|
Bildirim
|
2008'den beri üyeyim. Hem futbol hem basketbol bölümünde gördüğüm en saçma yorum yapan üyedir.
|
banlayın şu jokeri 3-4 günlüğüne sinirimizi bozmasın en azından ya
|
HOCAMIZA GÜVENİN.BUGÜN BERABERE KALDIK AMA BİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL.BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ VE BURADA KONUŞANLARIN HEPSİ UTANACAK.
ÇOK YAŞA VITOR HOCAM ! |
Bu aksam cok üzüldüm,öyle bôyle degíl 1 ay rahat uyku uyuyacagımı sanmıyorum,vitor pereira'nın bu gece hicbir sucu yok oyuncularımız cok gol kacırdı yine,penaltı da cabası zaten,bir de alves ve volkan'ın hediyelerí var...Kusura bakmayın renkdaslar,forumda yazdıgım son mesajdır bu,sampiyon olacagız dedim olamadık,kalbinizi kırdıysam özür dilerim ben sadece cok gùzel günler,basarılı bir fenerbahce görmek istedim,icim acıyor su anda küfür eden arkadaslar da haklı,onlara da kızamam canları saolsun,yasadıgım derdi anlatamam size,cok ûzgünüm kendinize iyi bakın
|
delikanlı ya son mesajı atmış sözde
![]() |
Adam kendinize iyi bakın gidiyorum yazdığı konuya 1.5 yıl sonra başka bir hesapla yazıyor. Utanma 0
![]() |
![]() sene boyu sampiyonluk hayali sattı herkese atti tuttu, sampiyon olamayinca birden farkinda msn kadromuz kotu su an .s.s oldu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|