Şimdi Ara

Instagram'dan kızlara yazmaya başlıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet artık 21 yaşına giricez neredeyse ama hala sevgilimiz olmadı ben de artık buna bir dur diyerek İstanbulda oturduğum ilçe ile ilgili Instagram sayfalarındaki yaşıtım olduğunu düşündüğüm kızlara teker teker istek atmayı ve geri dönenlere 3 4 gün takipleştikten sonra yazmayı düşünüyorum.

Instagram hesabım biraz sönük ama maalesef şu an sadece okuduğum üniversite bölüm ve 1 profil fotoğrafım var arada bi araba storysi atıyorum sadece ama hesabı geliştirmeyi düşünüyorum bi kaç tane iyi fotoğraf ve gittiğim güzel mekanları paylaşarak.

tavsiyelerinize açığım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 100 kıza istek atsan sadece 1-2 tanesi geri dönüş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Aloneman_ _ kullanıcısına yanıt
    e hocam napalım aklıma başka taktik gelmiyor vallahi. çevremde de hiç potansiyel kız arkadaş denecek kimse yok. nereden bulabiliriz başka türlü okul ve iş hayatı yokken

• quote:

evet artık 21 yaşına giricez neredeyse ama hala sevgilimiz olmadı

Aynı durum

• instagramda dışardan gelen meşajlar ayrı ve özel bir kutuya düşüyor. dikkatsiz karıların gözlerinden kaçtığı için de uzun süre farkedilmiyorlar. bu yüzden de aylarca okunmamış meşaj olarak görürsün

• dekareme kullanıcısına yanıt
    hocam napalım şu an başka bir yol gelmiyor aklıma eğer bi fikrin varsa dinlemek isterim

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    İllaha olmasına gerek yok. Duymuştum bir yerden yani illaha da ilk gördüğünüze saplamayın diyordu. Biraz virüs gibi yayılın illaha biri gelir o arada. O kızın bi arkadaşı çıkar o gelir ya da onun da çıkar bir arkadaşı. Bilemiyorum, mantıklı duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 4 günde başkası ilk gün tatlı yer üçüncü gün karıyı yer

Hiçbirşey yapmayacaksın. onların sana yazmasını veya gelmesini bekleyeceksin.. gelmezlerse kendileri bilir...

• dönüş yapanlar erkek çıkıyor sakın denemeyin

• dekareme kullanıcısına yanıt
    hocam çok saçma bir yorum olmuş evde oturup hiçbir şey yapmadan nasıl kız kendi kendine gelir Türkiye gibi rekabetçi bir ülkede hiçbir şey yapmazsan ve öyle süper yakışıklı falan değilsen hiçbir kız demez öyle aa yazmıyor kimseye ben yazayım diye

işte o zaman etraf, senin gibilerin yüzünden egoları şişip tavan yapmış çirkin kızlardan karılardan geçilmiyor...

• ertesi gün yaz ya da story atmalarını bekle 3-4 gün beklemenin bir anlam ıyok

• Neden önceki hesabı sildin maşık

• Kızları kapasınlar derim sadece. Asla inanmayın sosyal medyaya. Dönem başlayınca gelen kızlara baktım ve takipten çıktım cidden o kadar fark var. İnanmıyorum artık yüzyüze insan gibi oturup karşımda görmedikten sonra. Hikaye bunlar.

İnstagramdan rastgele yazma olayı bana çok yüzsüzce geliyor hocam bilemiyorum tanıştığın biriyle ilerlemek daha doğru ve saha erkekçe gibi bilmiyorum hasbelkader bana da hiç denk gelmedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu ancak ezikler yapar. Bunun yerine çevrendeki etkinliklere katıl İstanbuldyasan her gün etkinlik var neredeyse kurslara katıl belediyenin kursları olur diğer kurumların olur bir şeylere katıl insanların ortak amaçlar için toplanacağı yerlerde tanışmaları hem daha samimi hem daha güçlü oluyor. Sosyal medya falan hikaye. Oradan dm yazacanda kız bakacak bir ihtimal dönecek sana belkide kısa bir cevap verip seni ego tatmin aracı olarak kullanacak belki görüldü yapıp bırakacak falan tırık şeyler yani. Üni kulüpleri bile olur ortak amaç için toplanan insanlarla tanışmak için. İnstaya varana akdar tinder, lovoo, tango, badoo bile daha mantıklı en azından diğerlerininde kullanım amacı bu amaçta instada insanların ne istediği ne için orada olduğu bile belli değil saçma sapan bir topluluk orası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.