Şimdi Ara

***LOGOS'A TÜRKLERİN GİREMEDİĞİNİN KANITI*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya ingilizceniz bu kadarmı SIFIR ya.Orda normal üye olan adamın biri logosa türkler girmesin diye bir öneri atmış ortaya szide atlamışsınız.Madem giremiyoz ben nasıl lvl12 oldum?
  • demek o yuzden arkadas da bana dıor kı logos acılmadı ben dıom acıldı demın gordum benım ıd yabancı da mixhael_jordanne
  • NE LOGOS MUŞ BE KAÇ TANE TOPİC AÇILDIAdi herifler işte
  • logos türklere açılmazsa batar o server 2 haftada Adamlar çekemiyolar açık açık ortada bence herkes aynı anda ticket göndersin belli bir günde belli bir saate türk isimli bi server açsınlar...Düşünsenize bütün türkler aynı gün ve saat içerisnde ko ya ticket gönderiyor etkili olur bence osmanlı serveri falan diye açsınlar bi türk serveri
  • türk ler oyuna giremese k2 nin %80 i gocer !!
  • Adamlara hak vermemek mümkün değil kaardeşim.Onları bu hale getirenlerin alayı koxp kullanan, koxp reklamını yapan, küfürbaz, düzenbaz, hillekar bizleriz...(Ben asla kimseye yapmadım yapmam da)

Ben utanmıyorum Türk olduğumu söylemekten ancak eminim sayenizde bu oyunda birçoğu Türk olduğunu gizliyordur....

helal olsun adamlara....

Ben de katılıyorum....

Taa ki hem Türk olduğunu söyleyip de üçkağıtçılık, terbiyesizlik yapanlar değişene kadar ya da kalmayana kadar....Oyun için bile ....

_canleecanly_
    AFisherman DİES
  • ya şu yazi için 1032548645 kere topic açıldı alllahım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunodeHierro -- 23 Kasım 2006; 18:01:38 >

• sövdüm !! rahatım
  • NE ALAKA KARDEŞ YA O KONUN FORUMU ADAMLAR KENDI DUSUNCELERINI SOLUO BOYLE BISIN OLMASI COK AZ IHTIMAL AMA NIE OLADABILIR
  • ben girebiliyorum hatta char kurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: seni_gördüm

ben girebiliyorum hatta char kurdum

en yakın zamanda 70 olman dileğiyle
  • oLm sen sAlakmısın? bu koxp u saten knight kendi çıkardı. sende oyunun içine türkler etti dion. aDam bu işden para kazanıodu bizde bunu engelledik. Türkiyeyi saten ssizin gibi beyinsiz insanlar batırıo..

quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

Ya yeter artık arkadaşım sen forumu takip etmiomusun kaç tane konu açıldı bunla ilgiliforumu takip et öyle konu aç sizin gibiler yüzünden forumdan zevk alma katsayımız giderek düşüyor hem logos gerçeği varsada adamlar haklı bu oyunun içine biz ediyouz koxp kullanarak.Kaldıki adam kötü bir laf etmemiş türklere, sen logosa girmezsin olur biter.bir kaç ay içinde yeni bir server açılır oraya takılırsın.Yeter artık ya nedir bu saçma sapan topicler?Forum için daha üretici olmanı tavsiye ederim...

• üff saçama topic ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: geyik95_

OhA yaa bu ne

NO TÜRKS- no 3. party program

3. party ne demek ya sölermisiniz
  • logos a premiumsuz da girilsin yaww ne bu böle
  • hort
  • NeMutluTÜrkümDiyene dicem sayfayı ver
  • abı adamlar bıraz haklı dupe bızde koxp bızde adam hacklemek bızde daha ne kotuluk arasan bızde adamlarda boyle almazlar ıste serverlarına apısıp kalırsınız sucu adamlarda aramamak lazım dusunmelıyız acaba bızı nıye almıyorlar dıye koxper ların %98 turk daha nolsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.