Şimdi Ara

LOST soru ? SpOLiEr .....................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. sezonun 8. bölümündeyim . ama ben hala '108' in sırrını anlamış değilim.. o tesislerin ne olduğunu anlamış değilim. :S:S 'videolarda psikolojik test' diyodu bumudur yani onca şey sadece b itest mi ?

• Aslında test ama tamamen gerçek.Desmond'un anahtarı çevirmesiyle son buldu.Sayılar unutuldu gitti :D
  • unutulmadı açıklanacak.en azından 108 sayısı azıcık ucundan belli olacak..bir kaç bölüm daha izle..
    ayrıca işin test kısmı da var ama daha çok kontrol altına alma amaçlı..yoksa ambarda bilgisayara kod girip süreyi sıfırlamanın testle alakası yok.düğmeye basılmayınca neler olduğunu gördünüz,hayvani bir manyetik alan oluşuyordu.zaten ne olduysa da ambar patladıktan sonra oldu,adanın bulunması ve akabinde gelişen olaylar vs vs..
  • o ambar büyük ihtimal adanın bulunmasını önlemek için manyetik bişiler yapıyordu
    ama niye 108 dk ta 1 onu bende merak ediyorum
  • uğursuz rakamların toplamı 108 ediyor
  • 4-8-15-16-23-42 topla=108
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

4-8-15-16-23-42 topla=108

Bunu bilmeyen varmıydı yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bide sawyer'in sanırım 2. sezonda okuduğu bi kitap vardı jack sonunu okuyamadan yaktı onu o kitapta 108 sayısının hayatın kodu olduğunu flan anlatıyormuş:SÖle teoriler var.locke kodu girmeyi reddedince her şey değişti zaten o ambar hem psikolojik test hemde adayı korumaya yönelik bir faaliyetti.Ve Benimde bir teorim var:D
    Benjamin'in desmonddan haberi yok.Yani Desmond'ı tekne kazasında kurtarıp yanına alan komutan(ırak'ta sayid'i sorgu yapmaya zorlayan Adam)diğerlerini bilmiyor.Yani onunla hiç ilgilenmemişler ve onu oraya terk etmişler.Sanırım benjaminde o istasyonu sadece test amaçlı zannediyordu o yüzden kimseyi oraya yollamadı.O kadar etkili bir yer olduğunu bilse ve bütün iletişimlerinin kaybolmasına neden olacağının farkında olsa kesinlikle birilerini yollardı.Ki desmond anahtarı çevirmeden önce çıkan ışıkla benjamin'in dümeni çeviriken ki çıkan ışık aynı.Yani iki olayda adanın manyetik güçle hareket etmesine neden olacaktı ama desmond ilkini yarıda kesti.

• quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

warmış demekki ezme milleti
  • diziyi az önce son bölümü dahil izledim süper saçma bi dizi benjamin hem zorla ambarı havaya uçurttu (locke' a bi işe yaramıyor vakit kaybı diyerek) hemde manyetik alan oluştuktan sonra adaya gelenler yüzünden tutuştu ve adayı taşırken suçu jakob' a attı mutlusundur umarım diyerek bence senaristler sonunu hazırlamadan bölüm başına çektikleri için dizi bu kadar saçma olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

diziyi az önce son bölümü dahil izledim süper saçma bi dizi benjamin hem zorla ambarı havaya uçurttu (locke' a bi işe yaramıyor vakit kaybı diyerek) hemde manyetik alan oluştuktan sonra adaya gelenler yüzünden tutuştu ve adayı taşırken suçu jakob' a attı mutlusundur umarım diyerek bence senaristler sonunu hazırlamadan bölüm başına çektikleri için dizi bu kadar saçma olmuş

Bölüm başına mı?

Sen diziyi izlediğine emin misin?Gerçekten izlediğine.Gördüğüne değil.

Bir masanın kenarındaki yazı 30 bölüm sonra karşımıza çıktığında bu bölüm başına çekim mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT -- 31 Temmuz 2008; 0:47:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DT

quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

diziyi az önce son bölümü dahil izledim süper saçma bi dizi benjamin hem zorla ambarı havaya uçurttu (locke' a bi işe yaramıyor vakit kaybı diyerek) hemde manyetik alan oluştuktan sonra adaya gelenler yüzünden tutuştu ve adayı taşırken suçu jakob' a attı mutlusundur umarım diyerek bence senaristler sonunu hazırlamadan bölüm başına çektikleri için dizi bu kadar saçma olmuş

Bölüm başına mı?

Sen diziyi izlediğine emin misin?Gerçekten izlediğine.Gördüğüne değil.

Bir masanın kenarında yazı 30 bölüm sonra karşımıza çıktığında bu bölüm başına çekim mi oluyor?

Katılıyorum en küçük bir detay birkaç sezon sonra çok önemli bir olay olarak karşımıza çıkabiliyor.

• quote:

quote:

ben ayrıca daha 1.sezonu bitirdim onuda tnt saolsun yoksa torrentimiz yok bizim

• 108 YAZIP 2223 E GÖNDERİYORUSN 108 İN ANLAMI GELİYOR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydin66

quote:

quote:

warmış demekki ezme milleti

Yok canım. Estağfurullah.

• Dizide en havada kalan kısım bu ambar olayı. Umarım ileride biraz daha netlik getirirler olaylara. Benim de kafama takılan bir sürü soru var bu konuda. Madem ambar fake değildi benjamin neden lock'a "aslında sayıları hiç girmedim, bir işe yaramıyor çünkü" dedi. Aslında sayıları girmiş olmalı yoksa ambarın o zaman patlaması gerekirdi. Eğer sayılar girilmediğinde aşırı bir manyetik alan oluşacağını biliyorsa neden böyle birşeyin olmasını isteyebilir? Artı desmond anahtarı çevirmeseydi gerçekten ne olacaktı? Acaba benjamin bunu da hesaplamış mıydı? Bir de tüm ambarları ele geçirip dharma çalışanları öldürdükleri halde neden o ambarı kendi haline bıraktılar. Son olarak manyetik alan serbest bırakılıp tüm iletişim sistemleri göçtükten sonra benjamin ve adamları aralarında konuşurken sanki bilinmeyen bir sebepten dolayı bu manyetik alanın oluştuğu gibi bir düşünceleri vardı. Ambarın adı bile geçmemişti. Sanki ne benjaminin ne de adamlarının bu ambardan haberleri yoktu. Benjamin ilk kez esir alındığında gördü bu ambarı.

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

unutulmadı açıklanacak.en azından 108 sayısı azıcık ucundan belli olacak..bir kaç bölüm daha izle..
    ayrıca işin test kısmı da var ama daha çok kontrol altına alma amaçlı..yoksa ambarda bilgisayara kod girip süreyi sıfırlamanın testle alakası yok.düğmeye basılmayınca neler olduğunu gördünüz,hayvani bir manyetik alan oluşuyordu.zaten ne olduysa da ambar patladıktan sonra oldu,adanın bulunması ve akabinde gelişen olaylar vs vs..

+1
    Uçakta o yüzden düştü sanırım.Desmond girememişti başta sonra yeniden girdi.Ama çok geç....
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

unutulmadı açıklanacak.en azından 108 sayısı azıcık ucundan belli olacak..bir kaç bölüm daha izle..

+1
    Uçakta o yüzden düştü sanırım.Desmond girememişti başta sonra yeniden girdi.Ama çok geç....

evet gösterdiler zaten onu bi bölümde

• Benim anlamadigim, sayilari oto giren bir prigram yazamamislarmi zamanda yolculuk yapiyorlar, telepor isinede girmisler.
    Desmondomu 3 yil tuttular, brother diye diye kafayi siyirdi adam.
  • lost dizisi böyle izlenmez

önceden öğrendikten sonra hiçbir tadı kalmaz

ondan sonra ne dandik diziymiş diye muhalaefet yapıyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.