Bildirim
LOST PLANET DX10 ORTA SEVİYE KRALLAR GİBİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Full detayda en az 1280 x ... çözünürlük, AA, AF ve Shadow ayarları da dahil mi? -
10 frame değil 6-7 frame ayarları kurcalyıp giriş kartları gibi efekleri falan kaparsan cözünürlüğü düşürürsen yükseliyor -
1024*768 de shadow falan filan ne ayar warsa hepsi full eğer işlemcin iise çözünürlüğü dahada arttırabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: kaan84
10 frame değil 6-7 frame ayarları kurcalyıp giriş kartları gibi efekleri falan kaparsan cözünürlüğü düşürürsen yükseliyor
dostum şu frame dediğin nedir? ne sölemek istediğini anlamadım -
peki kaç fps alıyorsun şimdi ? -
FPS kaç hoca? Onu söyle sen hele. Eğer 30 FPS felansa yarın Vista kuruyorum -
evet arkadaşım doğru söylüyor. lost planet i amdx2 3800 1 gb ram ve palit 8500 gt sonic ekran kartlı sistemim ile denedim ful detay olmasa da oynadım ve çok rahat oynadı makine. -
quote:
Orjinalden alıntı: sky_sun
evet arkadaşım doğru söylüyor. lost planet i amdx2 3800 1 gb ram ve palit 8500 gt sonic ekran kartlı sistemim ile denedim ful detay olmasa da oynadım ve çok rahat oynadı makine.
Ya hocam, kaç FPS? Ortalama 30 ise ne ala bea... -
şu dx10 u xp ye uyarlasalar ne vardı -
8600GT ye laf edenler şimdi bir daha söylesin bakalım...
Ayrıca 10FPS değil 25 FPS alıyordu... -
minimum: 30 maximum: 45 -
quote:
Orjinalden alıntı: mc_memo
minimum: 30 maximum: 45
Hocam tatmin olmadım ben, ss isterük -
8800gts 640mb e6600 işlemci 1gb ram herşeyi fule cektim makina kitlendibu oyun sistemlere ziyan -
quote:
Orjinalden alıntı: TheGreat
quote:
minimum: 30 maximum: 45
Hocam tatmin olmadım ben, ss isterük
Aynen !...Ayarlar ekranını ve de oyun içi SS isteruk... -
quote:
Orjinalden alıntı: TheGreat
quote:
Orjinalden alıntı: sky_sun
evet arkadaşım doğru söylüyor. lost planet i amdx2 3800 1 gb ram ve palit 8500 gt sonic ekran kartlı sistemim ile denedim ful detay olmasa da oynadım ve çok rahat oynadı makine.
Ya hocam, kaç FPS? Ortalama 30 ise ne ala bea...
ben oyunda test e baktım da minimum 14 , max 24 fps ye kadar çıktı. -
quote:
quote:
10 frame değil 6-7 frame ayarları kurcalyıp giriş kartları gibi efekleri falan kaparsan cözünürlüğü düşürürsen yükseliyor
dostum şu frame dediğin nedir? ne sölemek istediğini anlamadım
kardeş sen daha frame ne anlam verdiğini orda bilmiyormusun ? 8600 le 45 idda ettiğin şeyin adı -
quote:
quote:
quote:
kardeş sen daha frame ne anlam verdiğini orda bilmiyormusun ? 8600 le 45 idda ettiğin şeyin adı
Arkadaş oyunun full versiyonundan yaptığı performance testinin sonuçlarını söylemiş.Detaylı açıklayayım
1024x768 de ayarları fulle çekip AA4x AF8X ayarlamış.Minimum 25 average 32 maximum 45 FPS almış oyunun testinde..
Oyunu ben de elime alıp test edeceğim arkadaş SS koyamadı galiba vistayla alakalı bir durum ben telefonla çeker koyarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeonlt -- 1 Temmuz 2007; 17:13:03 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: xeonlt
quote:
quote:
quote:
kardeş sen daha frame ne anlam verdiğini orda bilmiyormusun ? 8600 le 45 idda ettiğin şeyin adı
Arkadaş oyunun full versiyonundan yaptığı performance testinin sonuçlarını söylemiş.Detaylı açıklayayım
1024x768 de ayarları fulle çekip AA4x AF8X ayarlamış.Minimum 25 average 32 maximum 45 FPS almış oyunun testinde..
Oyunu ben de elime alıp test edeceğim arkadaş SS koyamadı galiba vistayla alakalı bir durum ben telefonla çeker koyarım.
Resmen zar zor oynanabilir kalmış o zaman. CRYSIS mi böyle çalışacak
-
quote:
Orjinalden alıntı: Oblivionic
quote:
Orjinalden alıntı: xeonlt
quote:
quote:
quote:
Resmen zar zor oynanabilir kalmış o zaman. CRYSIS mi böyle çalışacak
Zar zor mu Xbox 360'da bile 30 FPS stabildir bu oyun, kaldı ki 30 FPS gayet oynanabilir bir orandır. Ayrıca konuyu cıvıtacak kadar gülmenin ne manası var, onu da anlamayamadım. Konsolda bile frame rate düşmeleri yaşanırken (tabi 720p gibi bir çözünürlükten bahsediyorum) 8600 GT gibi orta sınıfın ideal kartında ortalama 40 FPS vermesini beklemiyordunuz herhalde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 1 Temmuz 2007; 17:47:33 >
Benzer içerikler
- nvidia g sync açma
- opengl mi directx mi
- gddr6 nedir
- intel hd graphics 3000
- wattman hatası nedir
- rx 8000 serisi
- nvidia geforce 8800gt
- dlss nedir
- rx 8800 xt
- dlaa nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X