Şimdi Ara

Lol oynarken joystick kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun konusunda özellikle first person shooter oyunlarını çok oynamış biri olarak kendimi hep oyuncu sıralamasında orta-üst yerlerde buldum.

a,w,s,d yönlendirmeli oyunlarda çok başarılı oldum ancak bu lol de mouse ile sağa sola gitme olayında bazen çatışma esnasında alışkanlıktan mıdır nedir çuvallıyorum.

sağa sola aşağı yukarı yönlerine gitmek için mouse sol tık sürekli basılı oynuyorum çünkü tıklama olayına pek alışkın değilim.

Bu şekil oynamak mause kontrolümü zorlaştırıyor ve istediğim şekilde hareket edemiyorum.

Ben bu mouse sol tık basılı olarak yaptığım hareketi joystick kullanarak yapamazmıyım.

Yani lolde joystick kullanılabilirmi? Kullanan varsa memnun mu? ayarları nelerdir bilen varsa yardım ederse sevinirim.

Benim joystick dikey çubuk joystick lerden.

teşekkürler.

• Joystick konusunda bilgim yok ama mouse kontrolüne iyice alışana kadar kilitli kamerada oynayabilirsin. Oyunda y tuşuna basarsan ekran sana kilitlenir
  • smite oyna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • joystick mi boxbox arada yapıyor joystickle riven oynuyor streamlerinde bir joystick özürlüsü olarak o çocuğu joystickle riven oynarken gördüğümde tapıyorum
  • OzWall kullanıcısına yanıt
    Aynen Boxbox kullanıyordu.
    Bayağı hızlı oluyor normale göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SMITE joystick konusunda fersah fersah ötede bir MOBA bence. LoL'ün fare ile daha iyi oynandığını düşünüyorum.

• Riven ile kill alınan bir video vardı top lanede oynayan her türlü oynuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMEPAD İLE FPS OYUN TAVSİYESİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direksiyonla cs go oynayanlar var ,lol de oynanır heralde

• Benim joystick gamepad değil dikey joysticklerden.

Sağ mouse tuşuna basılı halde oynuyorum yakın dövüşte buda beni zorluyor istemeden bazen rakibin kucağına düşüyorum

hele ahri öpücük attıysa kombo oluyor.

Diyorumki sol elime mosenin sağ klik basılmış halini joystiğe ayarlasam, joystickteki tuşlarıda yetenek atışına filan kullansam mouseyide normal kullansam yani klavyeyi devreden çıkarıcam.

Böyle daha mantıklı gibime geliyor. ama oyun içinde joystick ayarı bulamadım bağladım ama tepki vermedi.

klavyeyi sadece sohbet amaçlı kullanıp geri kalan tüm işler için mouse+joystick kullansam nasıl oluır?

ama joystiği nasıl tanıtıcam oyuna yapamadım bir türlü. yapan yokmu?

bronz 5 ten kurtulmak için son ümidim bu artık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 9 Eylül 2016; 11:15:54 >
  • BoxBox oynadıktan sonra oynamayı denemiştim.
    Alışkın olmadığımdan dakika 20 de sur vermek zorunda kalmıştım takımca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.