Şimdi Ara

! LOVATO Sıralı Sistem LPG !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İtalya'nın bir numarası ve Türküye'nin en tanınan markası olan LOVATO markalı lpg dönüşüm kitlerini karbüratörlü, enjeksiyonlu ve sıralı enjeksiyon montajı gerektiren araçlara takılır. Kitler iki yıl firma garantisi altında olmaktadır ve garanti kapsamında arızalı parça tamiride yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserlpg -- 19 Haziran 2008; 10:58:13 >

• Bende Lovato var..Karbüratörlü..Ve gayet memnunum..Karbüratörlü aracına taktırmak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim..1.500 km'e yaklaştım çok şükür forumda okudugumuz seyler basımıza gelmedi..Biraz yüksek yakıt değerlerim ama olacak o kadar..

Sözün özü..Lovato kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim..

Ama biliyorsunuz kitten ziyade ustada önemli..

Saygılar
  • Sıralı easy fast Lovato taktırdım 1.6 astrama çok memnunum ama işçilik 10 numaraydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stw

Bende Lovato var..Karbüratörlü..Ve gayet memnunum..Karbüratörlü aracına taktırmak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim..1.500 km'e yaklaştım çok şükür forumda okudugumuz seyler basımıza gelmedi..Biraz yüksek yakıt değerlerim ama olacak o kadar..

Sözün özü..Lovato kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim..

Ama biliyorsunuz kitten ziyade ustada önemli..

Saygılar

Umarım sorunsuzca kullanmaya devam edersiniz arkadaşlar. Herhangi bir problemde İstanbuldaki arkadaşlarıma servis ve bilgi konusunda yardımcı olurum. Haklısın Stw....
    Usta ve montajdaki işçilik çok önemli.

• quote:

Orjinalden alıntı: madozz

Sıralı easy fast Lovato taktırdım 1.6 astrama çok memnunum ama işçilik 10 numaraydı

Lovato da, Milano da gerçekten sorunsuz markalar. Ama işçilik çok önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserlpg

LOVATO Sıralı Sistem LPG
    İtalya'nın bir numarası ve Türküye'nin en tanınan markası olan LOVATO markalı lpg dönüşüm kitlerini karbüratörlü, enjeksiyonlu ve sıralı enjeksiyon montajı gerektiren araçlara takılır. Kitler iki yıl firma garantisi altında olmaktadır ve garanti kapsamında arızalı parça tamiride yapılır.

Herkese tavsiye eder, Kit hakkında ve araçla ilgili sorusu olan arkadaşlarıma da seve seve yardımcı olurum.

İstanbul Yetkili satış ve montaj servisi : Aser LPG - Bostancı

Ustam 6 Silindir Sıralı sistemler ne kadar acaba ?
  • Orjinalden alıntı: Numan06

Milano 6 ve 8 silindirli sıralı sistemi, montaj dahil nakit 1700 ytl, Kredi Kartına 10 taksit, 2000 ytl civarında. Marmara Bölge Distribütörü olduğundan Bu fiyatlar üzerinden %8'e kadar indirim yaptırtabilirim.

Lovato'da 6 ve 8 silindirli araçlarda regülatör yetersizliğinden dolayı uygulamıyoruz. 6-8 silindirli araçlarda tüm testlerden tam performansla çıkan marka Milano'dur. Benzinli performansın aynısını almak için en önemli noktalardan biri montajdır.

Mercedes C-200 Kompressor aracımda şu anda takılı ve kesinlikle en küçük bir performans düşüklüğü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserlpg -- 15 Mayıs 2008; 13:15:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC Sıralı Sistem Hakkında
    19 yıl önce açıldı
    PRİNS TÜP
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinalden alıntı: aserlpg

Orjinalden alıntı: Numan06

Milano 6 ve 8 silindirli sıralı sistemi, montaj dahil nakit 1700 ytl, Kredi Kartına 10 taksit, 2000 ytl civarında. Marmara Bölge Distribütörü olduğundan Bu fiyatlar üzerinden %8'e kadar indirim yaptırtabilirim.

Lovato'da 6 ve 8 silindirli araçlarda regülatör yetersizliğinden dolayı uygulamıyoruz. 6-8 silindirli araçlarda tüm testlerden tam performansla çıkan marka Milano'dur. Benzinli performansın aynısını almak için en önemli noktalardan biri montajdır.

Mercedes C-200 Kompressor aracımda şu anda takılı ve kesinlikle en küçük bir performans düşüklüğü yok.

Cevabınız için teşekkür ederim ustam..

Aynı sistem sanırım Lovata Fast diye bir sistem bende var 6 silindir iptal ettirdik satmayı düşünüyorum onun için sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 15 Mayıs 2008; 16:04:16 >

• arakadaşlar haklısınız lavato bir ayrıcalık. kalıtelı. ama ben hiç memnun degılım.97 model doganın var enjeksıyonlu. yenı aldım 2 ay oldu. ama bır türlü gaz ayarını tutturamadım . en ıyı oldugunda ortalama 225 yeni kuruş yakıyor km.de ama cevremde benım aranabın aynısın cok var soruyorum ne kadar yakıyor dıye aldıgım cevap 185/ 210 yenı kurus arası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hallac79

arakadaşlar haklısınız lavato bir ayrıcalık. kalıtelı. ama ben hiç memnun degılım.97 model doganın var enjeksıyonlu. yenı aldım 2 ay oldu. ama bır türlü gaz ayarını tutturamadım . en ıyı oldugunda ortalama 225 yeni kuruş yakıyor km.de ama cevremde benım aranabın aynısın cok var soruyorum ne kadar yakıyor dıye aldıgım cevap 185/ 210 yenı kurus arası.

dostum 225 ykr yakıyorsa ya montajını yetkili servis yapmamıştır, ya da araç periyodik gaz ayar & kontrollerine gitmemiştir . her 10.000 km de bir aracın bilgisayar kontrollü cihaza girmesi gerekiyor ki, aracın için en ideal hassas ayar belirlensin.
    Lovato kullanıp da böyle bir sarfiyat mümkün değil. İstanbuldaysan ve gelirsen konu ile ilgili yardımcı oluruz merak etme.

• maltyadayım ne yhapabılırım. servıs demeyın sakın onların yanına bıle yaklasamayız
  • quote:

arakadaşlar haklısınız lavato bir ayrıcalık. kalıtelı. ama ben hiç memnun degılım.97 model doganın var enjeksıyonlu. yenı aldım 2 ay oldu. ama bır türlü gaz ayarını tutturamadım . en ıyı oldugunda ortalama 225 yeni kuruş yakıyor km.de ama cevremde benım aranabın aynısın cok var soruyorum ne kadar yakıyor dıye aldıgım cevap 185/ 210 yenı kurus arası.

Araban normal yakıyor ustat daha aşağısını yaktıramazsın. Forumu incele tüm Şahin ve Doğanlar senden fazla yakıyor. Ayrıca bu işin gaz ayarıyla falan alakası yok 180 yakıyorum diyenler yalan söylüyor kafanı bulandırıyor. Benim diyen araba 0,20 altına düşemez. Bakma sen 180 yakıyorum 140 yakıyorum diyenler var. Ama gaz fiyatı arttımmı bu adamların yaktığı litre düşüyor.

Hiç kafana takma bin gönlünce arabana normal yakıyor.

• Kesinlikle normal diye düşünüyorum şehir içi sarfiyatlarında..

Bende 1.4 Toros var ve 0,20 yakıyor..Seninki 1.6 üstelik..Sen performansına bak..Zaten benzinden Lpg ye gecerek yeterince kar sağlamıssın ve değerlerin normal..İçişn rahat olsun derim..Forumda şişiyor biraz rakamlar..Düşük gösteriyor insanlar ve gerçekten dediğin gibi sinir bozucu oluyor..Ben bi kaç defa 0,182 yaktım..Sehir içi dışı karışıktı..Simdi 0,19-0,20 arasında geziyor..Ayarlarıyla oynama bence..Tabi performanstan memnun değilsen bilemem..
    quote:

• Candan muhendislikte 2 ay önce taktırdım .
    sabahları ısındıktan sonra bile gaza gecmiyor gecersede aracı sallıyor gaz yemıyor arccın ısısı kac derecce olursa olsun kontağı acıp kapattığımda gaza gecmıyor ilk başta bırakırsam stop ediyor ve dahası performans yerlerde ilk başlarda anlıyamıyordum gaz ve benzın arasındakı farkı şimdi arac gitmiyor 2 defa bu sorunlar yuzunden gitmemee rağmen düzeltilemedi sorun

lovata'dasorun varmı bilmiyorum aracın beynını sıfırlayığ yazılımın yenıden yuklenmesimi gerek acaba..
  • Benim aracda vaneo 1.6 lavoto srali sistem . Gaza geciyor 1veya 2 kilometre 2500 deviri gecince arac vuruntu yapiyor gaz yemiyor iki kere ayarlatdim değişmedi biraz gidip isininca uzun yolda duzeliyor ilk gecis sicakligi 20 derece deydi 30 dereceye değiştirdiler bu sefer daha fazla vuruntu yapmaya basladi cekis birazdaha duzeldi vuruntuyu kesmek icin ne yapmaliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.