Şimdi Ara

Lol ortam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hanı eskiden usko oynardık knight dediğiniz oyunda bile çok efendi abiler vardı muhabbet ederdık aksamları onlıne oyun zamanlarımdakı en guzel zamanlardı sadece sohbet ıcın bıle gırerdım oyuna ama bu lolde bılmıyorum sınır sıtres dısında bır duygu yasamıyorum . Yaşıyormu o abiler bu oyunda

• Ben cod 4 oynarken kasap diye bi takim vardi cok iyi abiler vardi guzel oluyodu onlarla zaman gecirmek ama burda malesef ilkokullu bebelerle ugrasiyoruz neyseki westte macar biriyle tanistim yabancilarla duo girmek iyi oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içinde muhabbet zaten başlı başına zor değil mi? Ben mesaj yazarken feedliyorum

O değil de forum çok bozdu. Her yerde bloklu mesajlar.
  • ya klan vardı o zaman oyunda oyun oynamasak bıle oyundan konusur sıyaset spor herseyı konusur muhabbet ederdık. ozel hayatımdakı sorunlarımı bıle onlarla paylaşırdım ne gunlerdi be
  • Bu cuma nerelerdeydin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu derdi çekmeyen bir kişi biliyorum oda SİV HD
  • West'de muhabbeti iyi yabancılar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun (cs2) sürekli donuyor
    geçen yıl önce açıldı
    Yurttaki Oyun Engellemesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cod4 oynadığım zamanlar bakire zombie storkerz sarper vs. iye adamlar vardı sırf onlarla oynamak için oyardım oyunu 1-2yıl önce denk geldiler xfireda adamlar maaş bordurolarından bahsediyorlardı yani o adamlar şimdi çoluk çocuk sahibi oldular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.