Şimdi Ara

***** LOST TEORİLERİ ***** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Clk çok güzel yakalamışsın bence mantıklı ama şu var herhafta döngüyü başka yerlere çekiyorlar. Bir sezon boyunca Others ile yattık kalktık. Herkes bişeyler söyledi sonunda acıga kavustu hem de 3.sezonun ilk bölümünde. Unutmayalım Others ne iz bırakıyordu ne de başka bişey. Açıklanamayan o kadar çok şey birikti ki.

-Ortada bir liste var.
    -Penny tuttuğu iki adam.
    -Libby gerçeği (öldü ama Hugo nun önceki hayatında vardı)
    -Katenin geride bıraktıkları
    -jackin ailesi (özellikle babasının gittiği yer)

belki de en önemlisi SAYILAR...Hala ne anlama geldiği anlaşılamadı. Her bölümde yeni bir bakış acısı geliyor. (Son bölümde bile Desmond 815 numaralı pakete odaklandı).
    Toparlayamayacaklar gibi geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

@Clk çok güzel yakalamışsın bence mantıklı ama şu var herhafta döngüyü başka yerlere çekiyorlar. Bir sezon boyunca Others ile yattık kalktık. Herkes bişeyler söyledi sonunda acıga kavustu hem de 3.sezonun ilk bölümünde. Unutmayalım Others ne iz bırakıyordu ne de başka bişey. Açıklanamayan o kadar çok şey birikti ki.

-Ortada bir liste var.
    -Penny tuttuğu iki adam.
    -Libby gerçeği (öldü ama Hugo nun önceki hayatında vardı)
    -Katenin geride bıraktıkları
    -jackin ailesi (özellikle babasının gittiği yer)

belki de en önemlisi SAYILAR...Hala ne anlama geldiği anlaşılamadı. Her bölümde yeni bir bakış acısı geliyor. (Son bölümde bile Desmond 815 numaralı pakete odaklandı).
    Toparlayamayacaklar gibi geliyor...

sanırsam o iki elemanın olayını bu yazdıklarım açıklıyor ama desmondun geleceği görme yeteniğini nasıl açıklayacakları sorun orda işte.

quote:

Orjinalden alıntı: cLk

1-desmondın sevgilisi, desmondın ada da olduğunu nerden biliyor? (desmondun adasının bulunması için 2 eleman tutmuştu hatırlarsanız) ve diğer bir soru,
    2-bu kız desmondu manyetik alan değiişimi ile arayacağını nerden biliyor?

*desmond bardayken fizikçi arkadaşına adayı ve ada hakkındaki herşeyi anlattı, hatta fizikçi buna delimisin falan diyerek dalga geçti.

*desmondun, tekneyle okyanusu tek başına geçme yarışması esnasında adaya düştüğünü biliyoruz/tahmin ediyoruz. ve sonuçta sevgilisi bu kaybolmadan sonra desmonddan haber alamayınca ne yaptı? taabiki desmondun en yakın arkadaşı olan fizikçiye sordu ve oda desmondun bir gün bardayken saçma bir olay anlattığını, bir ada olduğunu adada manyetik birşeylerin olduğunundan bahsetmiştir. böylece yukaırdaki sorulara cevap bulmuş oluyoruz.

• bence çarlide bi numaralr var, hörliyle karşılaştı, desmondla, sanırım biri daha vardı yaa..
    hatta bence bunların hepsi uçaktan başka yerlerde dekarşılaştı, mesela sawyer ve jack, jack ve analucia,
    bence bunlar kapadılar bi odaya, sonu çok aptalca bitecek
  • bu dizi su ana kadar kaç bölüm yayinlandi ve bölümler ortalama kaç mb.indirmek istiyorum.direk indirebilecegim bi link varmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

bu dizi su ana kadar kaç bölüm yayinlandi ve bölümler ortalama kaç mb.indirmek istiyorum.direk indirebilecegim bi link varmi.

Şu an 3.sezonun 8.bölümüne gelindi. Birinci ve ikinci sezon 24'er bölümden oluşuyor. İnternette genelde xor - lol divx şeklinde bulabilirsin her biri 350 şer mb oluyor.
  • SPOILER SPOILER SPOILER
    arkadaslar bu dizi nereye dogru gidiyo anlamıs degilim ana lucia ve diger kızın ölemsi tam bir saçmalık oldu bu ikiside bence super oynuyodu ve geçmiş hayatlarından baya malzeme çıkacaktı ,eko nun ölmesi de büyük kayıp oldu çok üzüldüm o da sağlam adamdı,adanın diger tarafından yeni gelenlerin hepsini öldürdüler ,yeni oyuncular eklemeye kalktılar 7-8 de hatırlasınız 2 kişi bi kız erkek hatırlarsınız hatta diğer bulunan hatch e ekonun öldügü gun onlarda girdi onlardan var ya bi cacık olmaz o yeni gelenlerden git gide eski oyuncuları aratcak gibi bu dizi Şhanon ın erkek kardeşinin ölmeside büyük kayıp oldu kaldı ki shanon ın ve o uvey erkek kardesi bussuru olay vardı onlar yarım kaldı ,ayrıca hurley nin aşık oldugu kız da öldü hatırlarsanız hurley sezon 2 episode 18 de en son da gene akıl hastanesinde o kızı gömüştü gene bişiler çıkacak dedim kız öldü yarım kaldı o bütün gizem herşey,bakalım gelecekte daha neler gorecek,
    SPOILER SPOILER SPOILER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo Pacino -- 21 Şubat 2007; 22:36:34 >

• ******SPOILER SPOILER SPOILER*******

jack in durumuna da acıdım en son ,sawyer in kate arasında olaya tepki olarak ilerki bölümlerde o adada yeni tanıstıgı blonde ye cakacak galiba,biraz kaba oldu ama napayım

******SPOILER SPOILER SPOILER*******

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo Pacino -- 21 Şubat 2007; 22:50:09 >
  • bence sun ve jin,dizide çok önemli olan iki karakter
    neden diyecekseniz,bütün geridönüşlerde herkesin birbiri ile bi alakası olduğunu gördük ancak Jin ve Sun'ın kimseyle hiçbir bağı yoktu adaya gelene kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

bence sun ve jin,dizide çok önemli olan iki karakter
    neden diyecekseniz,bütün geridönüşlerde herkesin birbiri ile bi alakası olduğunu gördük ancak Jin ve Sun'ın kimseyle hiçbir bağı yoktu adaya gelene kadar

spoiler
    bu dizide var ya o korelilere bi b.k olmaz neden derseniz dizi uzak dogu da da tutuyo onların olmesi seyirci kaybina neden olur ayrıca goreceksiniz sayyid e de bi b.k olmayacak o erif var diye butun musluman ulkeler takip ediyo bu diziyi bunlardan hic suphem yok
    spoiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino

quote:

spoiler
    bu dizide var ya o korelilere bi b.k olmaz neden derseniz dizi uzak dogu da da tutuyo onların olmesi seyirci kaybina neden olur ayrıca goreceksiniz sayyid e de bi b.k olmayacak o erif var diye butun musluman ulkeler takip ediyo bu diziyi bunlardan hic suphem yok
    spoiler

haklısın ne diyeyim

• Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Desmonda o tekneyi veren Libby gerçek hayatta...Sonra Libby vurularak ölüyor tam gömüyorlar cenazesi bitiyor desmond çıkageliyor...yani onun orda olduğunu göremiyor bile...ordanda bişeyler çıkıcak bence ileride...

birde alex otherın başındaki herife baba diyor...anneside fransız hatun e o zaman fransız hatunla o herif eski karı kocamı...fransız hatun yanındaki onla olan diğer kişilerin hastalandıklarını söyledi ve onları öldürdüğünü...belkide öldürmedi o hastalıktan kastı kafayı yemeleriydi...otherstaki elemanların bir kısmı fransız hatunun gemiyle adaya düşen kişilerden olabilir...

bide en çok kafama takılanlardan biride sawyer ın juliet hakkında dedikleri...juliet kate e silah dayadığı bölümde tehlike geçtikten sonra sawyer kate e diğerlerinden cacık olmaz ama o kadın gözünü kırpmadan seni öldürürdü dedi...juliette kesin bi bokluk var...

• juliet in neler yapabileceğini sawyer ve kate e adadan kaçmaları için yardım ederken gördük,

kendi arkadaşını gözünü kırpmadan vurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

***** LOST TEORİLERİ *****

hadi bakalım

bu nerden çıktı yaw?? allah allah! diyecem annesi arıyor ama annesi de öldü zavallıcağın... dedesi mi nenesi mi arıyor acaba onu. yok yok dur jin bu foto sırasında adada değil. yani off yani annesi arıyor olabilir onu ama neden arasın kiiiiiiiiiiiiiiiiii çıldırcam yaw!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: cLk

1-desmondın sevgilisi, desmondın ada da olduğunu nerden biliyor? (desmondun adasının bulunması için 2 eleman tutmuştu hatırlarsanız) ve diğer bir soru,
    2-bu kız desmondu manyetik alan değiişimi ile arayacağını nerden biliyor?

*desmond bardayken fizikçi arkadaşına adayı ve ada hakkındaki herşeyi anlattı, hatta fizikçi buna delimisin falan diyerek dalga geçti.

*desmondun, tekneyle okyanusu tek başına geçme yarışması esnasında adaya düştüğünü biliyoruz/tahmin ediyoruz. ve sonuçta sevgilisi bu kaybolmadan sonra desmonddan haber alamayınca ne yaptı? taabiki desmondun en yakın arkadaşı olan fizikçiye sordu ve oda desmondun bir gün bardayken saçma bir olay anlattığını, bir ada olduğunu adada manyetik birşeylerin olduğunundan bahsetmiştir. böylece yukaırdaki sorulara cevap bulmuş oluyoruz.

doru sölüyosun bende öle düşündüm bir an

• quote:

Hurley loto ikramiyesini kazandıgını söylerken Jin'de tvden izliyordu

Bunun yanında ilerleyen bölümlerde baska ilişkilerde cıkacak gibi geliyor...Örneğin Sun'un ilişki kurduğu adamdan şüpheleniyorum gerçi öldü ama Ve tabi babası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 27 Şubat 2007; 15:49:14 >

• Size Ufak Bir Tiyo AdADAKİ yAŞAM Gerçek hayattan 48 saat önce gelişiyor Yani Adam Red Sox un şampiyon olduğunu 2.gün Önceden Gördü Adadaki Yaşam Çok farklı bir Yaşama Dönüşecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

quote:

Hurley loto ikramiyesini kazandıgını söylerken Jin'de tvden izliyordu

Bunun yanında ilerleyen bölümlerde baska ilişkilerde cıkacak gibi geliyor...Örneğin Sun'un ilişki kurduğu adamdan şüpheleniyorum gerçi öldü ama Ve tabi babası...

o ikramiye sahnesini bende biliyorum
    zaten tek bağ burda ortaya çıkıyor
    ama ben yüz yüze görüşmelerden bahsediyorum
    mesela john locke,sayid in sevdiği kızla konuşuyor yada ana lucia jack'in babasına yardım ediyor vs vs

bu arada bence sun'ın babasının dharma ile ilgili bi bağı var,hatta sun ve jin'in ama daha çok jin'in sun'ın babasıyla alakalı olarak dharma ile bi ilgisi var
    hatırlarsanız tuvalette bi adam jin'i uyarıyor saati götür diye,bi saati götürmek bu kadar önemli olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 27 Şubat 2007; 18:42:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

Size Ufak Bir Tiyo AdADAKİ yAŞAM Gerçek hayattan 48 saat önce gelişiyor Yani Adam Red Sox un şampiyon olduğunu 2.gün Önceden Gördü Adadaki Yaşam Çok farklı bir Yaşama Dönüşecek

bunu nerden çıkardın
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Size Ufak Bir Tiyo AdADAKİ yAŞAM Gerçek hayattan 48 saat önce gelişiyor Yani Adam Red Sox un şampiyon olduğunu 2.gün Önceden Gördü Adadaki Yaşam Çok farklı bir Yaşama Dönüşecek

bunu nerden çıkardın

Daha fazlasıda Varda Tadı kaçar anlatmıyım en iyisi siz izleyin tadını çıkarın inanmayan olursada ilerki bölümlerde kendileride görücektir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

bunu nerden çıkardın

Daha fazlasıda Varda Tadı kaçar anlatmıyım en iyisi siz izleyin tadını çıkarın inanmayan olursada ilerki bölümlerde kendileride görücektir

ben 3.sezon 8 ve 9 hariç izledim
    acaba kaçırdığım bir yer mi var diye sormuştum..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.