Bildirim
LOGOS TA +8 RAPTOR BASMA DENEMESİ
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
19 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
+8 oldu posion basarken yandı he çok kötü olmuş yaw bende +8 shell basmıştım str ve rebirth basarken yancak diye çok korkmuştum -
bende ezik warrior kullanıyodum +6raptora reduce basarken yandı anvile gıcığım ama hiç bişey yakmadan +7 elixir basmıştım hakkını yemiyeyim -
ben oyunu bırakırdım -
sunada trınayı cok gormus -
çok yazık gitti raptor -
verildi -
görmeyenler için iyi de çok verildi bu ayırca yeri değil -
ben oyunu bırakmakla kalmaz oyunun tek datasını bile bilgisayarda bırakmazdım zaten bırakmadımya neyse -
ABİM SEN NETTİN BE O KADAR İTEMİ SATSAN ZATEN +8 RAPTOR ALIRDIN BEA -
quote:
Orjinalden alıntı: layd_buffer
ABİM SEN NETTİN BE O KADAR İTEMİ SATSAN ZATEN +8 RAPTOR ALIRDIN BEA
peki sence logosta +8 raptoru olan satar mı? -
yazık ya hhehehe :) -
vallaha yazık olmuş adam ne sevinmiştir basınca sonra posion basarken kır -
Ben daha oynamazdım,, abi şanssızlığın bu kadarı olamaz böle bişi dicem olmuş işte... -
bence saçmalık okadar itemle 2-3 tane +8 raptor alırdım !!!! pehhh -
aynen aklıma geldikce hırsımdan delirirdim herhalde -
quote:
Orjinalden alıntı: _VoLHulK_
quote:
Orjinalden alıntı: layd_buffer
ABİM SEN NETTİN BE O KADAR İTEMİ SATSAN ZATEN +8 RAPTOR ALIRDIN BEA
peki sence logosta +8 raptoru olan satar mı?
Hahahahahahahahahahaha
-
quote:
Orjinalden alıntı: yoob18
bence saçmalık okadar itemle 2-3 tane +8 raptor alırdım !!!! pehhh
Farkındaysan Server Logos
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X