Şimdi Ara

***** LOST TEORİLERİ ***** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Sen daha yenmi başladın la losta (:

En cok konusulan ve tartısılan 3 teorı var..

1. akıl hastanesi teorısı..Hepsının ortak bir noktası olmalı..buda hepsının hasta olduguyla ilgili ve düzelmek için toplu bir seans içinde olmaları..

1i geçiniz öyle bir film var "identity"
    hiç yaratıcı olmazlar öyle bir şey ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 20 Ocak 2007; 1:06:52 >
  • Ben hakkatten meraklanmaya başladım nasıl bir son hazırlıyolar çünkü o siyah buluta mantıklı bi açıklama olamaz diye düşünüyorum!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4nce4lif3 -- 20 Ocak 2007; 3:28:49 >
  • eğer test ediliyorlarsa yani deneniyorlarsa benim kafamdaki o siyah bulut kötü bir ruh yani şeytan gibi bir şey.
    uçağın motor patladığı zamanda ordaydı
    ilk bölümde ilk sahnede jack'i ormana koyanda oydu
    ayrıca kılıktan kılığada giriyor mesela jackin babasının tabutu boştu çünkü onun vucudunu kullandı tıpkı yemide olduğu gibi
    eğer ekoyu öldürdüyse çünkü eko denendi ve başarılı bir şekilde karşı koydu o buluuta demek ki ekonun o adada işi bitti işte sonrasını bende bilmiyorum

şimdi jacob diye bir adam var o kim
    birde desmond yıldırım ile neyi kanıtlamaya çalıştı
    şu diziye delikanlı bıçkın bir türk koysalar dizi acaip değişir ya :D
  • uçağın gerçek hayatta manhattana düştüğü ile ilgili bir teori vardı..
    bayağı sıkı bir teori idi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: f@tih_che

uçağın gerçek hayatta manhattana düştüğü ile ilgili bir teori vardı..
    bayağı sıkı bir teori idi..

hadi ya ...link felan var mı ?
  • spoiler olabilirde olmayabilirde

arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam boone un öldüğü tarihle claire ın bebeğinin doğduğu tarih aynı zamana denk geliyor,sizce ikisi arasında bi bağ olabilir mi?
    bu arada sun ın çocuğunun babasının jack olabileceğini okudum ismini vermeyeceğim bi sitede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

spoiler olabilirde olmayabilirde

bu arada sun ın çocuğunun babasının jack olabileceğini okudum ismini vermeyeceğim bi sitede

yok artık
  • http://www.yuzsekiz.com
    dan teorileri okudum ingilizce olmaması daha kolay anlaşılır oldu ultimate teori bence hala geçerliğini koruyor
  • arkadaşlar ultimate teori walt geri gelmezse bir kısmı çöker ama ana hatları walt hariç bence sağlam phi... deneyi teorisi de kafamı karıştırdı diyebilim ama başka bir forumda dharma işaretleri üzerine bir video buldum (gerçekliğinden emin olamadım) sizin yorumlarınız nelerdir.bu teorilerin eksiklikleri üzerine duralım bence
    http://www.youtube.com/watch?v=pow4TqoTkP0&NR bu videoya bakarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wastman

arkadaşlar ultimate teori walt geri gelmezse bir kısmı çöker ama ana hatları walt hariç bence sağlam phi... deneyi teorisi de kafamı karıştırdı diyebilim ama başka bir forumda dharma işaretleri üzerine bir video buldum (gerçekliğinden emin olamadım) sizin yorumlarınız nelerdir.bu teorilerin eksiklikleri üzerine duralım bence
    http://www.youtube.com/watch?v=pow4TqoTkP0&NR bu videoya bakarsanız sevinirim

video gerçek gibi geldi bana
    zaten adada başka istasyonlarında oldugu herkes tarafından düşünülüyordu
    acaba bütün istasyonlar aynı ada üzerinde mi yoksa diğerlerinin kullandığı adada istasyonların bir bölümü mevcut mu?

• spoiler olabilirde olmayabilirde
    yine ismini vermeyeceğim sitede okuduğum kadarıyla jack ve katein ama özellikle jack in bi amaç için adaya gönderildiği düşünülüyor
    buna en büyük kanıtta jack in sürekli birşeyleri geçiştirmesi,bir başkasının istemediği şeyleri yapınca tepki göstermesi(en başta john locke a tabiki) ve de -en önemli kısım bu- ikinci sezonun sonunda diğerleri bunların kafasına cuval geçirmeden önce jack ve kate arasındaki imalı bakışmalar
    ilginç
  • quote:

yine ismini vermeyeceğim sitede okuduğum kadarıyla ...

niye ismini vermiyosun ? biz de girek.
  •  ***** LOST TEORİLERİ *****

hadi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

yine ismini vermeyeceğim sitede okuduğum kadarıyla ...

niye ismini vermiyosun ? biz de girek.

siz zaten çoktan girmişsinizdir o siteye o yüzden yazmayayım dedimde yinede yazayım
    ekşi sözlük

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

***** LOST TEORİLERİ *****

hadi bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

***** LOST TEORİLERİ *****

hadi bakalım

bu sahne zaten halisünasyondu. herhangi ters bi durum yok burda. hugo çince, çinlide ingilizce konuşuyordu, artık herşey deişecek, eskisi gibi olmayacak gibi şeyler söylüyordu.

• arkadaşlar düşündümde su psikolojik tedavi teorisi pekte gerçek gibi durmuyor
    hayır bunun sebebi dizideki herhangi bi çürütücü sahne değil şunu düşünün:bütün dünya sıkılmadan üşenmeden bu diziyi izliyor,teoriler havalarda uçuşuyor,yüzlerce web sitesi açıldı vs vs
    yani lost tüm dünyada çok büyük bi etki bıraktı,eğer böyle bi dizinin sonunda psikolojik tedavi gibi birşey çıkarsa inanın bana bütün insanlar oturup ağlar sinirden "biz bu diziyi bu yüzden mi izledik o kadar bölüm" derler
    haksız mıyım?
    şahsen böyle bi sonla biterse o dizinin yapımcılarına içimden baya bi küfür ederim
    ha belki psikolojik tedavidir de bunu bildiklerimizin dışında farklı bi şekilde anlatırlar biz yine dumur oluruz ama yok dharma psikolojik tedavi merkezi bunlarda sorunlu insanlar bütün ada dharmanın bu insanların beyninde yarattığı bi yer cart curt derlerse o zaman tüm beklentilerimiz boşa çıkar
    bu arada umarım diziyi 4 sezonda falan bitirirler,2. sezonda para için bazı gereksiz bölümler koymuşlardı eğer kalan 4 sezondada böyle bölümler olursa sıkılıp diziyi bırakabiliriz

• @Sanctus Diavolos
    benimde piskoloji işi pek kafama yatmadı açıkçası. eğer öyle bitirirlerse bilmiyorum dünyadan çok büyük tepki çekerler (ciddi anlamda) yapımcı şirkete ve abc ye gelen maillerin ardı arkası kesilmez. sanmıyorum öyle bitireceklerini. ama nasıl bi insan dharmayı, othersı ve siyah dumanı birleştirip açıklayabilir. düşünüyorum düşünüyorum yokkkkkkkk çıkmıyo bişey ama görücez
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

@Sanctus Diavolos
    benimde piskoloji işi pek kafama yatmadı açıkçası. eğer öyle bitirirlerse bilmiyorum dünyadan çok büyük tepki çekerler (ciddi anlamda) yapımcı şirkete ve abc ye gelen maillerin ardı arkası kesilmez. sanmıyorum öyle bitireceklerini. ama nasıl bi insan dharmayı, othersı ve siyah dumanı birleştirip açıklayabilir. düşünüyorum düşünüyorum yokkkkkkkk çıkmıyo bişey ama görücez

evet bendende çıkmıyo bişeyler
    diziyi tekrardan izliyorum ve her sahnede birşeyler bulmaya çalışıyorum ama yok işte bulamıyorum
    bu dizi adamı deli eder

• dizinin 03x08 bölümü, ilk postumda yazdığım 3. teoriye kaynak çıkardı desmondu neo gibi düşünelim. kahin/beyaz saçlı kadın, desmonda sevdiği kıza evlenme teklif ettirmeyip adaya gitmeyi seçtiriyor. matrixteki gibi, desmond her defasında bir döngü içinde sevdiği kıza evlenme teklif etmeyip adayı seçiyor olabilir yani hatırlarsanız matrixteki esas neomuz 6.neoydu. burada da desmond yine insanlığı kurtarmak için ilk 5 neo gibi aşkı deilde, kahramanlığı seçiyor ve her anahtarı çevirdiğinde yani hacth patladığında desmon sıfırlanıyor ama hafızasında yinede bazı hatıralar kalıyor mesela 2 önceki döngüde charlie yıldırımdan ölüyor, ondan bir sonrakinde yıldırımdan kurtarıyor ama bu seferde charlie boğularak ölüyor ve desmond bunları hatırlayarak engellemeye çalışıyor

tabiki bu rastlantı bilerek yapılmış birşey, bence esas son böyle deil tabiki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.