Bildirim
LOL NASIL OYNANIR AMAÇ NE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 Ağustos 2012
ilerde trollerim diye mi açtın ?
edit: gerçi geçmişine baktım sbs korkusu falan saçma sapan konular tamam devam et sen benden sonraki arkadaşlar yönlendirecek seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 13 Haziran 2013; 3:36:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
3 Ağustos 2012
ilerde trollerim diye mi açtın ?
ne alaka -
YARDIM BEKLIYORUM -
kesinlikle başlama lütfen metin 2ye başla arkadaşlarınada söyle lol kaka oyun metin 2 oynayın illa oynucam diyosan darius al tr de oyna ultiyi ks için sakla.quote:
Orijinalden alıntı: mehmetbaskaya
YARDIM BEKLIYORUM -
http://forum.donanimhaber.com/m_76348775/tm.htmquote:
Orijinalden alıntı: zirve011
kesinlikle başlama lütfen metin 2ye başla arkadaşlarınada söyle lol kaka oyun metin 2 oynayın illa oynucam diyosan darius al tr de oyna ultiyi ks için sakla.
Alıntıları Göster
Not: Sadece 16 yaşında ve yakışıklı olduğunu vurgulamak istedim. Bilgilendirelim arkadaşı lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Xenshard -- 13 Haziran 2013; 3:58:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xenshard*
http://forum.donanimhaber.com/m_76348775/f_//tm.htm#76349876
Güldürdü -
quote:
kesinlikle başlama lütfen metin 2ye başla arkadaşlarınada söyle lol kaka oyun metin 2 oynayın illa oynucam diyosan darius al tr de oyna ultiyi ks için sakla.
Hayır hayır başlamasın hiç,ben başladım pişmanın başladığım günden beri işlerim rast gitmez oldu bırakamıyorumda bu mereti.İstersen tüm LoL oynayanlara sor Wolfteam oynuyorum LoL e başlamayı düşünüyorum başlıyım mı diye kimse sana başla demez neden çünkü çok kötü bir oyun en güzel oyun Wolfteam Metin2 Knight Silkroad devam kanka ! -
aha lütfen tr ye gelme yeterince bebe var kardeşim brezilyada başlayabilirsin amaquote:
Orijinalden alıntı: MyDevrimquote:
Hayır hayır başlamasın hiç,ben başladım pişmanın başladığım günden beri işlerim rast gitmez oldu bırakamıyorumda bu mereti.İstersen tüm LoL oynayanlara sor Wolfteam oynuyorum LoL e başlamayı düşünüyorum başlıyım mı diye kimse sana başla demez neden çünkü çok kötü bir oyun en güzel oyun Wolfteam Metin2 Knight Silkroad devam kanka !
Alıntıları Göster
-
quote:
http://forum.donanimhaber.com/m_76348775/tm.htm
Not: Sadece 16 yaşında ve yakışıklı olduğunu vurgulamak istedim. Bilgilendirelim arkadaşı lütfen.
ağlattı ciddiyetimi yitirdim, lole başlama arslan kardeşim evi barkı satıp oynarsın -
adam ne yazmış hemen dalga geçmişsiniz.16 yaşındaki cocuktan farkınız kalmamışquote:
Orijinalden alıntı: TheB0SSquote:
http://forum.donanimhaber.com/m_76348775/tm.htm
ağlattı ciddiyetimi yitirdim, lole başlama arslan kardeşim evi barkı satıp oynarsın
Alıntıları Göster
-
oyunun amacını bilmeden ince taktik arayışları... -
quote:
Kaka oyun -
Wolfteam de ne var. Ben de nakit yüklettim 3 senedir oynuyordum ara ara nakitle oyun gözüme güzel gözükmeye başladı -
quote:
+ Doğru
Edit : Kaka ? -
quote:
Orijinalden alıntı: E R K
quote:
+ Doğru
Edit : Kaka ?
çocuk bunlar b*k mu deseydim. -
Sana bir taktiq vericem qimse bilmiyor qnq usta yi alıyorsun gidiyorsun q ya basıyorsun tek atıyorsun qnq çhoq ince thaqtiqquote:
Orijinalden alıntı: zirve011quote:
quote:
+ Doğru
çocuk bunlar b*k mu deseydim.
Alıntıları Göster
-
Baslama
Sinifta kalidm 3 kere. Haftadan 150 liralik rp cekemeden duramiyorum. Dariusun tum skinlerini aldim. Sakin baslama -
O değil yani 16 yaşındayım ben de sokakta görseniz çocuk falan yaparsınız ama oyunda kimse feedledi veya kötü oynadı diye anasına bacısına sövmüyorum. Oyunda farmım ortalama olarak dakikadan 9-9,5 kat fazla oluyor. Oynayamayan kişiler geldiğinde öneride bulunuyorum küfür ederse ignore atıyorum ve hala gelip "16 yaşındasın metin 2 oyna darius al qnq tek atıyor xd xd" yapıyorsunuz. Utanın biraz. Cidden içimi döküyorum şuan bu konuya denk geldi. Siz atıyorum 20 yaşındasınız 4 sene önce "ahaha velede bak metin2 oyna wolfteam oyna qnq bu oyun zor xd xd" yapınca hoşunuza mı gidiyordu anlamadım kiquote:
Orijinalden alıntı: Chromosty
Baslama
Sinifta kalidm 3 kere. Haftadan 150 liralik rp cekemeden duramiyorum. Dariusun tum skinlerini aldim. Sakin baslama
-
quote:
quote:
quote:
+ Doğru
çocuk bunlar b*k mu deseydim.
güldürdün
Benzer içerikler
- muhteşem twisted fate değeri
- lol ekran çok yakın
- troll duo isimleri
- mobile legends sevgili olan herolar
- lol ayak bilmece
- lol kaç gb
- afk nedir
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X