Şimdi Ara

LOST PLANET DX10 ORTA SEVİYE KRALLAR GİBİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıcı makıcı demiş başlıkta hani fraps ile alınmış bir ss dahi yok
  • sağlıklı olan ve insanoğlunun günlük hayatta gördüğü değer 25 fps dir fakat bu bi sınır değerdir ben mesela 30 ve üstünde rahat bi sekilde oynuyorum. Birde bu FPS olayını tartısmak bence boş kimileri düsük fps tede oynayabilir. O kadar konusulduktan sonra hala S.S ler neden yok onuda anlamıs değilim madem bi konu acıyorsunuz bi sav atıyorsunuz ortaya ozaman daha acıklayıcı olunda forumun maksadına uysun
  • ortada gerçek birşey yok..anlamıyorum..yüksek fps alıyor diye palavralar atarak ne yapmaya çalışıyorlar..burda ati veya nvidia olayı yok..zaten nvidianın atiye göre 2-3 kat fazla fps aldığı ortada..tamamiyle nvidia oyunu..ama bu kadarda abartmaya gerek yok..

güçlü olsa bile bu saatten sonra 128bit kart alınmaz..1024*768 çözünürlükte sıkışıp kalırsınız..

quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

sağlıklı olan ve insanoğlunun günlük hayatta gördüğü değer 25 fps dir fakat bu bi sınır değerdir ben mesela 30 ve üstünde rahat bi sekilde oynuyorum. Birde bu FPS olayını tartısmak bence boş kimileri düsük fps tede oynayabilir. O kadar konusulduktan sonra hala S.S ler neden yok onuda anlamıs değilim madem bi konu acıyorsunuz bi sav atıyorsunuz ortaya ozaman daha acıklayıcı olunda forumun maksadına uysun

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: xeonlt

Kullandığınız vista kaç bit acaba 64 bit ise sorun yok ama 32bitlik versiyonda frapsı ben dahil hiçbir vistalı arkadaşım çalıştıramadık da...

Program çalışıyor ama SS alınca kapkaranlık resim çıkıyor beyefendi yalan mı söylüyoruz burada yapmayınız lütfen...

Ben 32bit vista kullanıyorum... Hic sorunum olmadı...

Arkadaşın bu kadar üstüne gitmeye gerek yok. Siyah ekran olayı bende de oluyor. Vista' nın kendi ss programında bile COJ Benchmark' da ss alamamıştım bir türlü ben de.
    Ancak "xeonlt" arkadaş aldığın fps' leri cep telefopnuyla ya da herhangi bir fotoğraf makinesiyle çekp koyma imkanın yok mu? Eğer koyabilirsen herşey açığa çıkmış olur..

• delinin biri kuyuya taş atmış
  • evet pc labs ın testlerine göre orta sınıf kartlarla detay kısmadan dahi şu anki d10 oyunlarını oynamak imkansız. detay kısılsa dahi akıcılık olmuyo.

ben detay kısıp dx10 da oynayacağıma dx9 da yüksek detay yüksek çözünürlük oynarım daha iyi.

x1950pro yerine 8600gt önerenler fikirlerini bir daha gözden geçirsinler derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

evet pc labs ın testlerine göre orta sınıf kartlarla detay kısmadan dahi şu anki d10 oyunlarını oynamak imkansız. detay kısılsa dahi akıcılık olmuyo.

ben detay kısıp dx10 da oynayacağıma dx9 da yüksek detay yüksek çözünürlük oynarım daha iyi.

x1950pro yerine 8600gt önerenler fikirlerini bir daha gözden geçirsinler derim...

Kesinlikle. X1950Pro icin deger fazladan 30$ vermeye bence
  • quote:

evet pc labs ın testlerine göre orta sınıf kartlarla detay kısmadan dahi şu anki d10 oyunlarını oynamak imkansız. detay kısılsa dahi akıcılık olmuyo.

8600 gt ile x1950pro yu performans yönünden kıyaslayanların donanım konusundaki bilgilerinden süphe ediyorum... Su an evde bende galaxy 8600gt var kenarda duruyor merak için almıştım 1 kere taktim 4-5 oyunda 1950pro ile fps farkına baktımda kimse kusura bakmasın arkadaslar x1950pro ile 8600gt nin aynı kefeye konulması bile ayıp ..

Haaa bide su var cıkıpta ben DX10 oyun oynayacağım diyipte kıyaslamayın sakın kendinizi kandırırsınız Bu DX10 furyasına kapılıpta kart alanlar simdi ne kadar zarardalar ve 8800gts ler artık 2.ele düştü niye ? Cünkü bi hevesle alındı ve DX10 oyun olmadıgından satıldı aylardır bunu söylemeye calısıyorum/calısıyoruz bu tuzaga kanmayın alacaksanız orta sınıf bi dx10 kart alabilirsiniz ama x1950pro ile asla kıyaslanamaz DX10 önümüzdeki 1 yıl içinde kos koca bi yalan...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 2 Temmuz 2007; 11:07:05 >

• eywallah..ağzından bal damlamış kardeş..

bende x1950pro kullanıyorum..almadan önce yerli-yabancı tüm forumları inceledim..açık farkla x1950pro lider..testlerde lider..hala 8600gt diye tutturuyorlar..şu dx10 zıkkımı olduğu için kart süper geliyor millete..artık bu sallamasyon söylentiler yüzünden sinir katsayım artmaya başladı...artık bi susunda milleti yanıltmayın 8600gt ciler...

quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

quote:

8600 gt ile x1950pro yu performans yönünden kıyaslayanların donanım konusundaki bilgilerinden süphe ediyorum... Su an evde bende galaxy 8600gt var kenarda duruyor merak için almıştım 1 kere taktim 4-5 oyunda 1950pro ile fps farkına baktımda kimse kusura bakmasın arkadaslar x1950pro ile 8600gt nin aynı kefeye konulması bile ayıp ..

Haaa bide su var cıkıpta ben DX10 oyun oynayacağım diyipte kıyaslamayın sakın kendinizi kandırırsınız Bu DX10 furyasına kapılıpta kart alanlar simdi ne kadar zarardalar ve 8800gts ler artık 2.ele düştü niye ? Cünkü bi hevesle alındı ve DX10 oyun olmadıgından satıldı aylardır bunu söylemeye calısıyorum/calısıyoruz bu tuzaga kanmayın alacaksanız orta sınıf bi dx10 kart alabilirsiniz ama x1950pro ile asla kıyaslanamaz DX10 önümüzdeki 1 yıl içinde kos koca bi yalan...

Edit: imla

• quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Kullandığınız vista kaç bit acaba 64 bit ise sorun yok ama 32bitlik versiyonda frapsı ben dahil hiçbir vistalı arkadaşım çalıştıramadık da...

Program çalışıyor ama SS alınca kapkaranlık resim çıkıyor beyefendi yalan mı söylüyoruz burada yapmayınız lütfen...

Ben 32bit vista kullanıyorum... Hic sorunum olmadı...

Arkadaşın bu kadar üstüne gitmeye gerek yok. Siyah ekran olayı bende de oluyor. Vista' nın kendi ss programında bile COJ Benchmark' da ss alamamıştım bir türlü ben de.
    Ancak "xeonlt" arkadaş aldığın fps' leri cep telefopnuyla ya da herhangi bir fotoğraf makinesiyle çekp koyma imkanın yok mu? Eğer koyabilirsen herşey açığa çıkmış olur..

Testleri yapan ben değilim ki dost,topici açan almış...Ben de test yapabilirsem elime geçerse lost planet N70 ile çekerim..

Son diyeceğim de 8600GT nin performansını kullanan bilir kullanmayan değil...X1950pro üstün alçak falan demişler ama abimin kullandığı x1900gt den çok daha üstün performanslı idi ve x1900gt ile x1950pro arasında aşırı fazla bir fark da yok ama 8600gt ile x1900gt arasında aşırı fazla bir fark vardı...

1600 lü çözünürlükleri bilemem ama 1200 lerde kesinlikle her teste bakmamak lazım...

• İnsan gözünün akıcılık sınırı 24 FPS 'dir...
  • Merhaba,

Bence elma ile armut karşılaştırılıyor. Biri Lost Planet released version hakkında konuşuyor, diğeri demo version hakkında. Demo grafikleri ve değerleri verip de kartları yargılamak mantıklı değil. Released sürümünün testlerini beklemenizi tavsiye ederim tartışmadan önce...

Teşekkürler,

Hicks
  • quote:

Orjinalden alıntı: Locker

İnsan gözünün akıcılık sınırı 24 FPS 'dir...

EVet insan gözünün saniye başına bir görüntüyü akıcı olarak algılaması için gereken saniye başına kare değeri 24FPS dir bunda gülünecek birşey yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

quote:

Orjinalden alıntı: TheKid89ster

hocam madem böle bir iddan var...yapacaksın bir şekilde koyacaksın ss leri....o zaman hakkatten adam haklıymış deriz...

İDDAA DEĞİL. PCLABS IN TESTİ.

BU 8600GT nin tesleri :http://www.pclabs.gen.tr/2007/05/08/palit-8600gt-sonic-uygun-fiyata-directx-10/2/

BU 7600GT nin :http://www.pclabs.gen.tr/2006/04/03/palit-geforce-7600gt-sonic/3/

Aradaki farkı hesaplarsanız (oyunlardaki avaraj fps değerleri) %30 bulursunuz.(dx9)

dx 10 da ne kadar açılır bu fark bilemem ama mal ortada. 7600GT den %30 hızlı X1950PRO dan %90 daha yavaş

ben konuyu açan arkadaşa sölemiştim ama Lost planet la ilgili...

bu arada şu dar boğaz olayına katılıyorum...açıkcası 4600 larla 8800 gts 640 sli kullananlarda var asus forumda...bilmiyorum dar boğaz dar boğaz diyorlar iş sadece testlerde oyunlara gelince zaten yeteri kadar performans veriyorki...neden bu konuya takılıyorlar anlamış deilim...

quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Bence elma ile armut karşılaştırılıyor. Biri Lost Planet released version hakkında konuşuyor, diğeri demo version hakkında. Demo grafikleri ve değerleri verip de kartları yargılamak mantıklı değil. Released sürümünün testlerini beklemenizi tavsiye ederim tartışmadan önce...

Teşekkürler,

Hicks

Konu ile ilgili okuduğum en mantıklı yorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 2 Temmuz 2007; 14:19:06 >

• quote:

quote:

EVet insan gözünün saniye başına bir görüntüyü akıcı olarak algılaması için gereken saniye başına kare değeri 24FPS dir bunda gülünecek birşey yok....

Benim gözlerim bozuk.

24 yerine 12 FPS görsemde yeter.
    1950 Pro'yu satıp 8600 gt alacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

quote:

quote:

Benim gözlerim bozuk.

24 yerine 12 FPS görsemde yeter.
    1950 Pro'yu satıp 8600 gt alacağım.

Bronz kapli attan inip altin kapli essege binmek gibi bisey sizin bu yapacaginiz

• Merhaba,

Biz anlatamıyoruz demeyeceğim artık zira sizin anlamadığınız ya da anlamak istemediğiniz kesin. Verdiğiniz alıntının linki bu:

http://www.pclabs.gen.tr/2007/07/02/directx-10-ekran-kartlari-testte/

Burada Lost Planet DEMO ile testler yapılmış, Call of Juarez de öyle... Haliyle yorumlar da bu sonuçlara göre yapılan yorumlar ve şu an oyunun tam sürümü çıktığı için GEÇERSİZ...

Teşekkürler,

Hicks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 2 Temmuz 2007; 15:02:17 >

• quote:

Merhaba,

Biz anlatamıyoruz demeyeceğim artık zira sizin anlamadığınız ya da anlamak istemediğiniz kesin. Verdiğiniz alıntının linki bu:

Burada Lost Planet DEMO ile testler yapılmış, Call of Juarez de öyle... Haliyle yorumlar da bu sonuçlara göre yapılan yorumlar ve şu an oyunun tam sürümü çıktığı için GEÇERSİZ...

Teşekkürler,

Hicks

Lost Planet Demoyla yapılmış testler. Doğru. Fakat call of juarez in dx10 tam sürümü zaten yok, sadece benchmark demosu var.
    Ayrıca COH ise tam sürüm olarak mevcut ve onda denenmiş. Ve 2600XT oldukça iyi performans sergilemiş.Artık ortada bir gerçek var ki ATI dx10 da daha iyi performans vereceğe benziyor...

• Konu içerisinde geçen uygunsuz ifadeler silinmiştir, küfür eden üyeler için gereken işlem yapılacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marstazaman

quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

Lost Planet Demoyla yapılmış testler. Doğru. Fakat call of juarez in dx10 tam sürümü zaten yok, sadece benchmark demosu var.
    Ayrıca COH ise tam sürüm olarak mevcut ve onda denenmiş. Ve 2600XT oldukça iyi performans sergilemiş.Artık ortada bir gerçek var ki ATI dx10 da daha iyi performans vereceğe benziyor...

Hayır bu onu göstermez sadece hd2600 ün iyi bir kart olduğunu gösterir.Nedeni ise pclabs ın CoH da yaptığı high-end kart testinde Gtx hd2900 ü geçmiş, o da 8800gts i geçmiş.Ancak hepside hem fiyat hemde performans olarak doğru yerlerdeler.Sanıyorum üst seviyede dx10 da sorun yaşanmayacak(emin olmaya başladım) ama orta segmentte Ati öne geçebilir.Ama üst seviyede herşey dengede ve 2 tarafta aynı durumda.Ya 2 firmada bizi kazıkladı ya da herkesin düşündüğü gibi suç ilk çıkan dx10 bench lerinde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.