Şimdi Ara

Lost in Harmony: Müzik ve sonsuz koşunun mükemmel uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lost in Harmony: Müzik ve sonsuz koşunun mükemmel uyumu

Popüler Valiant Hearts serisinin arkasındaki isimlerden birisi olan Digixart’ın elinden çıkan Lost in Harmony, etkileyici grafiklerinin yanında oyuncuyu müziğin içerisinde kaybetmesi ile de dikkat çekiyor.

Müziğin İçinde Kaybolun

Bu hafta App Store üzerinde ücretsiz hale getirilen Lost in Harmony, müziği oynayışınıza göre şekillendiren bir oyun. Pop müzik, elektro, metal, rock, r&b gibi sayısız müzik parçası eşliğinde maceradan maceraya koşarken cihazınızdaki veya SoundCloud üzerindeki parçaları da oyuna entegre edebiliyorsunuz.

Kaito ile sırtındaki Aya’nın 30’dan fazla ortamda macerasını konu edinen oyun ön bakış profilinden oynanıyor. Ekranı sağa sola sürükleyerek gelen araçlardan kaçınıyor ve yıldızları topluyoruz. Ayrıca müziğin ritmine göre gökyüzünde beliren parlak yıldızlara da dokunmamız gerekiyor.

Müzik ile birlikte oyunun ritmi değil ayrıca ortam da değişiyor. Bazen bir sahilde başladığınız oyun bir anda lavlarla dolu bir yanardağın eteklerine geçiyor veya köşeli nesnelerden oluşan bir entegre devrenin üzerine çıkabiliyorsunuz.

Ayrıca Bkz.Mafia III: Rivals indirmeye sunuldu

Topladığınız puanlarla karakterlerin giysilerini ve kaykaylarını değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca dahili seviye düzenleyici ile kendi bölümlerinizi oluşturabiliyorsunuz. Kendinizi kaptırabileceğiniz bir oyun olan Lost in Harmony, Android tarafında da ücretsiz.

Google Play linki için tıklayınız

App Store linki için tıklayınız

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Lost in Harmony
    Lost in Harmony
    Lost in Harmony
    Lost in Harmony

• İndirdiğim gibi sildim müzikleri hiç güzel gelmedi tabi bu kişiden kişiye değişir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkileyici grafik! Siz dalga mı geçiyorsunuz milletle. Bu kafayla haber yaparsanız oyun geliştiriciler zaten çöp olan piyasayı daha da aşağı çekecek.

• Grafikler çok etkileyiciymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasını versin, sonsuz koşu oyunlarının..

• Arka planda bende Zakkum'dan ''Anason'' çalıyordu ondan olsa gerek parça beni pek etilemedi.ama parça bana Rodrigo'nu gitar konçerto,sunun bir parçası gibi geldi.

• Ne zaman eklediğimi hatırlamıyorum ama istek listemdeymiş (herhalde tavsiyeyle ekledim), geçen gün ücretsiz olmuş indirdim ve 2 dk içerisinde sildim. Bu oyuna güzel diyenin cidden oyundan anlamıyor olması lazım. Aşırı basit, sıradan, sıkıcı, görselliği zayıf bir oyun. Aslında şişirilmiş bir balon. Hele ki sonsuz koşu oyunlarının hepsi salakça.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nereden rast geldim bu konuya. Telefona yüklemeden sildim. Yazıklar olsun bu ülke bu insanlar bunu haketmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Para insana neler dedirtiyor, şu konuda anladım.

• Çevrimdışı oynanıyor mu onu söyleyin. Tonla oyun var, hep İnternet istiyor. En sevdiğim Asphalt bile kota canavarına dönüşüyor ciddi oynamaya kalkınca...
  • İlginç

• fikir güzel oyun leş

2 bölüm sonra sıkıyor

rezalet :)
  • İyi güzel de her bölüm için indirme yapması saçma. Şu ana kadar 8 bölüm indirmişim 76mb gitti.

• Crysis 3 ve Divinity Original Sin 2'nin bestecisi ile bu oyunun bestecisi aynı kişi. Müzikten hiçbir şey anlamayan insanlar gelip atıp tutmuş. Oyunun menü müzikleri bile dinlediğiniz müzikleri defeder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.