Şimdi Ara

LOL: gpu usage %99 (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar HD 3870 x2 512 mb 256 bit ekran kartına sahibim ..

bundan 5-6 ay öncesinde okullar kapalıyken aynı ekran kartıyla içi pislik dolu iken mediumda
    oynarken şimdi çok düşükte bile oynayamıyorum..

ÇILDIRCAM

her neyse daha 1 saat önce işlemciyle ekran kartının termal macununu yeniledimki
    ekran kartını sökmek bir hayli işkence bilirsiniz..

ama sorun çözülmedi oyunu açıyorum oyun başlıyo gidiyorum tam dalıcam minyonlara
    tak donuyor ekran ekran kartı bağırmaya başlıyor, 2 dk düzelmesini bekliyorum, hemen alıyorum ekranı assağı bi bakıyorum gpu ussage
    %5 den %99 a çıkmıs..

tuhaf olan şu ben bu kartla gta 4 battelfield 3 bitirdim.. LOL şimdi dahamı yüksek grafiklere sahippp
    VAR MI ÇÖZÜMÜ BİLEN Bİ ARKADSIM ?

LOL: gpu usage %99 (Acil)
    [/url]]resim

• Başlat>Çalıştır>msconfig yaz >Başlangıç sekmesi > Acilirken calisan gereksiz bir suru program var zamanla birikiyor bunlar bircogunu devredisi birak max7-8 program kalicak sekilde.
    Bi boyle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartın kaç yaşında? Belki de çiplerin ömrü tükenmiştir. Diğer oyunlarda sıkıntı yaşamıyorsan eğer, LoL'de genel bir FPS problemi 4.2'den beri var zaten.
  • kart tahminimce en fazla 4.5 yasında falan ama 1 sene öncesine kadar dogru duzgun oyun oynadıgımı
    hatırlamıyorum.. nedir bu çiplerin ömrünü tüketen , tükendiğini nerden anlarız ?
  • gpu usage zaten %90 üstünde olması gerekir %99 normal bi değer yani
  • fotograftaki ani yükselişleri görüyomusun ? işte tam oralarda oyun kasma yapıyo 2-3 dk lık kasmalar.. oyunu kapatana kadar geçmiyo bu iniş çıkış grafiği ..kapatınca gpu usage normale dönmüs gördüğün gibi ?
  • tamam da oyun oynarken ekran kartı %5 ile mi çalışacak sanıyosun sen? %99 gayet normal yani onunla bi alakası yok yaşadığın problemin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzicdR

gpu usage zaten %90 üstünde olması gerekir %99 normal bi değer yani
    gta 4 bf3 bunlarda neden kasmıyor bu bilgisayar ?
  • aysmert A kullanıcısına yanıt
    bi bilgim yok programdan ayarlarsan zaten oyun içindeyken sol üstte gpu usage gösterir o oyunlarda da %90 altına düşmez kullanım miktarı
  • 4.2 aklıma hiç gelmemişti ama kullanıcıların çogu ciddi anlamda isyandaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysmert -- 11 Mart 2014; 16:05:24 >

• Format at düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: br0nice

Format at düzelir.

attım aynı... 4.2 kasma sorunuyla ilgili fix oldugunu söyleyenler var bide ona bakmak lazım
  • Pc çöpe at
  • oldu başka ?
  • Belki sistemde çok fazla servis uygulamaları açıktır ondan olabilir game booster gibi programları dene belki işe yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.