Şimdi Ara

LOST PLANET DX10 ORTA SEVİYE KRALLAR GİBİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
3.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ulan oyunlar kartlara göre optimize olurmu yaa..ne yani lost oynamak için nvidia kartı takalım coj oynamak için atiyimi takalım..artık buna bir dur demek lazım..nvidianın en ezik kartları bile atinin güçlü kartlarından daha fazla fps alıyor..allah belalarını versin..her gün bunlara bela okuyurum..ağız tadıyla bi oyun oynayacaz onuda yaptırmıyorlar..ulan cebimde zengin veletler gibi para olsa zaten bu blg la işim olmaz..altımda araba o bar benim o bar senin dolaşıp dururum..şu an çalışıyorum ve aldığım maaş 1 haftalık bar masrafımı anca karşılar..bu hayatta bize yer yok..

• Evet ayni ekran kartini almak üzereyim.Ve 1024x768 kullanıcam hep.Kafam rahat sadece abartıyor donanım haber üyeleri.Herkezin gözünü korkutuyorlar maalesf.17" monitörlü adama 1280 x 720 pixel de kullacak ekran kartı öneriyor.AA ve AF açmayacak olduğunu söyleyemeyen insana 50$ daha fazla vermesine sebep oluyor.Tabi kişinin kendi parası olmayınca düşünemiyor, kötü niyetle yapmıyor.

Neyse kolay gelsin.Tebrikler iyi eğlenceler.
  • İlk Önce grafik ayarları şu şekilde:

LOST PLANET DX10  ORTA SEVİYE KRALLAR GİBİ

Oyundan Aldığım Fps Sonuçları Snow:25 Cave:28

Kendi notum oyun full ekranda 3 fps daha fazla veriyor buradaki sonuçlar masaüstü. Ekran kartımı alırken dx9ları rahat çalıştırsın dx10 oyunlarıda orta derecede oynatsın die düşünüyordum ve aldığım sonuçlar beni gayet memnun etti. 300 Dolarlık kart alacak param olmadığı için aldığım bukarttan pişman değilim herkesede tavsiye ederim. Bu kartlardan çokta büyük bir mucize beklemek yanlış olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 3 Temmuz 2007; 14:07:40 >

• dx9 dada alırmısın ss..merak ettim..dx9 da kaç fps verecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

8800gtx ile az önce oyunu bitirdim, yazayım dedim, shadow detail medium, AA 4x, AF 16x ve diğerleri high olarak oynadım en düşük 40 fps en fazla 100 civarı verdi oyun boyunca...

shadow detail eğer high olursa 20 kare civarı takılıyor minimumda ne kadar düşeceğini bilmiyorum çok az bir süre baktım

oyunda bir dolu grafik hatası var, ışıklandırma güzel ama ara render videolarda ışıklar bir acaip, arada herifin eli kolu birşeyler oluyor... kıyafetinin boynundaki kürk kısmı ara render videolarda çok gereksiz... motion blurun suyu çıkmış...
    ve high ile medium arasında en ufak bir fark algılanmıyor, gölgeler bir ara zıbıtmıştı benim VS' in gölgesi yer yerine gökte falan çıkmaya başladı, ışığı belli bir açıyla yan tarafa alınca high' a aldım tekrar denedim aynı yerde aynı şekli ondada zıbıttı...

bu oyun update ister, böyle olmaz bol hatalı..

bu arada demoda benchmark vardı fakat ben bunda göremedim bench, eğer gören bilen varsa yerini söylerse bir bench çakıp demo ile arasındaki farkı söylerim şu an demoda yüklü...

hangi driver ile denedin?

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

dx9 dada alırmısın ss..merak ettim..dx9 da kaç fps verecek..

merhaba elimde dx9 sürümü yok maalesef o ayrı bir 350mb onuda forumda bulunan başka arkadaşlar yapabilir diye düşünüyorum xp kullananlar

buda sürücü versiyonlarım:

• burda orta seviye dx 10 kartlarının testi var.

http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/02/directx-10-ekran-kartlari-testte/
    orta seviye kartlar sınıfta kaldı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvturboforce -- 3 Temmuz 2007; 14:24:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

quote:

dx9 dada alırmısın ss..merak ettim..dx9 da kaç fps verecek..

merhaba elimde dx9 sürümü yok maalesef o ayrı bir 350mb onuda forumda bulunan başka arkadaşlar yapabilir diye düşünüyorum xp kullananlar

buda sürücü versiyonlarım:

sen şimdi 162.15 Vista driveri yükle ( yoksa link verim) bir dene artışı gör bidaha ss ver buraya. güçlendirelim şu kartları hadi bastır nvidia

l

linkini verebilirmisin acaba bende yokda yükleyeyim

@nvturboforce

herkesi ekran kartından beklentisi farklıdır kimi herşey açık fullde oynamak ister paranın önemi yoktur kimi içinse hem uygun fiyatlı hemde güzel bir perfornmans versin ister ben 2.gruptanım ve bukart benim istediklerimi sağlıyor.
    teşekkürler

• böyle dandik dx10 oyunda bile bu kadar az fps alması ilginç..gerçek dx10 oyunlarda dökülecektir bu kartlar..hala bu oyunun dx10 olmadığını diretiyorum..hatta dx9 olduğundan bile şüpeliyim..cidden berbat grafikleri var..dx9 ıle dx10 arasında hıcbır fark yok..buna ragmen bu kadar fps dususu..bunlar ınsanı kıllandırıyor..sankı bılerek yuksek dx10 kartlar almamız ıcın yapılmıs bır tezgah gibi..bence bu dedıgım %100 dogru bı kanı..

quote:

Orjinalden alıntı: nvturboforce

burda orta seviye dx 10 kartlarının testi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 3 Temmuz 2007; 14:48:44 >

• quote:

böyle dandik dx10 oyunda bile bu kadar az fps alması ilginç..gerçek dx10 oyunlarda dökülecektir bu kartlar..hala bu oyunun dx10 olmadığını diretiyorum..hatta dx9 olduğundan bile şüpeliyim..cidden berbat grafikleri var..dx9 ıle dx10 arasında hıcbır fark yok..buna ragmen bu kadar fps dususu..bunlar ınsanı kıllandırıyor..sankı bılerek yuksek dx10 kartlar almamız ıcın yapılmıs bır tezgah gibi..bence bu dedıgım %100 dogru bı kanı..

quote:

Orjinalden alıntı: nvturboforce

burda orta seviye dx 10 kartlarının testi var.

dx10 kartları alınca dx9lardan daha yüksek bir fps alyıorsun şu andaki dx9 oyunlardan yani bir zarar etmiş olmuyorsun ayrıca grafik konusunda sana katılmıyorum son zamanlarda oynadığım en güzek grafiklerden birtanesiydi ama oyunda pekçok hata var bu birgerçek

• quote:

böyle dandik dx10 oyunda bile bu kadar az fps alması ilginç..gerçek dx10 oyunlarda dökülecektir bu kartlar..hala bu oyunun dx10 olmadığını diretiyorum..hatta dx9 olduğundan bile şüpeliyim..cidden berbat grafikleri var..dx9 ıle dx10 arasında hıcbır fark yok..buna ragmen bu kadar fps dususu..bunlar ınsanı kıllandırıyor..sankı bılerek yuksek dx10 kartlar almamız ıcın yapılmıs bır tezgah gibi..bence bu dedıgım %100 dogru bı kanı..

Dx10 da yapılmıs oyunlar kotu performans verecek diye bir kaide yok.. Hatta Dx10 ile harikalar yaratmakta mumkun...

Cunku dx10 ile programlanabilirlik , dx9 a gore inanılmaz artmıs durumda.. Olay tamamen optimizasyona bakıyor...

Bu oyun ise Nvidia nin da katkılarıyla dx10 da tam bir hayal kırıklıgı.. Zaten extremetech bir yazı hazırlamıs yazının adi : Lost Planet : Extreme Dissapointment

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2134582,00.asp burdan bakabilirsiniz...

• quote:

quote:

8800gtx ile az önce oyunu bitirdim, yazayım dedim, shadow detail medium, AA 4x, AF 16x ve diğerleri high olarak oynadım en düşük 40 fps en fazla 100 civarı verdi oyun boyunca...

shadow detail eğer high olursa 20 kare civarı takılıyor minimumda ne kadar düşeceğini bilmiyorum çok az bir süre baktım

oyunda bir dolu grafik hatası var, ışıklandırma güzel ama ara render videolarda ışıklar bir acaip, arada herifin eli kolu birşeyler oluyor... kıyafetinin boynundaki kürk kısmı ara render videolarda çok gereksiz... motion blurun suyu çıkmış...
    ve high ile medium arasında en ufak bir fark algılanmıyor, gölgeler bir ara zıbıtmıştı benim VS' in gölgesi yer yerine gökte falan çıkmaya başladı, ışığı belli bir açıyla yan tarafa alınca high' a aldım tekrar denedim aynı yerde aynı şekli ondada zıbıttı...

bu arada demoda benchmark vardı fakat ben bunda göremedim bench, eğer gören bilen varsa yerini söylerse bir bench çakıp demo ile arasındaki farkı söylerim şu an demoda yüklü...

165.02 ile oynadım oyunu, 158.45' i denemedim nvidia iyileştirme yaptım dediğinden dolayı deneme gereğide duymadım açıkçası..

165.02 demoyu çalıştırmıyor fakat, oyunu çatır çatır oynattırıyor..

• İYİ ATMIŞSIN ARKADAŞIM ORTA SEGMENTLİ DX10 DESTEKLİ KARTLAR SINIFTA KALDI . LOST PLANETTE FSAA KAPALI anisotropic filtering KAPALI HDR AÇIK Çözünürlük 1280×720 oldugu halde bi tek PALİT 8600GTS gecer not alabildi. DİGERLERİ için FULL oynamak hayal bence
  • quote:

quote:

quote:

165.02 ile oynadım oyunu, 158.45' i denemedim nvidia iyileştirme yaptım dediğinden dolayı deneme gereğide duymadım açıkçası..

Lost planet Full sürüm varsa elince 162.15 ile denemni tavsiye ederim çünkü Lost planet için optimize edilmiş driver ama demo yu açmıyor. nvidia beta driver sitesinden çekmiş sanırım biraz önce okudum 6 temmuzda yayınlancakmış.

• ya oyun çıktımı ?
    quote:

quote:

quote:

ya oyun çıktımıki çıktıysa yarın bir cdciye uğrayayım alayım deniyim

• @865pe zaten mesajımdada yazdığım gibi 165.02 ile oynadım...

@NoDRaC cdciye gitme bence 8gb çünkü kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 3 Temmuz 2007; 16:00:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

İlk Önce grafik ayarları şu şekilde:

Oyundan Aldığım Fps Sonuçları Snow:25 Cave:28

Kendi notum oyun full ekranda 3 fps daha fazla veriyor buradaki sonuçlar masaüstü. Ekran kartımı alırken dx9ları rahat çalıştırsın dx10 oyunlarıda orta derecede oynatsın die düşünüyordum ve aldığım sonuçlar beni gayet memnun etti. 300 Dolarlık kart alacak param olmadığı için aldığım bukarttan pişman değilim herkesede tavsiye ederim. Bu kartlardan çokta büyük bir mucize beklemek yanlış olurdu

bu testler gerçekleri vermiyor en üstte görüldüğü gibi trial version 1,00 yazıyor yani demo verison hem NoDRaC arkadışımız oyunun full sürümünün çıktığını daha yeni öğrenmiş

• quote:

zaten bunların yaptığı tam ......

ulan oyunlar kartlara göre optimize olurmu yaa..ne yani lost oynamak için nvidia kartı takalım coj oynamak için atiyimi takalım..artık buna bir dur demek lazım..nvidianın en ezik kartları bile atinin güçlü kartlarından daha fazla fps alıyor..allah belalarını versin..her gün bunlara bela okuyurum..ağız tadıyla bi oyun oynayacaz onuda yaptırmıyorlar..ulan cebimde zengin veletler gibi para olsa zaten bu blg la işim olmaz..altımda araba o bar benim o bar senin dolaşıp dururum..şu an çalışıyorum ve aldığım maaş 1 haftalık bar masrafımı anca karşılar..bu hayatta bize yer yok..

ee o zaman git nextgen konsol al diyecem sana ama ondan sonrada gelip kızacağınız bana

• quote:

@865pe zaten mesajımdada yazdığım gibi 165.02 ile oynadım...

@NoDRaC cdciye gitme bence 8gb çünkü kendisi

bizim burda eminönünde alıyorum dvd film oyun tanesi 1 ytl oyüzden sorun olmuyor :) ama oraya daha düşmemiştir forumda kargoyla gönderebilecek arkadaşlar varmı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.