Şimdi Ara

LÖSEV'in KAN DONDURAN MART BÜLTENİ !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
18.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
605 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Philae

http://www.haber7.com/yasam/haber/637815-losevin-kurban-kampanyasina-tepki
    https://m.bianet.org/bianet/insan-haklari/161944-saglik-bakanligi-losev-in-kamu-spotunu-engellemek-istiyor
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/saglik-bakani-muezzinoglundan-loseve-tepki-28285302
    https://onedio.com/haber/careyi-ruhsat-satin-almakta-bulan-losev-baska-caremiz-kalmadi--520699

----------------------------------------------------------------------------------------------

Müezzinoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti hükümetinden ve devletinden daha güçlü bir kuruluş olamaz. Dolayısıyla, aldıkları izin ne kadarsa o iznin peşinden koşsunlar ve kurallara uysunlar” dedi.

devlet bakamıyorsa kanser hastası ölsün çünkü devletten büyük kimse olamaz.
    Bunlar kanser hastası Dilek Özçelik'in eline parar sıkıştırmış insanlar, ne bekliyorsunuz ki?

AMa unutmayalım Dilek Özçelik'in ahı var!
    Sözlere bak yeni zellandada cami katleden ile arasında hicbir fark yok . Oda insanları öldürdü. Buda insanların ölmesine göz yumuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapabiliriz topluca diye ilk mesaja bir yönlendirme yazsanız çok güzel olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbowen

Ne yapabiliriz topluca diye ilk mesaja bir yönlendirme yazsanız çok güzel olur
    şimdilik yapabileceğimiz tek şey konuyu yukarıya taşıyıp nüfuslu insanlara ulaştırabilmek. Ekstra yapılacak birşey olursa konuya mutlaka eklerim hocam, fikirlere açığız.
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler. Takipteyim bende.

• Up,onların yerinde herhangi biriniz olabilirdi.
  • Bu hastalığın ne olduğundan bi haberler.
    Önce aileyi bitirir, sonra maddi ve manevi ne varsa eritir.
    Sonra hastayı bitirir. Öyle bir kaç gün değil yıllarca.

Yıllardan beri devleti yöneten acizler bu iinsanların önünü kesiyor.
    Sadece insanların yardımlarıyle ayakta kalıp, beş kuruş almadan hastaya ve hastta yakınına bakan bu kurumu yok etmeye çalışıyor.
    Daha önce, kurban kesimi davasında yöneticileri içeri atan malum mahlukatlar asla durmadılar.

Not: Bu devredelerden geçen bir lösemili çocuk babası olarak yazıyorum bunları.
    Allaha şükür çocuğum çok iyi durumda. Ancak çok şeyimizi kaybettik.
    Ve yıllarca Lösev e yardım ve bağış yapıyorum,
    Yaptırıyorum. Gönül rahatlığı ile bu kuruluşa bağış yapın. Yardımlarınız tam yerine gidecektir.
  • Herşey para olmuş buna göz yumanlarin yatacak yerleri yok.

• Ülkem Zenginleri koruyan bir ülke oldu. Kula kulluk yapanların Allah bin belasını versin.
  • UP
  • Twitter dan da gündeme getirebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LÖSEV’i de kapatırlar artık

• Marjin Dekkers bu adamın yapmış olduğu açıklamalara bir bakın derim.Akıllarda ki soru işaretleri gidecektir.

• Öne çıkaralım.

• Gelişmeleri takip edeceğim.
    Ülkemiz adına acı verici bir durum.
  • Sağlık sektöründe çalışıyorum.

Maalesef bire bir doğru.

Onlara göz doktoru ruhsatı vermediler Ankara da göz hastaesi açıldı.

Fark bu kadar açık.
  • Hocam seni tebrik ediyorum. Bende bir lösev bağışçısıyım. Ara sıra mail geliyordu fakat 1 hafta önce ilk kez posta yolu ile lösev'den bir naylon poşet içerisinde bir bülten aldım. Şaşırdım açıkçası. İçini açıp okuduğumda ise oturup dakikalarca düşündüm. Neden böyle engelleniyor. Neden insanlar bu kadar kötü diye. Sesimizi umarım birileri duyar.
  • Lösev paraları nereye harcadığı belirsiz bir kurumdur. benim kardeşim losemiydi. hastanelerde, toplumda etkinliklerde para toplarlar. lösemili hastalara faydası yoktur. yıllardır hastanelere bir takım cihazları alacağız dediler sonrasında hiç birşey almadılar, hastalara yardım etmediler.

Lösemiyle, kanserle ilgili hayatlarımızı ilgilendiren sağlıkla ilgili bağışlarınızı tedavi yöntemleri geliştiren, aşı üreten, öğrenci yetiştiren kurumlara yardım edin. doğrudan losemili hastalara yardım yapın. kan verin, moral verin.
  • hep beraber lösemili arkadaşlarımıza çocuklarımıza yardımcı olalım bir an önce ruhsat verilmeli daha kaç kişi ölecek?
  • Losev diyanet Mehmetçik deniz feneri gibi hiç bir kuruma para vermem. İhtiyaç sahibi bir insan varsa yada hayvan ona kullanmak daha akıllıca. Hiç yoktan gönül rahatlığı ile veriyor insan. Bu tarz kurumlar on planda yapıyorlar üç beş gösteri ama perde arkası çok karanlık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatdaki S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yan?? Emin misin hocam ?? Bu dedğin çok ciddi bir yorum .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.