Şimdi Ara

***** LOST TEORİLERİ ***** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • swan ambarındaki çıkan haritanın sırları hakkında birşeyler buldum ve sizinle paylaşmak istedim.

swandaki gizli haritanın tam görüntüsü için tıkla

*bu çizimlerden, haritanın sırrı adadaki gizli tüneller diye bir sonuç çıkıyor. ve swandaki gizli haritanın ortasındaki yerde ? işareti vardı. ? olan yer pearl abmarı. buranın daha bilmediğimiz büyük bir sırrı olabilir.

***** LOST TEORİLERİ *****

*bunu çizen eleman olayı iyice aşmış, dizideki tüm haritaları toparlayıp 3 boyutlu olarak çizmiş. swandaki gizli haritayıda bunun üzerine monte etmiş ama ambarların yeri kesin olarak buralar diyemiyoruz. mesela başka bir haritada da arrow ambarını başka yere çizmişlerdi. ama genel bir ada görüntüsü olarak işe yarıyor.

***** LOST TEORİLERİ *****

ileriki bölümlerde muhtemelen adadaki tünellerle karşılaşabiliriz. ve herkesin kafasına takılan bir soru vardı. "others köyünde denizaltı nasıl oluyor. etrafında deniz falan yok". yukarıdaki 2.resme bakarsak otherville yazan yerin solunda nehir var. denizaltının ordan denize ulaşmış olabilir. bu arada 2.resimde otherville yazan yerin ileri kısmı daha bilinmiyor, yani orası deniz olabilir yada kara parçası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 30 Mart 2007; 3:57:14 >

• çizilen harita gerçekten mantıklı çizilmiş görülüyor... adanın tabanına yerleştirilmiş bilimsel (ya da askeri) büyük bir üs söz konusu. ama ortadaki ? (soru işareti) pearl değil de sanki daha önemli bir şeymiş gibi geliyor bana. o da muhtemelen manyetik gücün kaynağı olabilir...

@saviola83 dostum, ben bir haritanın içine o kadar fazla şey sıkıştırdıklarını düşünmüyorum. juliet'le ilgili olanlar üç aşağı beş yukarı doğru olabilir. ama 20 yaşındaki, 70 yaşında bir kadının rahmine sahip olan kız "ben" in kızı olabilir. belki de zamanında deneyleri onun üstünde yapmışlardır...
  • foxhound,

? olan yer %90 pearl. ? bölümünde ekoyla john pearlü bulmuşlardı. ö bölümden bir kare

http://lostpedia.com/images/thumb/e/e6/Pearlquestionmarkjpg.jpg/800px-Pearlquestionmarkjpg.jpg

gizli haritadaki ? yerinden bende önemli bişeyler çıkacağını umuyorum. ? pearl olduğuna göre belki pearlün altında gizli biryer daha vardır. çünkü son izledeğimiz 14. bölümde benle juliet pearle gediklerinde, juliet " burası beni korkutuyor" gibi bir cümle söyledi. yani neden orası korkutsunki onu demekki orda bişeyler var.

• bende zaten bunu kastetmiştim dostum yukarıdaki değil de aşağıdaki yeri, yani yeşil noktalı olan galiba yanlış anlatmışım, orada büyük ihtimalle manyetik gücün kaynağı ya da daha korkunç şeyler var...
  • Son bölümde Kate ile Juliette ormana bırakıldı, Sayid ile Jack köyde bırakıldı.Neden Kate ile Juliet i ormana bıraktılar?Ve neden Juliet Kendini Kate ile kelepçeledi?Otherslar Juliet i dışlayacak olsa üzerinde silah bıçak kelepce vb bişey bırakmazlardı değilmi?Ama Juliette hem kelepce hem anahtarı hemde bi çakı vardı..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Son bölümde Kate ile Juliette ormana bırakıldı, Sayid ile Jack köyde bırakıldı.Neden Kate ile Juliet i ormana bıraktılar?Ve neden Juliet Kendini Kate ile kelepçeledi?Otherslar Juliet i dışlayacak olsa üzerinde silah bıçak kelepce vb bişey bırakmazlardı değilmi?Ama Juliette hem kelepce hem anahtarı hemde bi çakı vardı..?

kate bu soruyu juliete sordu zaten, julyde "onlar benide bıraktı, bende sizle olmak istedim o yüzden dedi"

yani juliet bayıltılmamış olabilir, yada bayıltılmışsa kateden önce ayılmış ve köyü gezmiş gerçekten bırakıldığını anlamış, sonra bizimkilerinde bırakıldığını görünce bari bunlara yamanayım demiş bunu yapmak içinde aklınca kendini katee kelepçelemiş, biraz acınacak bir durum yaratmaya çalışmış, böylece bizimkilerle birlikte olacağını düşünmüş.

yani sonuç olarak, juliet bu oyunu çevirmeyip, direk gidip katee benide bıraktılar bende sizinle geleyim deseydi, julyi ajan sanardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: cLk
    kate bu soruyu juliete sordu zaten, julyde "onlar benide bıraktı, bende sizle olmak istedim o yüzden dedi"

yani juliet bayıltılmamış olabilir, yada bayıltılmışsa kateden önce ayılmış ve köyü gezmiş gerçekten bırakıldığını anlamış, sonra bizimkilerinde bırakıldığını görünce bari bunlara yamanayım demiş bunu yapmak içinde aklınca kendini katee kelepçelemiş, biraz acınacak bir durum yaratmaya çalışmış, böylece bizimkilerle birlikte olacağını düşünmüş.

yani sonuç olarak, juliet bu oyunu çevirmeyip, direk gidip katee benide bıraktılar bende sizinle geleyim deseydi, julyi ajan sanardı.

Pek çok gizemi bilen Julietten bukadar kolay vazgeçmeleri garip olurdu bence.Bakın blacksmoke un geçmesini engelliyen direklerin şifresini bile biliyor.Otherslar onu dışamış olsa onun bildiği bu tür bilgileri güncellemezmiydi ?

• quote:

quote:

Pek çok gizemi bilen Julietten bukadar kolay vazgeçmeleri garip olurdu bence.Bakın blacksmoke un geçmesini engelliyen direklerin şifresini bile biliyor.Otherslar onu dışamış olsa onun bildiği bu tür bilgileri güncellemezmiydi ?

sen ajan diyorsun anladığım kadarıyla, 16. bölümü izlemeden bişey diyemicem, çünkü bu bölüm julieti anlatıyor, ve bölüm sonunda "one of us" yani bizimkilerden birisi oluyor diye biliyorum, az kaldı bölüm iniyor izleyip daha iyi görelim

• Bide Kara duman sarışın kadına ne yaptı anlamadım. fotoğraf mı çekti ne
  • ------- büyük spoiler -------

* sezon finali hakkındaki röportaj ve yorumları okudum, final bölümü prime timeda yayınlanmayacak kadar korkunç sahneler içeriyormuş, bu sahneler others ve losties arasındaki savaşla ilgili. evt yanlış duymadınız sezon finalinde ölümüne savaş olacak! ve ana karakterlerden en az birisi ölecek! ve ortalıkta dolanan dedikodularda bu kişinin jack olacağı söyleniyor ama bence jack değildir, çünkü bu tip büyük olaylarda önceden söylenen kişilere bişey olmuyor.

* sezon finalinde büyük taraf değişiklikleri olacakmış, aslında kimin hangi tarafta olduğunu öğrenecekmişiz. finale kadar bizi charlinin durumuyla oyalayacaklar galiba, desmond-charliye arasındaki ölüm muhabbeti

yeni bilgileri buldukça ekleyecem, finalde kesin olarak kimin flashbacki olacağını anlayamadım, heryerde başka başka kişilerin yazıyor. birden çok kişinin flashbackleri var heralde ama temel flashback ben yada hurleynin olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 13 Nisan 2007; 17:06:34 >

• quote:

quote:

quote:

sen ajan diyorsun anladığım kadarıyla, 16. bölümü izlemeden bişey diyemicem, çünkü bu bölüm julieti anlatıyor, ve bölüm sonunda "one of us" yani bizimkilerden birisi oluyor diye biliyorum, az kaldı bölüm iniyor izleyip daha iyi görelim

Gördünmü ajanlık yapıo Juliet hanım..

• hepimizi kandırdı karı belli olmaz ama jack boş adam deil güveniyorsa sorun yok beni eve gönder diye azmı ağlamış, bunun bir intikamı olmalı, ben'e çok pis girebilir bu ajanlık işi
  • dizi iyiden iyiye merak uyandırdı bende. bakalım ne olacak ilerki bölümlerde...
  • quote:

edit: black smoke 2. sayfada.

tabiiki ilk kafama takılan şey bu olanların
    1- tek kişinin kafasında yarattığı dünyamı, rüyamı

/>

arkadaşlar bence bütün lost dizisi desmondun kafasında canlandırdığı bir hikaye!!!!
    çünkü dikkat ettiyseniz desmond adadan önce jack ve charlee ile karşılaşmış!onların orada oluşlarının sebebi bu desmond kafasında onları canlandırıyor diğer kişilerde belki ilerleyen bölümlerde karşımıza çıkar belkde tamemen hayal ürünüdürler yada bir hastanedeyse eğer hastane çalışanları olabilirler!!!
    adada desmondun olacakları önceden bilebilmesinin nedeni de bu çünkü herşey onun kurgusu sonuçta!!!
    yaşlı kadında onun psikiyatrı olabilir yani onunla konuşmaya şalışan ama desmond tabiki duymak ve yorumlamak istediği gibi yorumlamış olabilir yani kadının dedikleri tamamen terside olabilir öyle biryerin varolmadığını anlatmışta olabilir!!
    benim teorim bunlar......katılmak yada katılmamak size kalmış

• quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

quote:

edit: black smoke 2. sayfada.

tabiiki ilk kafama takılan şey bu olanların
    1- tek kişinin kafasında yarattığı dünyamı, rüyamı

/>

arkadaşlar bence bütün lost dizisi desmondun kafasında canlandırdığı bir hikaye!!!!
    çünkü dikkat ettiyseniz desmond adadan önce jack ve charlee ile karşılaşmış!onların orada oluşlarının sebebi bu desmond kafasında onları canlandırıyor diğer kişilerde belki ilerleyen bölümlerde karşımıza çıkar belkde tamemen hayal ürünüdürler yada bir hastanedeyse eğer hastane çalışanları olabilirler!!!
    adada desmondun olacakları önceden bilebilmesinin nedeni de bu çünkü herşey onun kurgusu sonuçta!!!
    yaşlı kadında onun psikiyatrı olabilir yani onunla konuşmaya şalışan ama desmond tabiki duymak ve yorumlamak istediği gibi yorumlamış olabilir yani kadının dedikleri tamamen terside olabilir öyle biryerin varolmadığını anlatmışta olabilir!!
    benim teorim bunlar......katılmak yada katılmamak size kalmış

bu kadar bilindik bi sonu olduğunu sanmıyorum bu dizinin

• quote:

Ben de,bu kurgunun içinde,desmond,penny,ve babası ile ilgili bazı şeylerden şüpheliniyorum,

Desmond,penny ile evlenmek istediğini söylemek için babasının yanına bir görüşmeye gitmişti.O görüşme esnasında daha yaşanmamış olaylarla ilgili bazı konuşmalar geçiyordu,
    Örneğin desmond,odada ki tekneyi göstermişti,charles da bu tekneyle dünya turu yapılacağı veya yarışlara katılanılacağı gibi bir şey söylemişti,

Gene duvarda,bir resimde,orman ve kutup ayısının resmi vardı,desmondun buna bir müddet baktığını gördük.Daha dünya turuna çıkmamıştı,ama yaşanacaklarla ilgili ipuçları gösteriliyordu.

Sonra dışarı çıkıyor,charliyi görüyor,konuşuyorlar,ben seni adadan tanıyorum filan diyor,yağmur yağıyor,bara gidiyor,barda olanları daha önce hatırlıyor,sonra libbyle karşılaşıyor,bir anda hiç tanımadığı bir insan kendisine teknesini veriyor ve dünya turuna çıkıyor,sonrası malum kendini adada buluyor.

2.bölümün sonunda da,adadaki eloktromanyetik patlamadan sonra,birileri penny i arayıp yerini bulduk diyor.Yani adadaki eloktromanyetikden haberleri var bu insanların,ve adadaki patlamayla nerde olduğunu bilebiliyorlar bir şekilde.

Bana göre,penny ve babasının en başından beri bu işin içinde olduğu gibi bir izlenim var,hatta babası,dharma girişiminin başındaki adam veya destekçisi filan bile olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: rashamon

quote:

Ben de,bu kurgunun içinde,desmond,penny,ve babası ile ilgili bazı şeylerden şüpheliniyorum,

Desmond,penny ile evlenmek istediğini söylemek için babasının yanına bir görüşmeye gitmişti.O görüşme esnasında daha yaşanmamış olaylarla ilgili bazı konuşmalar geçiyordu,
    Örneğin desmond,odada ki tekneyi göstermişti,charles da bu tekneyle dünya turu yapılacağı veya yarışlara katılanılacağı gibi bir şey söylemişti,

Gene duvarda,bir resimde,orman ve kutup ayısının resmi vardı,desmondun buna bir müddet baktığını gördük.Daha dünya turuna çıkmamıştı,ama yaşanacaklarla ilgili ipuçları gösteriliyordu.

Sonra dışarı çıkıyor,charliyi görüyor,konuşuyorlar,ben seni adadan tanıyorum filan diyor,yağmur yağıyor,bara gidiyor,barda olanları daha önce hatırlıyor,sonra libbyle karşılaşıyor,bir anda hiç tanımadığı bir insan kendisine teknesini veriyor ve dünya turuna çıkıyor,sonrası malum kendini adada buluyor.

2.bölümün sonunda da,adadaki eloktromanyetik patlamadan sonra,birileri penny i arayıp yerini bulduk diyor.Yani adadaki eloktromanyetikden haberleri var bu insanların,ve adadaki patlamayla nerde olduğunu bilebiliyorlar bir şekilde.

Bana göre,penny ve babasının en başından beri bu işin içinde olduğu gibi bir izlenim var,hatta babası,dharma girişiminin başındaki adam veya destekçisi filan bile olabilir.

evet dostum katılıyorum sonuçta darhma girişiminin kurucuları zenginler vede patlamadan ve yerinden haberdarlar peki neden hala gelmediler demekki herşeyi onlar planlamış olabilirler

• adadaki olaylarmı daha ilginç, yoksa karakterlerin geçmişte yaşadıklarımı? sanki dünyada birtek bizimkiler var. bana ikiside uydurmaca gibi geliyor. hangisi gerçek bunların bazen karakterlere bir şekilde flashbacklerde izlediğimiz hayatlarını empoze etmişler gibime geliyor. bazende adadaki hayatın. geçmiş hayatlarındaki iç içe geçmişlikler, cinayetler, kardeş çıkmalar... hangisi gerçek? adadaki yaşammı, flashbacklerdeki yaşammı, yoksa ikiside gerçek/sahte mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 17 Nisan 2007; 18:15:03 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rashamon

quote:

evet dostum katılıyorum sonuçta darhma girişiminin kurucuları zenginler vede patlamadan ve yerinden haberdarlar peki neden hala gelmediler demekki herşeyi onlar planlamış olabilirler

düşük bi ihtimal de olsa kutuptaki elemanlar bu çarşamba yayınlanacak bölümde gelebilirler. promoda bi helikopter sesi duyuluyodu çünkü .

• dizi hakkında o kadar çok teori var ki. mutlaka bazıları tutacaktır. ama merak ettiğim senaryo yazımı bitmiş durumdamı acaba. bitmediyse piyasada dolaşan en yaygın teorileri ters köşeye yatırmak için değişiklik de yapabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.