Şimdi Ara

Lol Fps Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önceye kadar imzamda özellikleri yazılı olan laptopumla full ayarlarda sabit 60 fps ile oyunu oynayabiliyordum. Fakat son bir haftadır oyunun yaklaşık 9. dakikalarından sonra fpsde dalgalanmalar oluyor ve dolayısıyla oyun kasıyor. Bilgisayarı formatladım ekran kartı driverım güncel, antivirüs programıda kullanmıyorum. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve çözümü var mı yardımlarınızı rica ederim.

Bilgisayarımın özellikleri ;

MSI GE620DX-822XTR
    CPU: Intel Core i5-2450M || RAM: 6GB DDR3-1333MHz || HDD: 500GB 7200 RPM WD Scorpio BLACK
    GPU: 2GB nVidia GeForce GT635M GDDR3 (128 bit) (144shaders) || Display: 15,6" Full HD LED Backlight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellogoodbye -- 30 Aralık 2013; 16:48:37 >

• o imza nedir arkadaş
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    gözlerim yamuştu 2 resim op
  • Sorunun çözümüyle ilgili yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
  • Büyük ihtimalle bilgisayaraının termal macunu kurumuş ve tozlanmıştır bilgisayarın içini açıp tozları temizle,termal macunu yenile,windows güncelleştirmelerini yap,nvidia nın sitesinden sürücünü güncelle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden böyle bir arıza oluşmuş olabilir mi ? Böyle bir sorun varsa bunu öğrenmenin başka bir yolu var mı ona göre laptopu garantiye gönderebilirim. Şimdi problemden emin olamadan servise gönderip oyunda kasıyor laptop dersem problem biraz havada kalır gibi geliyor bana... Bu sorun oyundaki yeni yamadan dolayı kaynaklanıyor olabilir mi ?
  • aynı sorun bendede var normalde 120-150 fps alıyorum ama son zamanlarda oyun başında fps 02-03 oluyo 5 saniye sonra düzeliyo ve en fazla 90 fps alıyorum 60-90 arası değişiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellogoodbye

Cidden böyle bir arıza oluşmuş olabilir mi ? Böyle bir sorun varsa bunu öğrenmenin başka bir yolu var mı ona göre laptopu garantiye gönderebilirim. Şimdi problemden emin olamadan servise gönderip oyunda kasıyor laptop dersem problem biraz havada kalır gibi geliyor bana... Bu sorun oyundaki yeni yamadan dolayı kaynaklanıyor olabilir mi ?

Bu bir arıza değildir tüm bilgisayarlardaki termal macun eninde sonunda kurur,kullanıcının ise bunu yenilemesi gerekir,tozlanma da ortama göre oluşabilecek bir sorun,bunlar arızaya girmez,bir nevi bakım sayılır.
  • aynı sorun bendede oluyo format atıyorum düzeliyo :D 4-5 ay sonra tekrar aynı sorun oluyo gene format atıyorum idare edioz :D
    edit : format attıktan sonra fps +150
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

quote:

Orijinalden alıntı: hellogoodbye

Cidden böyle bir arıza oluşmuş olabilir mi ? Böyle bir sorun varsa bunu öğrenmenin başka bir yolu var mı ona göre laptopu garantiye gönderebilirim. Şimdi problemden emin olamadan servise gönderip oyunda kasıyor laptop dersem problem biraz havada kalır gibi geliyor bana... Bu sorun oyundaki yeni yamadan dolayı kaynaklanıyor olabilir mi ?

Bu bir arıza değildir tüm bilgisayarlardaki termal macun eninde sonunda kurur,kullanıcının ise bunu yenilemesi gerekir,tozlanma da ortama göre oluşabilecek bir sorun,bunlar arızaya girmez,bir nevi bakım sayılır.

2 yıldırk kasayı açmadım kendim açmaya korkuyorum beceremem diye daha önce açmadım.Ne yapmamı önerirsiniz ?

• Bir bilgisarcıda yaptırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.