Şimdi Ara

Lol başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar bütün arkadaşlarım lole sardı geçen sene bi oynamak istedim sürekli click basmak zorunda kaldığım için soğudum ve sarmadı oyun nedense
    yazın boş zamanlarımda oynamak istiyorum ama oyunu çözemedim hala oyunu bana basit olarak anlatabilecek var mı oyunun amacı level sistemi falan ? bide
    parayla oyunda kendine ayrıcalık sağlayabiliyormusun ? cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Parayla ayrıcalık sağlanıyor. RP alıyorsun hemen darius diye bir şampiyon var alıyon teq atıyon. Diğerleri alana kadar işe yarıyor darius ondan sonra tryndamere alıp teq atıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 15 Haziran 2013; 19:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Parayla ayrıcalık sağlanıyor. RP alıyorsun hemen darius diye bir şampiyon var alıyon teq atıyon. Diğerleri alana kadar işe yarıyor darius ondan sonra tryndamere alıp teq atıyon

çok güzel teqli bi açıklama oldu kardeşim dariuslarla tryndamerelerle büyüdüm ben zaten
  • Oyuna belli bir süre ayırıp 30 level olduğunda, tüm şampiyonları tanıdığında, metayı ve sistemi anladın da keyif almaya başlıyorsun. Aynı zamanda hem basit hemde karmaşık bir oyun olabiliyor. Hemen oyuna girip ''dışın dışın ateş ateş off çok eğleniyorum'' tipi bir insansan sarmaz.
  • Açıkcası oyun genelinde 2 farklı level sistemi mevcut. Bir tanesi hesabın leveli bir tanede oyun içindeki level sistemi. Hesabın 30 levele kadar yükselebiliyor ve bu o kadar zor bir şey değil. Birde oyun içinde 18 levele kadar bir süreç yaşıyoruz bu her oyun için aynı ve her oyun başında 1 levelden başlayıp gelebilirsek 18 levele kadar gelebiliyoruz. Her oynadığın oyun başına belli bir exp ve ip dediğimiz puan geliyor. Aldığın exp hesabın level artmasına yardımcı oluyor. ip dediğimiz puan ise oyunda şampiyon alabilmek rün alabilmek gibi işe yarıyor (rün konusu başka bir olay sonra anlarsın kafana takma şimdilik). Para ile diğer oyunculara karşı üstünlük sağlayamıyosun fakat her şampiyonun skin dediğimiz oyun içi görüntüsünü değiştirmek için parayla satılan ürünler var skill efektlerinide etkileyen legend skinler var onlarda para olarak daha yüksek oluyor haliyle. Ama efekt ve dış görünüş karakterin sahip olduğu gücü bir üst seviyeye taşımıyor. Şimdilik bu kadar dışarı çıkmak zorundayım sorun olursa özelden yaz bildiğim kadar anlatırım. Yanlışım varsa düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Oyuna belli bir süre ayırıp 30 level olduğunda, tüm şampiyonları tanıdığında, metayı ve sistemi anladın da keyif almaya başlıyorsun. Aynı zamanda hem basit hemde karmaşık bir oyun olabiliyor. Hemen oyuna girip ''dışın dışın ateş ateş off çok eğleniyorum'' tipi bir insansan sarmaz.

dışın dışın ateş off çok eğleniyorum tipi bi oyunsa zaten başlamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Açıkcası oyun genelinde 2 farklı level sistemi mevcut. Bir tanesi hesabın leveli bir tanede oyun içindeki level sistemi. Hesabın 30 levele kadar yükselebiliyor ve bu o kadar zor bir şey değil. Birde oyun içinde 18 levele kadar bir süreç yaşıyoruz bu her oyun için aynı ve her oyun başında 1 levelden başlayıp gelebilirsek 18 levele kadar gelebiliyoruz. Her oynadığın oyun başına belli bir exp ve ip dediğimiz puan geliyor. Aldığın exp hesabın level artmasına yardımcı oluyor. ip dediğimiz puan ise oyunda şampiyon alabilmek rün alabilmek gibi işe yarıyor (rün konusu başka bir olay sonra anlarsın kafana takma şimdilik). Para ile diğer oyunculara karşı üstünlük sağlayamıyosun fakat her şampiyonun skin dediğimiz oyun içi görüntüsünü değiştirmek için parayla satılan ürünler var skill efektlerinide etkileyen legend skinler var onlarda para olarak daha yüksek oluyor haliyle. Ama efekt ve dış görünüş karakterin sahip olduğu gücü bir üst seviyeye taşımıyor. Şimdilik bu kadar dışarı çıkmak zorundayım sorun olursa özelden yaz bildiğim kadar anlatırım. Yanlışım varsa düzeltin

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Açıkcası oyun genelinde 2 farklı level sistemi mevcut. Bir tanesi hesabın leveli bir tanede oyun içindeki level sistemi. Hesabın 30 levele kadar yükselebiliyor ve bu o kadar zor bir şey değil. Birde oyun içinde 18 levele kadar bir süreç yaşıyoruz bu her oyun için aynı ve her oyun başında 1 levelden başlayıp gelebilirsek 18 levele kadar gelebiliyoruz. Her oynadığın oyun başına belli bir exp ve ip dediğimiz puan geliyor. Aldığın exp hesabın level artmasına yardımcı oluyor. ip dediğimiz puan ise oyunda şampiyon alabilmek rün alabilmek gibi işe yarıyor (rün konusu başka bir olay sonra anlarsın kafana takma şimdilik). Para ile diğer oyunculara karşı üstünlük sağlayamıyosun fakat her şampiyonun skin dediğimiz oyun içi görüntüsünü değiştirmek için parayla satılan ürünler var skill efektlerinide etkileyen legend skinler var onlarda para olarak daha yüksek oluyor haliyle. Ama efekt ve dış görünüş karakterin sahip olduğu gücü bir üst seviyeye taşımıyor. Şimdilik bu kadar dışarı çıkmak zorundayım sorun olursa özelden yaz bildiğim kadar anlatırım. Yanlışım varsa düzeltin

teşekkürler kardeşim

• LoL'e başla istediğini yap ama senden çok istediğim iki şey var;

1.si, League of Legends yani "liyg of lecınds" diye okunan oyuna lütfen "legend of legend" demeyin. Mahalledekilerin, kafelerdeki veletlerin bu telaffuzundan bıktım usandım.

2.si ise, 30 olduğun gibi hemen Ranked maçlara atlayıp oyunları mahvetme he mi güzel kardeşim.

Benden bu kadar, gerisini kendin öğreneceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Oyuna belli bir süre ayırıp 30 level olduğunda, tüm şampiyonları tanıdığında, metayı ve sistemi anladın da keyif almaya başlıyorsun. Aynı zamanda hem basit hemde karmaşık bir oyun olabiliyor. Hemen oyuna girip ''dışın dışın ateş ateş off çok eğleniyorum'' tipi bir insansan sarmaz.

dışın dışın ateş off çok eğleniyorum tipi bi oyunsa zaten başlamam

Niye ben severim öyle oyunları, cod mesela. COD zombie kadar zevkli bir oyun türü var mı ki

• Üst konular mevcut.
  • quote:

Parayla ayrıcalık sağlanıyor. RP alıyorsun hemen darius diye bir şampiyon var alıyon teq atıyon. Diğerleri alana kadar işe yarıyor darius ondan sonra tryndamere alıp teq atıyon

bozmayın ln bir konuyu bas git çöplüğüne
  • westte eastte başla tr joluq jojuq kaynıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticShot

LoL'e başla istediğini yap ama senden çok istediğim iki şey var;

1.si, League of Legends yani "liyg of lecınds" diye okunan oyuna lütfen "legend of legend" demeyin. Mahalledekilerin, kafelerdeki veletlerin bu telaffuzundan bıktım usandım.

2.si ise, 30 olduğun gibi hemen Ranked maçlara atlayıp oyunları mahvetme he mi güzel kardeşim.

Benden bu kadar, gerisini kendin öğreneceksin.

legend of legend

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

bozmayın ln bir konuyu bas git çöplüğüne

Arkadaş ne güzel teq atıyodu
  • oyuna başladım 2 günde kendine bağladı beni miss fortune riven garen master yi falan aldım. Bunları nasıl kasıcağımı pek iyi bilmiyorum yardım edermisiniz?
  • quote:

benden önce nasıl yazarsan . ama yi yi unutmussun -30 ların vazgeçilmezi [yi yi] tek kişi haaa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.