Şimdi Ara

Mouse da oyunlarda takılma (g300)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 haftadır olan bir sorun... Mesela bf3 de mouse ile ileri gidiyorum bir anda adam duruyor , parmagımı cekmiyorum 1 sn sonra yürümeye devam ediyor... yada ölüp re-spawn oluyorum , ileri tusuna basıyorum hiç kıpırdamıyor 1 sn sonra yürümeye baslıyor adam... Birde bf3 de iki kere ard arda ileri tusu kosma oluyor biliyorsunuz bir kere basıyorum yürümüyor adam ardından hemen birdaha basıyorum koşmaya baslıyor... Yani donup geç algılıyor.. Modern warfare de de aynısı oluyor... G300 kullanıyorum.Driverını yeniden yukledim hiç fark etmedi... Bir anda duruyor sonra devam ediyor. Ama normal internette vs sorun yok.Başka mouse taktım şimdi oyunlarda falan hiçbir sorun yok... 2 aylık ürün vatan dan aldım... servise yollasammı acaba üründe mi sorun var yazılımında mı ? Bunların içinde de kendi yazılımları var zannedersem ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dediğiniz gibiyse garantiye gönderin bence .. Bende aynı mouse var bir sorun yaşamıyorum ..Hatta çift mouse kullanıyorum oyunlarda g300 aktif masaüstünde nette kablosuz kullanıyorum 2 side takılı duruyor sistemde ..

Yazılımsal olabilir sorun ..Ama sürücüyde denedim diyorsunuz ..Tek birşey kalıyor farklı bir sistemde imkan varsa benzer oyunları oynayan arkadaşınız vs. birde orada deneyin duruma görede servise gönderin ...
  • Benzer bir sorunu bazı oyunlarda g500 ile yaşadım mouse ile alakalı bir sorun olduğunu zannetmiyorum ben öyle izlenim edindim sorun yaşadığım oyunlardan biri sende de sorun olan Modern warfare bende sağ tuşu geç algılıyordu çözüm bulamamış oyunu o şekilde bitirmiştim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

Dediğiniz gibiyse garantiye gönderin bence .. Bende aynı mouse var bir sorun yaşamıyorum ..Hatta çift mouse kullanıyorum oyunlarda g300 aktif masaüstünde nette kablosuz kullanıyorum 2 side takılı duruyor sistemde ..

Yazılımsal olabilir sorun ..Ama sürücüyde denedim diyorsunuz ..Tek birşey kalıyor farklı bir sistemde imkan varsa benzer oyunları oynayan arkadaşınız vs. birde orada deneyin duruma görede servise gönderin ...

logitech in servisi iyimidir ? Umarım birşeyi yok deyip yollamazlar geri... Birde vatan'a mı bırakıcam mouse arızalı diye ? Şöyle söyliyim baska mouse taktıgım anda düzeliyor.Yazılımıda yeniden yükledim hala aynı sorun oluyor... Bu arada mouse tuşu vs test edebilecegimiz program biliyormusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Dediğiniz gibiyse garantiye gönderin bence .. Bende aynı mouse var bir sorun yaşamıyorum ..Hatta çift mouse kullanıyorum oyunlarda g300 aktif masaüstünde nette kablosuz kullanıyorum 2 side takılı duruyor sistemde ..

logitech in servisi iyimidir ? Umarım birşeyi yok deyip yollamazlar geri... Birde vatan'a mı bırakıcam mouse arızalı diye ? Şöyle söyliyim baska mouse taktıgım anda düzeliyor.Yazılımıda yeniden yükledim hala aynı sorun oluyor... Bu arada mouse tuşu vs test edebilecegimiz program biliyormusunuz ?

mouse için test programı bilmiyorum hocam ..Kendi programında kontrol için ayarlar var ama ..Orada zaten sanıyorum çalışıyor görünüyordur...

• Tarih biraz eski ama hazır konu varken yazayım dedim. Bende g300s var hediye geldi mause çok iyi ama oyunlarda mausu yere bıraktığım zaman bazen altındaki ışığın parlaklığı azalıyor ve sanki 200 dpi daymış gibi milim milim ilerliyor oyunlarda çok sıkıntı oluyor çok çözüm denedim kesinlikle yazılımsal olamaz çünkü bayağı bir çözüm yolu denedim olmadı şimdi altına güzel bi mausepad koyucam olmazsa garantiye yollicam bide hiç bir şey yapmadan gönderirlerse napıcam onu düşünüyorum şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Logitech'in harici ses kartı olan bir kulaklığını almıştım yıllar önce. Harici ses kartı bozuldu. İngilizce bir mail attım 2 hafta sonra ses kartı kapıma kadar geldi kargo ile hiçbir ücret ödemeden.
    Araba da vtec, elektronik te Logitech :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fowleR* -- 28 Nisan 2016; 12:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    FPS Oyunlar için Mouse Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.