Pentium 4 2,66 bilgisayarıma low level format nasıl atarım?
Harddisk ureticilerinin sayfalarinda disk yonetimi programlari bulunur. Markasina gore firmanin sayfasindan bunu indirebilir ve o programla diskini sifirlayabilirsin.
low level format programı bulman gerekiyor hem ne yapacaksınki çok uzun sürebiliyormuş eski anakartlarda mevcutmuş yalnız yeni anakartlarda yok p4 2.66 olduğuna göre program bulman gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: kunduns
Harddisk ureticilerinin sayfalarinda disk yonetimi programlari bulunur. Markasina gore firmanin sayfasindan bunu indirebilir ve o programla diskini sifirlayabilirsin.
+1 zero film at low level format değil
evet ben birkeresinde yapmıştım low level format neredeyse 1 gün sürdü bitmesi öyle 1 2 satte olacak bişi değil
LOW LEVEL FORMAT arkadaşlar BIOS tan yapılmıyormu bi kez o hatayı yapmıştım oradan canim cıktı resmen tavsiye etmem öldürüyor insanı.. formatı walla sanki bana atmıştı o zaman (1997)
Evet onceden bios setupda oyle bir secenek vardi. Olay yine ayni ama daha hizli bir sekilde cozebiliyorsunuz. Simdi artik bios a koymuyorlar ama disklerin ureticileri boyle bir program sunuyor.