Şimdi Ara

LOL NASIL OYNANIR AMAÇ NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BÜTÜN ARKADAŞLARIM LOL OYNUYOR BEN AMELE GİBİ WOLFTEAM OYNUYORUM ARTIK SIKILDIM LOL'E BAŞLICAM.
    OYUN NASIL OYNANIYOR AMAÇ NE VE İNCE TAKTİKLER NELER

• 3 Ağustos 2012

ilerde trollerim diye mi açtın ?

edit: gerçi geçmişine baktım sbs korkusu falan saçma sapan konular tamam devam et sen benden sonraki arkadaşlar yönlendirecek seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 13 Haziran 2013; 3:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

3 Ağustos 2012

ilerde trollerim diye mi açtın ?

ne alaka
  • YARDIM BEKLIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetbaskaya

YARDIM BEKLIYORUM
    kesinlikle başlama lütfen metin 2ye başla arkadaşlarınada söyle lol kaka oyun metin 2 oynayın illa oynucam diyosan darius al tr de oyna ultiyi ks için sakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

kesinlikle başlama lütfen metin 2ye başla arkadaşlarınada söyle lol kaka oyun metin 2 oynayın illa oynucam diyosan darius al tr de oyna ultiyi ks için sakla.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_76348775/tm.htm

Not: Sadece 16 yaşında ve yakışıklı olduğunu vurgulamak istedim. Bilgilendirelim arkadaşı lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Xenshard -- 13 Haziran 2013; 3:58:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenshard*

http://forum.donanimhaber.com/m_76348775/f_//tm.htm#76349876

Güldürdü
  • quote:

Hayır hayır başlamasın hiç,ben başladım pişmanın başladığım günden beri işlerim rast gitmez oldu bırakamıyorumda bu mereti.İstersen tüm LoL oynayanlara sor Wolfteam oynuyorum LoL e başlamayı düşünüyorum başlıyım mı diye kimse sana başla demez neden çünkü çok kötü bir oyun en güzel oyun Wolfteam Metin2 Knight Silkroad devam kanka !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDevrim

quote:

Hayır hayır başlamasın hiç,ben başladım pişmanın başladığım günden beri işlerim rast gitmez oldu bırakamıyorumda bu mereti.İstersen tüm LoL oynayanlara sor Wolfteam oynuyorum LoL e başlamayı düşünüyorum başlıyım mı diye kimse sana başla demez neden çünkü çok kötü bir oyun en güzel oyun Wolfteam Metin2 Knight Silkroad devam kanka !

Alıntıları Göster
    aha lütfen tr ye gelme yeterince bebe var kardeşim brezilyada başlayabilirsin ama

• quote:

Not: Sadece 16 yaşında ve yakışıklı olduğunu vurgulamak istedim. Bilgilendirelim arkadaşı lütfen.

ağlattı ciddiyetimi yitirdim, lole başlama arslan kardeşim evi barkı satıp oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

quote:

ağlattı ciddiyetimi yitirdim, lole başlama arslan kardeşim evi barkı satıp oynarsın

Alıntıları Göster
    adam ne yazmış hemen dalga geçmişsiniz.16 yaşındaki cocuktan farkınız kalmamış

• oyunun amacını bilmeden ince taktik arayışları...
  • quote:

Kaka oyun
  • Wolfteam de ne var. Ben de nakit yüklettim 3 senedir oynuyordum ara ara nakitle oyun gözüme güzel gözükmeye başladı
  • quote:

+ Doğru

Edit : Kaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E R K

quote:

+ Doğru

çocuk bunlar b*k mu deseydim.
  • quote:

quote:

quote:

+ Doğru

Alıntıları Göster
    Sana bir taktiq vericem qimse bilmiyor qnq usta yi alıyorsun gidiyorsun q ya basıyorsun tek atıyorsun qnq çhoq ince thaqtiq

• Baslama
    Sinifta kalidm 3 kere. Haftadan 150 liralik rp cekemeden duramiyorum. Dariusun tum skinlerini aldim. Sakin baslama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Baslama
    Sinifta kalidm 3 kere. Haftadan 150 liralik rp cekemeden duramiyorum. Dariusun tum skinlerini aldim. Sakin baslama
    O değil yani 16 yaşındayım ben de sokakta görseniz çocuk falan yaparsınız ama oyunda kimse feedledi veya kötü oynadı diye anasına bacısına sövmüyorum. Oyunda farmım ortalama olarak dakikadan 9-9,5 kat fazla oluyor. Oynayamayan kişiler geldiğinde öneride bulunuyorum küfür ederse ignore atıyorum ve hala gelip "16 yaşındasın metin 2 oyna darius al qnq tek atıyor xd xd" yapıyorsunuz. Utanın biraz. Cidden içimi döküyorum şuan bu konuya denk geldi. Siz atıyorum 20 yaşındasınız 4 sene önce "ahaha velede bak metin2 oyna wolfteam oyna qnq bu oyun zor xd xd" yapınca hoşunuza mı gidiyordu anlamadım ki

• quote:

quote:

quote:

+ Doğru

güldürdün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.