Arkadaslar oyuna girerken login ekranında pin ilk 16 oluyor sonra yukleme yaparken 25 -39 -50 lere dayanıyor ben eskıden 15 pıngle oynuyordum telekom kullanıyorum bunun sebebı nedır bugunde 80 lere cıkıyor alt yapı kablolarımda sıkıntı yok çözumunu sebebını bılen var mı
zaten ilk gösterdiğinde düşük gösterip yükseliyor ve asıl pinge geliyor, 80 e çıkması sizle ilgili bir durum
bu sorunu birebir bende yaşıyorum herşeyi denedim çözüm bulamadım takipteyim oyun içindede bazen yükseliyor düşüyor.
Kablosuz internet kullanıyorsan dediğin gibi olur.Ethernet kablosu ile kablolu bağlantı yaparsan ping sabit kalır.Login ekranında herkeste oynuyor ama oyuna girince düzeliyorsa problem yok.
Kablosuz ağla oynarsaniz ping olur bir de eğer cok yükselince oyundan çıkıp modeme res atıp tekrar oyuna girmeyi deneyiniz.
Kablolu aglarla oynadıgımızdada oluyor değişen birşey yok
Sıkıntı yok herkeste oluyor bu durum
etrafınabakançocuk
kullanıcısına yanıt
işte bende onu anlayamamıstım sadece bende oluyor sanıyorum acaba server'damı bir sorun var eskiden olmazdı, yaklaşık 2 aydır durum böyle.
Telefon interneti ile 49-55 bazen 10k :) (Türk telekom)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme