Şimdi Ara

lole tekrar başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi isteğimle birden oyundan soğudum 2 aydir girmiyordum. Tekrar başlıyorum. Liglerin sıfırlanmasından 1 ay öncesinden bu zamana kadar büyük bir değişiklik oldumu? Kha zixe nerf-buff geldimi? cevaplarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

Kendi isteğimle birden oyundan soğudum 2 aydir girmiyordum. Tekrar başlıyorum. Liglerin sıfırlanmasından 1 ay öncesinden bu zamana kadar büyük bir değişiklik oldumu? Kha zixe nerf-buff geldimi? cevaplarinizi bekliyorum.

Riven biraz durduruldu.Fakat dahada soğucaksın.Lig sistemi daha oturmadı.Bütün bronz'lar gold'larda geziyor.Bütün silver'lar plat'larda geziyor.
  • fazla fark yok rank oyunlar yerlerde ama 2 ay içinde düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

Kendi isteğimle birden oyundan soğudum 2 aydir girmiyordum. Tekrar başlıyorum. Liglerin sıfırlanmasından 1 ay öncesinden bu zamana kadar büyük bir değişiklik oldumu? Kha zixe nerf-buff geldimi? cevaplarinizi bekliyorum.

Riven biraz durduruldu.Fakat dahada soğucaksın.Lig sistemi daha oturmadı.Bütün bronz'lar gold'larda geziyor.Bütün silver'lar plat'larda geziyor.

Ligi fazla önemsemiyorum. Zevkine oynuyorum. Çok fazla değişiklik olmamış galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.