Şimdi Ara

Lol'ü usb yada dvd yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Lol'ü de Knight Online gibi full client halinda USB ya da DVD alma imkanımız var mı? Malum cafe işletiyoruz sürekli gelen kasalara download yapmak sıkıntı oluyor Knight online dvd' yada USB çekiyorduk hemen kuruluyordu lol' için böyle bir imkan varmı? varsa nasıl yaparız, şimdiden teşekkürler :)

• An itibariyle lol oynadığım bilgisayarıma temiz kurulum değil, copy-paste yöntemiyle oyun dosyasını kopyaladım. Oynadığıma göre bir sıkıntı çıkmaması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osensei

An itibariyle lol oynadığım bilgisayarıma temiz kurulum değil, copy-paste yöntemiyle oyun dosyasını kopyaladım. Oynadığıma göre bir sıkıntı çıkmaması lazım.

C: Dizinindeki "Riot Games" klasörünü USB kopyalasak olur o zaman hocam değil mi?
  • Varda nasıl yapılacağini bilmiyorum bilgili kişiler konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCrafter

Varda nasıl yapılacağini bilmiyorum bilgili kişiler konuya

Bekleyelim bakalım elbet birisi yapmıştır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIaS0rTikII

quote:

An itibariyle lol oynadığım bilgisayarıma temiz kurulum değil, copy-paste yöntemiyle oyun dosyasını kopyaladım. Oynadığıma göre bir sıkıntı çıkmaması lazım.

C: Dizinindeki "Riot Games" klasörünü USB kopyalasak olur o zaman hocam değil mi?

Hocam internet kafe işletiyorsunuz, deneyin iki dakika görün . Dediğim gibi şu an bilgisayarımdaki lol herhangi bi client'ten kurulmadı, internetten indirilmedi, mevcut olan son versiyonunu kopyaladım yapıştırdım, o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIaS0rTikII

quote:

Ben bir süre önce o şekilde yaptım sorun çıkmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni pc aldıgımda Yerel disk d deki league of legends klasörünü direk flasha atıp yeni pcye attım sorun çıkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.