< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 27 Mart 2019; 23:19:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 27 Mart 2019; 23:19:25 > |
Lösev in ankarada lösante hastanesi var ve milyon dolarlık radyoterapi cihazlarına ruhsat vermiyorlar.
Ayrıca hastane 250 kişilik kapasiteli ama tamamanı ruhsat vermiyorlar.Sanırsam 50 den daha azına ruhsat vermişler. Ben bunları cimerden yazdım. Aldığım cevap:Hastaneni özel hastane kriterinde olduğu ve yasalara göre kısıtlamalara uğruyormuş. Forumdan Oy isteyen Binali 'ye sonra diğer milletvekilleri soruyorum bir yasa çıkartıp bunu niye düzeltmiyorsuz he.İstediğiniz zaman torba yasa, istediğiniz zaman olağanüstü kararname istediği zamn cumhurbaşkanı kararnamesi çıkarabiliyor meclise bakmadan niye yapmıyorsunuz he?Sırf para için sırf bazıların cebi dolsun diye fakirleri ölüme terkediyorsunuz Şu satırları bir lösemi hastası olarak yazıyorum. Ve hala hastanede yatıyorum ve devletin üniversite hastanesinde yoklukları bir görseniz ama göremezsiniz gözünüzü hep kapatıyorsunuz, kapatmaya devam edin. |
vay anasını akşama kadar 3 cevap yazılmış. Şu konu yurtdışında açılmış olsan 2 saatte TT olurdu.. Bir tipim nasıl konusu kadar ilgi göremedin lösemili kardeşlerim özür dilerim..
|
bu mesaj silindi
|
Cidden Yaşanılmaz Bir Yer Halini Aldı Türkiye Yuh Artık Ya 5 6 Yaşındaki Çocuklar Bunlar Cidden Birşey Demiyorum Artık Bu Ülkeye Sizin Paranız Batsın Pisliğinizde Boğulun Şerefsizler
|
Alakası yok, lösev hastalarına ücretsiz bakıyor, devlet para alamıyor bu işten, lösev parayı bağışçılarından alıyor, çok ciddi destekleyeni var, çoğu iş adamı kdv den düşerek bağış yapıyor, tarikatlar ise bağışların kendilerine yapılmasını istiyor.
Tamamen çıkar ilişkisi, yoksa denetleseler bir açık bile bulamayacaklarına eminim, çok modern bir hastane lösante, eşi yoktur belki dünyada. |
Küçücük çocukların bile hakkına giriyor siyasal islamcılar, denecek söz yok.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 27 Mart 2019; 23:24:55 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:43:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 27 Mart 2019; 18:26:42 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 27 Mart 2019; 19:9:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |