Şimdi Ara

***LOGOS'A TÜRKLERİN GİREMEDİĞİNİN KANITI*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu batıran turkler koxp bizde dup bizde hersey bizde abi %90 turk oynun logosne iidir simdi yabancılarlla prt baska oluo
  • ya valllaha bu sıteyı hacklemıs ya adam su oyunu kompıle hacleyıp sılse ınt dunyasından da bızde kurtulsak.adamlar bıze resmen ezık gozuyle bakıyo ustune ustluk bızlerı premıumla kazıklıyo bızımkılerde saf saf kanıyo
  • yaw ben hide ıp ile girdim chinin ıp siyle logos falan yok bunlar yalan işler
  • TÜRKLER KOXP KULLLANMASALAR GM'LER HERGÜN 3 SERWERDA SİMİLADONLARA BAKSA YETER O ZAMAN KOZP KULLANAN KALMAZDI ONLARIN YÜZÜNDEN BİZ GİREMİYORUZ LOGOS'A
  • arkadaslar adamlar ne yapsalar bızı durduramıyolar

dupewipe,yeni patch,yeni versiyon

ama adamlar baktı gene durduramıyo en sonunda yapacakları sey bu

anca para kaybederler baska bısey deıl
  • onların hepsi 1 server'a sığar zaten bırakın diğer bütün server'lar bizim olsun
  • kardeşler ben silkroad oynuyodum ama ko daha güzel geldi ve burdayım ama gelin cyperda bereber kasılalım ve klan kurup daha iyi işler yapalım

• dedinde haklisin da kim gelir Bence Bir Kaç kişi ile olçak işmi Yoksa olurmu ?
  • şöyle bişi denesek olurmu yeni kayıt alsak ve orda country kısmına turkey değilde amerika veya başka bi ülke yapsak baksak sonuç ne olur acep sölediğimde doğrumudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

Ya yeter artık arkadaşım sen forumu takip etmiomusun kaç tane konu açıldı bunla ilgiliforumu takip et öyle konu aç sizin gibiler yüzünden forumdan zevk alma katsayımız giderek düşüyor hem logos gerçeği varsada adamlar haklı bu oyunun içine biz ediyouz koxp kullanarak.Kaldıki adam kötü bir laf etmemiş türklere, sen logosa girmezsin olur biter.bir kaç ay içinde yeni bir server açılır oraya takılırsın.Yeter artık ya nedir bu saçma sapan topicler?Forum için daha üretici olmanı tavsiye ederim...

kompleks seziyorum...
    onlarda az değiiller ....
    çok koxp kullanan yabancı gördüm

O msjı göndermemin amacı yabancıları savunmak değil , arkadaşın gereksiz yere topic açmasıydı çünkü forumda bunla ilgili 2 tane topic vardı önceden.Forumu kullanmayı bilmeyenler forum kirliliğine yol açıyor.Binbaşı olmuşsun bu forumda aylarını yıllarını geçirmişsin ama verdiğim msjı alamamışsın Neyse amacım çatmak değil yabancılarda koxp kullanıyor haklısın ama slotlara gittiğinde boşyer bulamıyosun party bulamıosun görev yapamıyosun sence koxp programını en çok kim kullanıyor?Serverda 5000 koxper varsa 4500ü türk çok az bir kısmı yabancıdır.

Serverda 5000 player varsa 4500 ü belkide daha fazlası Türk.O zman bu oran normal değil mi? Biraz düşünerek konuşun.Rasgele Türk leri kötülemeyin...

• ya insanları kandırmayın logos daha acılmadı!!! ordaki yazıları yazanlar ortalıgı karıstırmak icin yazıyolar onu benim almanya da ingilterede oturan kuzenlerim var adamlar da logos yok pc adamın türk olduunumu anlıcak yapmayın insanları kandırmayın boyle sacma sapan msj yazanlara
  • ben gm olsam belirli yerlere sürekli baskın yapardım.bizim gm lerimiz i hiç görmüyorum asga köpeklere baskın yapsa 1 kere en az 50 kişi banlanır uruk hai ve blade daha sonra golem ash dts slotuna baskın yapsa oyunun %30u gider serverlara daah rahat gireriz ama sağ olsunlar adamların hiçbirini banlamıyolar
  • Logosun Turklere Kapalı Oldugunu Dusunmuyorum .. Daha Logos Yok Bence ..
  • Şerefsizler başka denilebilecek birşey yok boşverin kafanıza takmayın arkadaşlar
  • EZİQ SERVERI LOGOS YAZIK OLDU GÜZELİM SERVERA EZİQ SERVERI OLDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunba

bizim koxp kullanmamamızı istedikleri icin turk ıd'li hesaplarda logos gozukmuyuor sanki adamlar koxp kullanmıo

her suça bir suçlu aranır... onlarda bizi söylüyor
  • ne yazıyyonuz herkes bişi yazmış
  • beyler bu oyun TÜRK ler sayesin tanındı. TÜRK ler bu youna girsemese ztn knight die bir oyun kalmaz K2 bize dua etsin...
  • siz salak mısınız orası logos deil patos logos daha aşılmadı bu konu www.heavenclan.orgdada açılıo ayrıca
    sizin gibi salaklararaoldumu şimdi

• siz salak mısınız orası logos deil patos logos daha aşılmadı bu konu www.heavenclan.orgdada açılıo ayrıca
    sizin gibi salaklararaoldumu şimdi(R)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.