Şimdi Ara

LOL İyi Bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 tane Geri karakter verme şansımız varmış duyduğuma göre peki bir şey sorucam ben kassadin almıştım normal ve buna 975 Rp ye Void Kassadin aldım ben vladimir ve kassadini geri vermek istiyorum kassadini verirsem Rp yi geri verirlermi skini ben böyle bir yazı yazsam yada bana yazı yazmakta yardımcı olabilirmisiniz nereye atıcağımıda Yardımcı olabilirmisiniz ?

• rp geri vermiyolarda heralde öyle okumuştum forumda
  • IP/RP'de veriyorlar.Hatta;geri gelen cevap mailinde ne ile aldığın sorulur.Bir seferde 3 tane şey verebiliyorsun diye biliyorum,tek hakkın var.
  • ben daha önceden rp ile 2 tane rune page almıştım, sonra 7 sayfalık paketi almak için bu 2 sayfanın rp'sini geri aldım. heralde herolar için de aynı şeyi yapıyolardır.
  • başlık ile konu alakasız..başlığa"nasıl karakter geri verebilirim" gibi bi cümle daha iyi olurdu..

sadece 1 karakter geri vebiliyorsunuz ve EU da iseniz onuda vermiyorlar..
  • Eu damıyım nerdeyim bilmiyorum evet konuyu öyle acsam genelde pek fazla kişi ilgilenmicegi için öyle yaptım başlığı peki nereye yollucam nereye mail atıcam yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

başlık ile konu alakasız..başlığa"nasıl karakter geri verebilirim" gibi bi cümle daha iyi olurdu..

yok geri verdik yeni o yazılan mesaja ya da şansa göre değişiyor herhalde ama hiç vermeme gibi bir durum söz konusu değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son 30 gün içinde aldığın hemen herşeyi geri verebiliyosun.
  • quote:

başlık ile konu alakasız..başlığa"nasıl karakter geri verebilirim" gibi bi cümle daha iyi olurdu..

Başlık hakkında doğru söylemiş sadece lolü iyi bilenler konuşsun. 3 karakteri geri verebiliyorsun. EU'da iseniz onuda veriyorlar.
  • Istedigin herhangi 3 itemi geri verebiliyorsun. Bu rune, skin veya champ olabilir. Ben dün verdim 3 champ ip mi geri verdiler Malzahar aldim artanida sakliyorum.
  • Canım benim ben 3 kere champ verdim ve bu olay hakkında cok deneyimliyim.Tek seferde 3 champ verme hakkın var ornek olarak mesela vayne-grgas-kassadin bunları verecen ama oraya ek bi bilgi koyacan kassadinin void sikinini su su su tarihte aldım geri vermek istiorum onların görmesi lazım ozaman sana geri verirler rp ni usttede soyledim gibi istersen 10 kere verirsin ama sansına bağlı ben kardesimin acconttan bi mesaj attım chakterleri alıcaz ama bidaha israr ederseniz ban atarız gibi bi mesaj geldi ama ben 3 kere verdim hayla ban falan yok arada bidaha gönderirsen atarızda yok :D Bu olayı nasıl yapıcaz diye soruosan altta acıklim verildimi bilmiyom ama verilmediyse herkes yararlansın:

Hotmail veya vb bir yerden accont actın msn ye giriosun mesajı onun uzerinden atıcaz.
    Sonra göndericen kişi: support@riot.zendesk.com
    Sonra göndercemiz konunun başlığı champions olcak.
    Mesaja yazcamızda alttaki gibi olucak:

İ want to return to champions

Vayne-Udyr-Gragas

Please return them and give my ip please.Thank You

Username:**********
    Summoner name:***********
    Server(us/eu):******
    Email adress:***********

Please accept my request
    Bunu gönderdiniz an 5 veya 10 dk anındada olabilir bi geri cevap gelecek sizden username summonername cart curt isticek otomatik cevaptır bu sizde ayrı bi mesaj degil ona yanıtlıcaksınız bunları yazmanız yeterli saten orda görüceksiniz:

Username:**********
    Summoner name:***********
    Server(us/eu):******
    Email adress:***********
    bundan sonra riotun insafına kaldınız riot size 1 hafta 10 gun yada 1 yıl sonra geri ödnebilir.
    Yardım ettiysem cok mutlu eger bi sorun cıkarsa özelden pm atın yardımcı olabilirim. Saygılarımla

Eğer isinize yararsa bi tsk cok görmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 29 Haziran 2011; 9:22:58 >

• quote:

At this time we do not refund items purchased from the PvP.net such as champions, skins, runes and summoner name changes. Any exceptions to this are handled on a case by case basis and are at Riot’s sole discretion. This includes purchasing a bundle that includes champions you already own.

Players who wish to purchase a rune page bundle but cannot because they would exceed the cap should also contact support for assistance.

3 Haziranda yazılmış, bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 29 Haziran 2011; 9:42:57 >
  • quote:

yanılıyorsun 2 gün önce 3 tane hero iade ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.