Şimdi Ara

Lol Ping Sorunu Yardım ÇÖZENE 400 RP ÖDÜLLÜ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiber internet kullanmaktayım . Speedtestte sonuçlarım normal çıkıyor oyun içindeki pingimde 60-70 arasında ancak her 2-3 dkda bir ping bir anda 500lere çıkıyor 2-3 saniye içerisinde tekrar düzeliyor ancak bildiğiniz gibi lol de 2 saniye o kadar önemli ki tflerde combatta bazen çok zor durumda kalıyorum . Ne yaptıysam çözemedim internettede tam bulamadım . Çözümünü bilen var mı ? Laptop format atıldı bütün herşey tekrar yüklendi WLAN OPTIMIZER denendi. Şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trm92 -- 24 Ocak 2015; 13:49:12 >

• kablo tak
  • Harika cevap ya nasıl düşünemedim bunu acaba ben sen cidden harikasın dostum .
  • Wifi den dolayı kaynaklanıyordur
    Wifi sürücüsünü güncelle
    Bilgisayarı biraz daha modemin yanına getir
    Evde mikrodalga fırın açmayın
    Hiç biri olmazsa kablo kullanın
    Aynısını bendede olmuştu wifiyi güncelledim win8.1 i güncelledim(win8.1 çekim alanı cok kötü bundan dolayı olma olasılığıda var) sonra düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifiden dolayı olsa bile kablo kullanıyorum yine aynı sorun devam ediyor. Mikrodalgayı kapattım çamaşır makinesinide kapattım. Win güncellemesini yapıyım bide öyle bakıyım duruma göre haber vericem
  • Baska bilgisayarda öyle sorun oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablosuz üzerinde kablo paylaşımı varsa bunu azalt internet saglayıcını ara ping dalgalanması var de ve teknik ekip iste

edit:aynısı bendede vardı 1 hafta sürekli arayıp düzelttirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FluxyGG -- 24 Ocak 2015; 14:51:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu yeniden kur?
  • Malaasef denicek başka bilgisiyarım yok. Oyunu yeniden kurmayı denedim . Güncelleme yapıyorum şuan arkadaşın dediği çözülmezse teknik ekiple görüşücem .
  • TTNET aradım görüştüm ping ile ilgili birşey yapamıcaklarını söylediler ping dalgalanması dedim onun içinde bi çözümümüz yok dediler isterseniz ücretli bir şekilde teknik destek gelebilir dedi . Nasıl bir ülke olduk herşey para olmuş . Neyse kafaya koydum çözücem bunu.
  • WTFast
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.