türlü platformda tartışırım

quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

Ya yeter artık arkadaşım sen forumu takip etmiomusun kaç tane konu açıldı bunla ilgiliforumu takip et öyle konu aç sizin gibiler yüzünden forumdan zevk alma katsayımız giderek düşüyor hem logos gerçeği varsada adamlar haklı bu oyunun içine biz ediyouz koxp kullanarak.Kaldıki adam kötü bir laf etmemiş türklere, sen logosa girmezsin olur biter.bir kaç ay içinde yeni bir server açılır oraya takılırsın.Yeter artık ya nedir bu saçma sapan topicler?Forum için daha üretici olmanı tavsiye ederim...

• valla ben görmüyorum çünkü şu anda logosda kasıom
  • Evet kospu çıkaran türklerde var... Yabancı çıkarsa da ne olacak parayı veren(turk kosperler) küfürü yiyen türk(kosperlar) parayı alan (YABANCILAR ) işde bu döngüdeki yeriyiz bu..

Oyununacıklarından faydalanma konusuna gelince hadi bug lar da neyse de KOSP olayında senin kadar mülayim yaklaşmam, yaklaşamam.. Vede kosp kullananların kişiliğinden de şüpe ederim.......
    Kesinlikle o küfürleri bir oyun için hazmedemem...

quote:

Orjinalden alıntı: MADU

Kardes oyunun içine eden türkler dion doğru anladıysam koxpu çıkaran Türkler mİ ???
    Oyunda koxp kuran insanların % 60 Türk olabililr ama mantıklı bi açıklaması var oyunu oynayanların % 80 Türk
    Geriye kalan şerefsizler ne olcak oyunun kodaman adamları sanki koxp kurmuyo mu gece yarısı gir bakalım bi oyuna oyunda bizim ezik kardeşlerimiz simildonda koxp kuruyo adamlar TW da Paramonda sen kalk onları savun
    Lvl 80 gören şerefsizler sence Görev bug, Koxp Programları kullanmadılarmı ??
    Oyunun içine ediyoruz haklısın senin gibi kardeşlerimiz gerçekleri göremiyor ama
    Ben bu oyunu 3 yıldır sürekli oynuyorum Pre olarak. Kimler geldi kimler geçti açıklardan yararlanmak herzamn doğaldır sorun oyunu yapan Firmada adam olsalar Free2Play demezler
    Bu arada Koxp Kullanmak doğrudur demiorum dikkat et ama koxp bu oyunun bir parçasıdır malesef ve herzamn öle olmuştur.
    000000 ın minor komboları sence gerçekmi videoları ii zilemni tavsiye ederim
    F9devilin oto heall li prestlerle takıldığı günleri herkez unuttu artık

Sakın kendi halkını kendi toprağında ki adamları yargısız infaz etme senin idol dediğn adamların ne mal olduğunu ne pisliklerle o yerlere geldiğini unutma char hack olaylarında da bu işi yapanların % 80 i yabancı oyunculardır.

Saygılar

ARKADAŞ GUZEL BIR CEVZP YAZMIŞ.AYRICA AYRICA ACILAN BIR ŞEY YOKKI FORUMA UYELERDEN BIRINI ORAYA TURKLERI ISTEMIYORUZ GIBI BIR ŞEYLER YAZMIŞ.AYRICA BIZI ALMAMALARI IMKANSIZ ONLARA PARAYI KAZANDIRAN TURKLER.HER KONUDA BIZDEN PARA KAZANIYORLAR.ORASI ACILSA TURKLERI ALMASALAR KAÇ KİŞİ O SERVERDA OYNAR SANIYORSUNUZ.HEPSI LOGOS1 ANCA DOLDURURLAR.
    ==== LUTFEN TURKLUGU BU KADAR AŞAGILAMAYIN OYUNDAKI ACIKLAR ISTENILDIGI AN KAPATILIR.BAN OLAYINA GELINCE ADAMLAR ISTEDIKLERINDE KOXP KULLLANLARI COK RAHAT BANLIYORLAR OYUNDA OLMASAN BILE. BU IMKAN ONLARDA VAR YETERKI ISTESINLER====

==================NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE================

• Açıldıı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.