Şimdi Ara

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
11
Favori
14.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam peti aldım bir tane kedi olarak ama bazı arkadaşlarda üç başlı kurt var at yerine onu nasıl alıyoruz o üst paketlerde mi acaba bilginiz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon Prime Gaming oyun içi eşyalar dağıtacak.

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU]

İlk hediye: https://gaming.amazon.com/loot/lostark

• @Maxwell1 hocam rica etsem başlığı forum formatına uygun olarak Lost Ark (Çıktı) [ANA KONU] şeklinde güncelleyebilir misin? Oyun PC'ye özel olduğundan platform tag'ına gerek yok diye düşünüyorum.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Platinum pakette var hocam o binek. Twitch’te Lost ark için droplar var, binek, pet vs veriliyor. Oradaki yayıncıları izleyerek elde edebilirsin hocam ekstra binek ama o kanal sürekli yayın açmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi serverda oynayacaksınız/oynuyorsunuz ? Donanımhaber guildi kurabiliriz.

• first9 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim

• Batman kullanıcısına yanıt
    Tihrainde oynuyorum hocam

• Batman kullanıcısına yanıt

yeni başlama planı olanların kadan'da başlamamaları kendi yararına olur. aşırı yığılma oldu ve özellikle akşamları girişte sıra beklemek gerekiyor.

• Amazon bir kez daha oyunda bekleme kuyruk sorunu yaratarak kendini ispatladı

• Aynı durum Steam için de geçerli orada da server sorunu oluştu

• Bunun nedeni biraz da yayıncılar. Hadi Kadan Kadan diye diye şişirdiler.

• Scouter classını oynarım diye supporter pack falanda aldık ama

gel görki Scouter classı euda yok :/

• daha açılmadan 12k sıra bekleyenler var. oyuna gündüzden girdiğim için ben direkt girebiliyorum ama akşam işten, okuldan gelip oynamak isteyen kişiler için bu süreç çok çileli. hele birde yarın açılınca neler olacak göreceğiz..

edit. bu söylediğim kadan ve zinnervale serverı için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 11 Şubat 2022; 0:17:32 >
  • Selamlar oyun çok yeni ama bir soru soracağım. Oyunda Path of Exile gibi birçok kısıtlama ve belli bir noktadan sonra para harcamak zorunda kalacağımız türde durumlar var mı? Mesela POE’de biliyorsunuz Inventory limiti var topladığımız her tür item için ekstra yer satın almak zorunda bırakıyordu ve herşeyi absürt paralara satıyorlar. Lost Ark’ta durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

bi kısıtlama söz konusu değil. oyun içerisinde her şeyi kasarak elde edebilirsiniz.

• oyuna yeni başlayacak olan veya başlamış olup bilgisi olmayan kişiler için bi bilgi vereyim. 50 level olunca vern görevini bitirince oyun size 50 level powerpass veriyor, bu powerpassı kullanınca bir tane daha veriyor. nedir bu powerpass derseniz istediğiniz karakterinizi direkt olarak 50 levele yükseltebiliyorsunuz.

• 4 saatlik bakım dediler attılar oyundan

• 4 founder's pack'i de aldim, ustune bir de hepsinin bir kopyasini daha vericekler oyun cikinca herkese insanlar baska serverlara dagilip orada da acsin founder's packlerini diye. Tabi ben verilen butun kopyalari alt karakterlerimde kullanacagim. Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Bugun 8 gibi mi acikcakti founder packi olmayanlara. Kadan da oynuyorum da erken erisimde3 gun cok zorlanmadım giriste. Bugun genele acikmadan girmek gerek ama bakim var demisiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Betada sharpshooter seçmiş alt sınıf olarak ama bu sefer seçtirmedi, sadece gunslinger vardı. Gerçi pve olarak gunslinger oldukça iyi bir sınıfmış sanırım, bundan devam edebilirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.