Arkadaşlar oyunu oynarken şu 2 gündür bu sorunla karşılaşıyorum. Yardım edermisiniz?
Hocam onar deyin,olmazsa desteğe mesaj atın.
quote:
Orijinalden alıntı: konneeger
Hocam onar deyin,olmazsa desteğe mesaj atın.
Hocam bi çözümü yok mu ya çok uzun süre bekleyince oyna geliyo onada basılmıyor deliiricem.
quote:
Orijinalden alıntı: 54vane54
Hocam bi çözümü yok mu ya çok uzun süre bekleyince oyna geliyo onada basılmıyor deliiricem.
Alıntıları Göster
kasayı yan yatır
quote:
Orijinalden alıntı: Nike Tyson
kasayı yan yatır
Alıntıları Göster
Beyler lolsüzlük çok kötü bi yardım pls
quote:
Orijinalden alıntı: 54vane54
Beyler lolsüzlük çok kötü bi yardım pls
Alıntıları Göster
desteğe mesaj at
Bu sana bir işaret fazla kurcalama
Sil bastan kur
quote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancy
Sil bastan kur
En akıllı çözüm baştan kurmak gibi
Onarmak uzun iş sil yeniden yükle
Sil bastan baslamak gerek bazen
quote:
Orijinalden alıntı: Kanae
Sil bastan baslamak gerek bazen
Oyna butonunun olması gereken yere tıklamayı denedin mi
O zaman oynama
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodplus
O zaman oynama
sen önce laptopun pilini tak öldürüyorsun laptopu öyle
quote:
Orijinalden alıntı: bomi01
sen önce laptopun pilini tak öldürüyorsun laptopu öyle
Alıntıları Göster
Kardeşim aynı hata bendede oluyordu , bu oyun ile ilgili değil İnternet explorer proxy sunucusuyla ilgili (en azından bende bu yüzden açılmıyordu). burdaki çözüm adımlarını takip ederseniz oyunuda açabilirsiniz .https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/220902 Konunun üzerinden aylar geçmiş ama başka arkadaşlarında başına gelirse diye paylaşıyorum ..
quote:
Orijinalden alıntı: Cinnah123
Kardeşim aynı hata bendede oluyordu , bu oyun ile ilgili değil İnternet explorer proxy sunucusuyla ilgili (en azından bende bu yüzden açılmıyordu). burdaki çözüm adımlarını takip ederseniz oyunuda açabilirsiniz .https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/220902 Konunun üzerinden aylar geçmiş ama başka arkadaşlarında başına gelirse diye paylaşıyorum ..
Alıntıları Göster
Desteği yan yatır
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
Desteği yan yatır
Alıntıları Göster
Modemi tak çıkar yap.
nasıl düzelttin
quote:
Orijinalden alıntı: Jersey Devil
nasıl düzelttin
Bende de oldu 2 gündür çözümü buldum,bundan sonra sıkıntı yaşayacaklar için yazayım dedim.Sorun proxy ayarından kaynaklanıyor.
Internet explorer > Internet seçenekleri >Bağlantılar>Yerel ağ ayarları >Yerel ağınız için bir proxy sunucu kullanındaki tiki kaldırın sorun düzelir.