Şimdi Ara

LOL BAN İTİRAZI HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BENİM 2016 YILINDA YAKLASIK OLARAK 10 BİN TL (OZAMANIN PARASI İLE Bİ ARABA PARASI HATTA ŞAHİN DOGAN VB ALACAKSAM 2 ARABA PARASI) YATIRDIGIM GIRTLAK DOLU HESABIM VARDI AYNI DONEMDE AYNI BILGISIYARDAN KNİGHT ONLİNEDE OYNUYORDUM VE KNİGHT ONLİNEDE KOXP ACIP OTO EXP KASIYORDUM (KNİGHT ONLİNENİN HİLESİ KOXP OLUYOR) SAÇMA Bİ ŞEKİLDE BUNU HİLE OLARAK ALGILAYAN LOL ARGORİTMASI BENİM HESABA BAN ATTI PERMA BAN HALIYLE BENDE O SINIRLE OYUNU BIRAKTIM SIMDI BIR ARKADAS DESTEGE ULASIRSAN DURUM HAKINDA DETAYLI INCELEMELER YAPILIRSA BANIN KALKAR GIBI KAFAMI CELDI BURDA BILGILI INSANLARIN OLABILCEGINI DUSUNUYORUM BEN DAHA LOL DESTEK EKIBINE NERDEN ULASACAGIMI BILE BULAMADIM BILGILI ARKADASLAR VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM, ŞU HESABIMI ACMAMA YARDIM EDİP BAŞARILI OLMAMI SAGLAYIN DILEYIN BENDEN NE DILERSENIZ GERCEK ANLAMDA 10 BIN HARCADIM COPE GITCEGINE YARDIM EDENE 5 BIN BEN VERECEGIM O DERECEDEYIM YANI...

• Lol desteği nasıl arayıp bulamıyorsun abi  

"Lol Destek" diye aratıyorsun, çıkıveriyor.

Hileler genel olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum ama, Kullandığın şey öyle ya da böyle Lol'ü bir şekilde etkilemişse, hiç bir şansın yok.

Etkilemese zaten, bunu tespit edemezlerdi. Çok küçük bir şansın var.

• Hileler Cheat Engine mantığıyla çalışır. Knight online üzerinde çalıştığını düşünebilirsiniz fakat o anda tüm açık işlemleri tarar ve veri akışını kontrol eder. Örnek olarak knight onlinede 5+3 lü ok kombinesi Hex kodu AA B0 C2 gibi birseyse bu hileyi yapmak için oyun üzerinde değil tüm açık işlemleri tarayabilir. Oyun, kendi üzerinde Hex kodu değişimini Game guardian ile takip eder. Bypass yok ise fark edilir ve ban atilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Açıldı mı ban?

• Çok iyi olmuş, orda hile açan burda da açar, beter ol

• Böyle bir sıkıntı yaşayan başka bir arkadaşı 2018 yılında desteğe ulaşıp ticket üzerinden banını kaldırtmıştı şansını bir dene derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KO'nun dandikliğine bak, ko kendisi için yazılan hileyi bulamıyor LoL buluyor. lol

• kullanılan hack programının ismini vb. detayları Knight Online a uyarlayıp programın kendisini lol'e yazmak mümkün. Sadece ismine vb. bir şeye bakılıp ban atılmadığını düşünüyorum. Kullandığın koxp'un bir satırı kodu vb. LOL ile çakıştığı için ban atıldığını tahmin ediyorum, fazla umutlanmamanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.