Şimdi Ara

Lotr Middle earth II online oynamak isteyenler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=zwpqDO4udSs
    bu kadar basit diyebilirim arkadaşlar video'daki talimatları takip edip siteye kayıt olup oyunu online oynayabilirsiniz bu oyunun aşığı olarak yeterince mutlu oldum başka sevenleri olduğunada eminim iyi günler iyi oyunlar

• Hocam size helal olsun ne zamandır bu oyunu online oynamak istiyordum ama bırak multiplayer serverlarını oyunun orjinali bile yok.
    Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.
  • BlackBurn340 kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeşim benim, herhangi bir sıkıntı olur ise yazarsın konuya. Fakat unutma doğru şekilde yap video'daki gibi en ufak ayrıntıya kadar kardeşim.Ben oynuyorum ve ufacık sıkıntı yok kasma vb.
  • ben bfme1 i oynuyorum ama t3a da fazla kişi oynamıyor artık 2yi de 1i de, gameranger daha iyi bence iki oyun içinde
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Peki hocam kurulum video'su vb. birşey varmı elinde gameranger için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pewee

Peki hocam kurulum video'su vb. birşey varmı elinde gameranger için

eğer gameranger için diyorsan google gameranger yaz resmi sitesinden indir sonra şu videodaki adımları takip et çok basit ve kullanışlı bir program :

bfme 1 dosyası falan istiyorsan onları da atabilirim ayrıyeten.

Hocam oyunların orjinal olması lazım ama sanırım değil mi birde red alert 3 lazım bana 1.12 versiyon var ise çok iyi olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Birde oyun sürümleri önemli değilmi bf2 version 1.09 var bende oynuyanların çoğu hep 1.06 ile oynuyor
  • Pewee P kullanıcısına yanıt
    oyunların orjinal olmasına gerek yok dostum.

şuradan temiz şekilde indirebilirsin içinde en güncel patch olması lazım oyunun yanında :https://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=977796

evet versiyonlar önemli, genelde en stabil versiyon hangisiyse o oynanır. bfme1 de 1.06 oynuyor herkes bfme2 yi bilmiyorum bak, ona göre bakıp patch indirirsin eğer attığım linkte inmezse

o söylediğin oyunu bilmiyorum valla red alerti :S
    Hocam çok sağol bende var tüm lotr'lar fakat cod 4 ve age of arıyorum temiz link varsa atarsın sana zahmet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.