Şimdi Ara

***LOGOS'A TÜRKLERİN GİREMEDİĞİNİN KANITI*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama logos a türklerin girememesi uzun surmez (hacker laımız sağolsun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

Yaff Adamlar Türklerden Nefret Etseler Niye Siteyi Türkçe Yapsınlar Az Mantık PLS...

Logos gerçeğine inanıyorum zorunlu olarak yapmak zorunda kaldılar Çünki biz bırakırsak para gitmeycek adamlara Hem Para kazanmak ıcn turklere kıyak yapıomus gıbı gozukuolar cumhuriyet bayramınızı kutlarız gibisinden hemde bi yandan baska server acıp türk ip banlıyolar.
  • Daha birkaç ay önce bizim türkler bu oyunun gmlerini sıkıştırdılar pre yüzünden.Gmler ise korkudan 2 ay presiz bedava oyuna aldılar insanları.Neredeyse knight sevenler 2 katına çıktı.2 ay sonra tekrar başladılar pre istemeye.Keşke gene bu gmleri sıkıştırsalar ne güzel olur
  • Bi arada bu gmler oyuna sadece lwl50 aşasını alıcaz deyince knight oynayanlar gene sıkıştırdılar bunları ve gm gene bu fikirden vazgeçtiler.Gmler bence canlarına susamışlar
  • yanı logos dıe seerver amabızde gfozukmuom ozaman ban ama bızde cok seyıxz herşeyı bız yapıoz dupe trade hack koxp fılan tum koxp cualra baaaaaaan
  • quote:

Orjinalden alıntı: baltazar001

Bi arada bu gmler oyuna sadece lwl50 aşasını alıcaz deyince knight oynayanlar gene sıkıştırdılar bunları ve gm gene bu fikirden vazgeçtiler.Gmler bence canlarına susamışlar

• ya böyle bişey olabilirmi türkler neden giremiyo logosa bu resmen şerefsizlik ya oyunun %80 ini biz oluşturuyoz daha ne istiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

Ya yeter artık arkadaşım sen forumu takip etmiomusun kaç tane konu açıldı bunla ilgiliforumu takip et öyle konu aç sizin gibiler yüzünden forumdan zevk alma katsayımız giderek düşüyor hem logos gerçeği varsada adamlar haklı bu oyunun içine biz ediyouz koxp kullanarak.Kaldıki adam kötü bir laf etmemiş türklere, sen logosa girmezsin olur biter.bir kaç ay içinde yeni bir server açılır oraya takılırsın.Yeter artık ya nedir bu saçma sapan topicler?Forum için daha üretici olmanı tavsiye ederim...

Kardes oyunun içine eden türkler dion doğru anladıysam koxpu çıkaran Türkler mİ ???
    Oyunda koxp kuran insanların % 60 Türk olabililr ama mantıklı bi açıklaması var oyunu oynayanların % 80 Türk
    Geriye kalan şerefsizler ne olcak oyunun kodaman adamları sanki koxp kurmuyo mu gece yarısı gir bakalım bi oyuna oyunda bizim ezik kardeşlerimiz simildonda koxp kuruyo adamlar TW da Paramonda sen kalk onları savun
    Lvl 80 gören şerefsizler sence Görev bug, Koxp Programları kullanmadılarmı ??
    Oyunun içine ediyoruz haklısın senin gibi kardeşlerimiz gerçekleri göremiyor ama
    Ben bu oyunu 3 yıldır sürekli oynuyorum Pre olarak. Kimler geldi kimler geçti açıklardan yararlanmak herzamn doğaldır sorun oyunu yapan Firmada adam olsalar Free2Play demezler
    Bu arada Koxp Kullanmak doğrudur demiorum dikkat et ama koxp bu oyunun bir parçasıdır malesef ve herzamn öle olmuştur.
    000000 ın minor komboları sence gerçekmi videoları ii zilemni tavsiye ederim
    F9devilin oto heall li prestlerle takıldığı günleri herkez unuttu artık

Sakın kendi halkını kendi toprağında ki adamları yargısız infaz etme senin idol dediğn adamların ne mal olduğunu ne pisliklerle o yerlere geldiğini unutma char hack olaylarında da bu işi yapanların % 80 i yabancı oyunculardır.

Saygılar

• adamlar parayı türklerden alıyor hiç almamazlık yaparlar mı
  • beyleR usa de yasiyoum 3 senediR ve tuRk ipli degil accountum ama bende logosu goRemiyoRum bence logos acilmadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTMasteR

Yaff Adamlar Türklerden Nefret Etseler Niye Siteyi Türkçe Yapsınlar Az Mantık PLS...

+1
  • yapacak bişey yok boynumuz kıldan ince
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperoryigit

yaw anlamıosan nie kendi kendine yorum yapıon? adamlar kendi kendilerine eylem yapıolar. no turks no 3. party programs turkler olmassa 3. kişi programları da olmz demek. en çok kosp kullanan biziz. hiç "i've got kosp" die bi pm almadım bugüne kadar.
    mesaja gelince herkes mesajının başına sunu yazsın dio adam. anlamıosak konusmayalım

Kardeş sanada bi çift lafım var ii dinle biraz kendi insanınıza sahip çıkın ben yurt dışında 2 yıl okudum avrupada söle bi izlenim vardır herzaman Türkse salak ve mongoldur Hide Park da atletle gezip bağıran idiot tiplerdir. Ben senin gibi arkadaşalrın da aynı şekilde kendi toplumunu aşağılamasını anlamıyorum adamlar koxp kullanmıyomu bana onu söle

Bazı kendine Türk diyen arkadaşalrın F9devile Türkçe Küfürler Öğretip Kendi insanlarına küfür ettirdiği bi oyunda zati ne beklersin
    Cz de savaşlarda f9devilden yediğimiz küfürleri unuttmadık bizler ama senin gibi kardeşlerimiz bu olaylara sanırım çok uzaktı.

• Ulan koxpu yapan K2 .. Bize satan K2 .. Premiumu bize satan K2 .. Banlayınca prem almak şartıyla Ban açam K2.. Bütün kazandığı paraları veren Türkler .. Logos'da Türkleri koxp yapıo die istemeyen yine K2
  • banane bn logos istiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swordfish®

Ulan koxpu yapan K2 .. Bize satan K2 .. Premiumu bize satan K2 .. Banlayınca prem almak şartıyla Ban açam K2.. Bütün kazandığı paraları veren Türkler .. Logos'da Türkleri koxp yapıo die istemeyen yine K2

Sanırım en iyi cevaplardan biri
  • E E EEE EBENİNDE BAŞKA BİŞE DEMİYOM
  • eyyyy manyak herifler ingilizceniz hiç mi yokk

orada

ne yazıyo biliyonuzmu

logosun sadece ingiliz kullanıcızlara gösterilmesi isteği

sizi gidi nooblar siziii
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_knight_online

eyyyy manyak herifler ingilizceniz hiç mi yokk

orada

ne yazıyo biliyonuzmu

logosun sadece ingiliz kullanıcızlara gösterilmesi isteği

sizi gidi nooblar siziii

ben düzelteyım kardeş

yaş ortalaması 12-18 arası tipik ve artık görmekten bıkmış oldugumuz topiclerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3 -- 29 Ekim 2006; 20:42:09 >
  • BIRAKIN ORASI YABANCILARIN SERVERİ OLSUN NİYE BU KADAR BUYUTUOSUNUZ ONLAR BİZİ İSTEMİO BİZED ONLARI İSTEMEYELİM BOLE ŞEY Mİ OLUR

LOGOS U YABANCILARIN GİRDİGİ SERV OLARAK GÖRÜN !!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.