Şimdi Ara

LOST PLANET DX10 ORTA SEVİYE KRALLAR GİBİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargo kopya ve azcık yasa dışı kavramları yan yana iyi durdu
  • arkadaslar dx10 yada dx9 sacenegı varmı optıonsta yoksa ayrı ayrımı cıkardılar lutfen bı yardım
  • yükledikten sonra başlat menüsüne 2 kısayol atıyor, Lost Planet Dx10 ve Lost Planet Dx9 diye...

eğer demodan bahsediyorsak dx10 için ayrı dx9 için ayrı dağıtım var. hangisini istiyorsan onu download edeceksin..
  • ya o kadar yorum var bir tane ss var....onada arkadaşın biri trail demiş deneme sürümü bile olsa o değerler 8600 gt gibi bir kart için güzel değeler..ayrıca siz demiyormuydunuz demoda hep düşük alıyor diye burda neden deil?

leopar dostum oyunun bi tam sürüm olduğunu gösterirmisin öle ise ? Sende Demo kullandıysan lafım ..

AYRICA : Önceki mesajları okumayıp gereksiz yere yorum yapıp güzeliğim topiği kirleten arkadaşlar anlamıyorsanız boş yere elinizi yormayın...

Ayrıca 8600 gt den ne bekliyorsunuz? Full detayda 60-70 fsp? ee o zaman ne farkı kaldı 8800 serisinden? Herşey için henuz erken.Kimse kaynak göstermeden elinde bişe olmayan kart böle kart şöle diyo..varsa bi iddianız..FULL SÜRÜMDE gösterin iddialarınızı kanıtlayın bizde susalım...Bu gidişte gidip alacam bu kartı sadece test amaçlı....

• yahu bu nasıl saçma bir konuıdur böye??? Hiçbir mod bu konuyu görmüyormu? Böyle saçma sapan bir idda olabilirmi..

"yok ss alamadım filan..." komik yani resmen komik...

8600gt'den ancak cacık bile olmaz demiyorum ancak cacık olur diyorum....
  • fraps programını kuruyorum ama oyuna girdiğim zaman fps yi göstermiyor neden ki
  • arkadaşlar ben imzamdaki sistemle DX9 da

1680*1050 çözünürlükte 16XAA da ve Full HDR ve shadowda 35 - 55 arası FPS alıyorum

DX 10 da yarın test edecem inş. ama bu ayarlada 10 dan yukarı alabileceğimi zannetmiyorum

ama 1280 de 30 u gormeyi ümit ediyorum

arkadaş 8600 da 30 demiş :) bende yuhh diyorum geri çekiliyorum
  • gözümün önünde 8600gt dx10'da 1024 full detay akıcı oynatsın bu oyunu bilgisayarımı çöpe atmazssam neyim komik iddalar bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKid89ster

ya o kadar yorum var bir tane ss var....onada arkadaşın biri trail demiş deneme sürümü bile olsa o değerler 8600 gt gibi bir kart için güzel değeler..ayrıca siz demiyormuydunuz demoda hep düşük alıyor diye burda neden deil?

leopar dostum oyunun bi tam sürüm olduğunu gösterirmisin öle ise ? Sende Demo kullandıysan lafım ..

AYRICA : Önceki mesajları okumayıp gereksiz yere yorum yapıp güzeliğim topiği kirleten arkadaşlar anlamıyorsanız boş yere elinizi yormayın...

Ayrıca 8600 gt den ne bekliyorsunuz? Full detayda 60-70 fsp? ee o zaman ne farkı kaldı 8800 serisinden? Herşey için henuz erken.Kimse kaynak göstermeden elinde bişe olmayan kart böle kart şöle diyo..varsa bi iddianız..FULL SÜRÜMDE gösterin iddialarınızı kanıtlayın bizde susalım...Bu gidişte gidip alacam bu kartı sadece test amaçlı....

ben demo olmadığını yukarda bütün mesajlarımda yazmıştım diye hatırlıyorum ama unutmuşda olabilirim neyse eve gidince koyarım ss, ki oyunun başında 5 saat harcadım bitirdim, demonun başında iki bölümde 5 saat harcayamam heralde :)

• quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

fraps programını kuruyorum ama oyuna girdiğim zaman fps yi göstermiyor neden ki

programda bi yerde fps ile ilgili olan kutucugu tıklaman lazım...
  • Fraps programı Vista ile bazen sorun çıkarıyor. sinir edici bir durum ama doğrudur.
  • orta seviye kartlardan herşeyi full bekleyenlere bir soru madem orta seviye full oynatacak millet niye gidip üst seviye kart alıp kazıklansın her kartın segmenti farklı çıkabileceği max değerler farklıdır orta seviye diyorsanız karta oyunuda orta seviyede oynamanız gerek (orta seviye demek 1024x768((17" monitör için zaten ideal çözünürlük)) de shadow medium hdr medium ... demek medium=orta )

Bu arada oyun firması bir girişimde bulunmuş demo yayınlamış bakmış ki sonuçlar felaket en iyi kartlar bile dökülmüş amaç oyunu satmak ise şayet (olmayadabilir üst seviye kartların satışını arttırmak için tamamen ticari bir oyunda olabilir sonuçta oyun bir şahaser değil grafiklerde değil) oyunun orjinal sürümünü ya adam gibi optimize eder ya da siz farkında olmasanızda oyunu kırpar oynanabilir seviyeye çeker. Şahsi kanaatimce dx10 oyun firmaları tarafından dahi tam olarak çözülememiştir pratikte artıları görülmemektedir ve crysis dx10 olmasaydı da muhteşem bir oyun olacaktı.

• SS isteyen arkadaşlar için bir kaç tane aldım..

LOST PLANET DX10  ORTA SEVİYE KRALLAR GİBİ

• 1024x768 devri kapaniyor artik.

Bence orta seviye 1280x1024 de full ayarlarda oyun oynayabilmek olmali Üste seviye ise 1680x1050 de full ayarlarda oynamak. High-end seviye ise 1920x1200 cözünürlükte full ayarlarda oyun oynamak olamli diye düsünüyorum.

Yalniz su var. 8600 ve Hd2600 serisi 1280x1024 de medium da oyun oynatabilirlerse bence gayet iyidir
  • Beyler oyunun demosu oyundan sonra tamamlanmış.Oyunun çıkış tarihi geç .Yani demo ile orjinali arasında fark yok.Test geçersiz diye saçmalayıp durmayın.Zaten oyun DX10 oyunu asla sayılmaz.Daha adam gibi bi dx10 oyunu çıksın o zaman görürsünüz fps değerlerini.İşin içine gerçeğe yakın gölge efektleri ile ışık efektleri girsin de bakalım 8800GTS ler ne yapacak.

Bu arada Avrupa - Japonya ve Amerika da 2 senedir standart olarak 19" LCD ler kullanılıyo(1280x1024) "en az".Oyun tutkunları HDTV ye bağlıyo PC yi.Bi biz kaldık 17" CRT de sürünen.Süründürenler sağolsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

Beyler oyunun demosu oyundan sonra tamamlanmış.Oyunun çıkış tarihi geç .Yani demo ile orjinali arasında fark yok.Test geçersiz diye saçmalayıp durmayın.Zaten oyun DX10 oyunu asla sayılmaz.Daha adam gibi bi dx10 oyunu çıksın o zaman görürsünüz fps değerlerini.İşin içine gerçeğe yakın gölge efektleri ile ışık efektleri girsin de bakalım 8800GTS ler ne yapacak.

Bu arada Avrupa - Japonya ve Amerika da 2 senedir standart olarak 19" LCD ler kullanılıyo(1280x1024) "en az".Oyun tutkunları HDTV ye bağlıyo PC yi.Bi biz kaldık 17" CRT de sürünen.Süründürenler sağolsun.

Performans daha iyi olacak emin ol bu lost planet gibi DX9.0C kodlarını DX10 a çevirmek inan ekran akrtına saf bir DX10 dan çok daha fazla yük bindiriyor
    crysis gelsin akla kara çıkar ortaya

• BU KARTLARI HALF-LIFE DA TEST EDELIM DAHA COK ERKEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

yahu bu nasıl saçma bir konuıdur böye??? Hiçbir mod bu konuyu görmüyormu? Böyle saçma sapan bir idda olabilirmi..

"yok ss alamadım filan..." komik yani resmen komik...

8600gt'den ancak cacık bile olmaz demiyorum ancak cacık olur diyorum....

Diyeceklerimi ağzımdan almışın aynen katılıyorum sana Razorback.
  • iyide grafiklerde hiçbir iyi taraf yok ki farcry çıktığunda böylemiydi.
    eminim valve biraz çalışsa halflife dx9 da daha iyi grafikler benim x1600pro da o ayarlarda 30 fps oynatır.
    ep1 de 1024 ful oğlu full 26 nın altını görmedim oc ile 30 un altına düşmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Ne SS i? Ortada son derece absurt bir iddia var..

8600GT si ile Dx10 high detail shadows da 1024x768 25fps alan kisiye direk HD2900XT yi hediye edecegim..

büyüksün yaa..iyiki bunlarda bi 8600gt var..allahım utanmasalar 8800gts i geçecek diyecekler..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.