Şimdi Ara

LÖSEV'in KAN DONDURAN MART BÜLTENİ !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
18.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
605 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanin nüfusunu azaltma politikasi izleniyor buma inandim artik artan hastaliklar savaslar bunu gosteriyor, bu kadar teknoloji gelistirildi kansere mi care bulamadilar? dikkat ederseniz kanserde ciddi artis var, dunyada her 3 kisiden biri şeker hastasi ve ilaçlar bilinçli olarak gelistirilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lBetelgeuse

Lösev in ankarada lösante hastanesi var ve milyon dolarlık radyoterapi cihazlarına ruhsat vermiyorlar.

Ayrıca hastane 250 kişilik kapasiteli ama tamamanı ruhsat vermiyorlar.Sanırsam 50 den daha azına ruhsat vermişler.

Ben bunları cimerden yazdım. Aldığım cevap:Hastaneni özel hastane kriterinde olduğu ve yasalara göre kısıtlamalara uğruyormuş.

Forumdan Oy isteyen Binali 'ye sonra diğer milletvekilleri
    soruyorum bir yasa çıkartıp bunu niye düzeltmiyorsuz he.İstediğiniz zaman torba yasa, istediğiniz zaman olağanüstü kararname istediği zamn cumhurbaşkanı kararnamesi çıkarabiliyor meclise bakmadan niye yapmıyorsunuz he?Sırf para için sırf bazıların cebi dolsun diye fakirleri ölüme terkediyorsunuz

Şu satırları bir lösemi hastası olarak yazıyorum. Ve hala hastanede yatıyorum ve devletin üniversite hastanesinde yoklukları bir görseniz ama göremezsiniz gözünüzü hep kapatıyorsunuz, kapatmaya devam edin.
    Umarim iyilesirsiniz hocam

• Ekside konusu açıldı mı? Açılmadiysa bi Pm atın hemen açalım.

• Sadece bununla kalsa iyi,sadece son 10 yıldaki kanser istatistikleri bile bu ülkenin bu konudaki zaafiyeti gözler önüne seriyor.

• Üstlerde olması gereken yegâne konulardan bir tanesi

• konuyu uplayalım
  • Bu konu, sağlıktan çok daha öte bir konudur. Dünyadaki sistemlerden başlayarak tamamen ele alınması gereken bir konudur.Bu ve buna benzer şeyler sadece Türkiye'de olan olaylar değil, bütün dünyada olan olaylardır.Kanser tedavisinde kullanılan ilaçlar, belki de o sektörün en çok kullanılan ve kazandıran ilaçları ve ben her türlü kanserin çözümü olmasına rağmen, bunun her insana sunulmadığını düşünüyorum. Para üzerinden konuşacaksak, dünyanın çoğunluğunun dini paradır. Bunun yanına, güç, ego gibi bir çok kavram eklenebilir. Bu sorunların insanların evrimsel sorunu olduğunu düşünüyorum ve bu evrimi tamamlayabilecek miyiz ? Orası muamma, ancak gerçekleşecekse bile binlerce yıl sürebilir.
  • Birileri lütfen konuyu ekşi sözlüktede öne çıkarsın kamuoyu baskısı ve sosyal medya baskısını gösterelim LÜTFEN EKŞİYEDE ÇIKARIN KONUYUU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır böyle olduğunu biliyorum ben de.Cok kötü bir durum

• Bu konu daha oncede televizyonlarda falan gundem olmustu. O donem hukumetten bir bakanin veya mv nin aciklamasi losante ozel hastane, ayni sekilde ozel hastane acilmasi icin izin bekleyen onlarca baska hastane var. Losanteye ayricalik yapilirsa ve kanunda yazandan fazla haklar verilirse diger acilacak hastanelere haksizlik olur veya onlarada izin verilmesi gerekir gibi birseyler soylemisti.

Yahu bu losante kar amaci guden bir hastane degil ama. Diger ozel hastaneler tamamen ticari amacla aciliyor. Ha hastanedir onlarda acilabilir isin detaylarini veya prosedurleriji bilmiyorum ama burada ufacik yavrular soz konusu ve herseye bir ayricalik yapilirken bu konuda hukumet kanun hukuktan bahsediyor. Cok garip gercekten ama bu ulkede garip olmayan birsey kaldi mi ki? Umarim bu sefer hukumet buna bir cozum getirir. Ise yarar bir is yapmis olurlar.

• Allah yardımcıları olsun inshallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimden geldigi kadar bu konuyu paylasacagim.sizlerinde destek olmaniz dilegi ile...hayirli cumalariniz olsun

• allah acil şifa versin. babam da kanser tedavisi görüyor, bilirim zorluğunu. insan hayatından, sağlığından daha öncelikli ne olabilir ki?

• Üstelik bir gün kendilerinin veya yakınlarının da bu hastalığa kapılabileceğini hesaba katmadan...
  • Üzücü

• başa gelmeden anlamayacaklar konunun önemini
  • Ülkenin haline bakın ya

• Bianet - Bagimsiz Iletisim Agi
    Sağlık Bakanlığı LÖSEV'in Kamu Spotunu Engellemek İstiyor
    https://m.bianet.org/bianet/insan-haklari/161944-saglik-bakanligi-losev-in-kamu-spotunu-engellemek-istiyor

www.hurriyet.com.tr
    Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan LÖSEV'e tepki
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/saglik-bakani-muezzinoglundan-loseve-tepki-28285302

Onedio
    Çareyi Ruhsat Satın Almakta Bulan LÖSEV: ‘Başka Çaremiz Kalmadı’
    https://onedio.com/haber/careyi-ruhsat-satin-almakta-bulan-losev-baska-caremiz-kalmadi--520699

----------------------------------------------------------------------------------------------

Müezzinoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti hükümetinden ve devletinden daha güçlü bir kuruluş olamaz. Dolayısıyla, aldıkları izin ne kadarsa o iznin peşinden koşsunlar ve kurallara uysunlar” dedi.

devlet bakamıyorsa kanser hastası ölsün çünkü devletten büyük kimse olamaz.
    Bunlar kanser hastası Dilek Özçelik'in eline parar sıkıştırmış insanlar, ne bekliyorsunuz ki?

AMa unutmayalım Dilek Özçelik'in ahı var!

• Bizim muhalefette uyusun . Bir siyasî bile bu durumu nasıl gündeme getirmez anlamak mümkün değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.