Şimdi Ara

LOTR : Battle For Middle Earth 2 Max Çözünürlügünü Arttırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oynayanlar bilir Oyunun Maksimum Destekledigi Çözünürlük 1280*960 ben bunu 1280*1024 yada 1680*1050 yapmak istiyorum hangi ayarları yada dosyası ile oynama yapmam gerek bir türlü bulamadım Bilenlerden Yardım İstiyorum

• C:\Documents and Settings\kullanıcıadın\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Files klasörü içindeki options dosyasını açıp resolution dan istediğin ayarı yapabilirsin oyununwidescreen patch i yok burdan ayarlayabilirsin
  • Çözünürlüğü manuel olarak ayarlayabilirsin.

C sürücüsünden Kullanıcılara,oradan kendi hesabına gir. AppData ve ardından Roaming 'i aç."My Battle for Middle-earth(tm) II Files" şeklinde bir dosya bulman lazım.Options'u not defteriyle açabilirsin.Orada Resolution'un karşısında,oyun için mevcut kullandığın çözünürlük yazar.Onu silip kendi istediğin değeri yazarsan oyun o çözünürlükte açılacaktır.

Ben de bu sayede 1440x900 ile oynayabiliyorum.

NOT:Çözünürlük oyundaki çözünürlükler kısmında gözükmeyecek.Boşluk olarak gözükecektir,o nedenle oyunda böyle bir seçenek arama. Ayrıca,bu bahsettiğim AppData gizli olduğundan,klasör seçeneklerinden gizlilik ayarlarını değiştir.Ben de Win7 kullanıyorum,umarım yardımı dokunur.

(Alıntıdır)

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanas22

Çözünürlüğü manuel olarak ayarlayabilirsin.

C sürücüsünden Kullanıcılara,oradan kendi hesabına gir. AppData ve ardından Roaming 'i aç."My Battle for Middle-earth(tm) II Files" şeklinde bir dosya bulman lazım.Options'u not defteriyle açabilirsin.Orada Resolution'un karşısında,oyun için mevcut kullandığın çözünürlük yazar.Onu silip kendi istediğin değeri yazarsan oyun o çözünürlükte açılacaktır.

Ben de bu sayede 1440x900 ile oynayabiliyorum.

NOT:Çözünürlük oyundaki çözünürlükler kısmında gözükmeyecek.Boşluk olarak gözükecektir,o nedenle oyunda böyle bir seçenek arama. Ayrıca,bu bahsettiğim AppData gizli olduğundan,klasör seçeneklerinden gizlilik ayarlarını değiştir.Ben de Win7 kullanıyorum,umarım yardımı dokunur.

(Alıntıdır)

çok teşekkurler bu sayede tam ekran oynayabiliyorum ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.