Şimdi Ara

Low Level Format ÇOK ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 160 GB Western Digital Passport USB diskimde bazı klasörler ve dosyalara ulaşamıyordum.
    HD Tune ile test edince 1 tane bad sector buldu.
    Ben de low level format atmaya karar verdim. Hard Disk Low Level Format Tool programı ile formata başladım.
    Ancak format başlayalı 3 saati geçti ve bir süre sonra program yanıt vermemeye başladı. Formata devam ediyor mu bilmiyorum.
    5.30 da şehir dışına çıkmam lazım ve bilgisayarı kapatıp diski çıkarmalıyım.
    Low level format yarıda kalırsa diske elveda mı derim?

• bildigim kadarıyla evet elveda dersin diske keşke low level format yerine garantiye yollasaydın
  • Programın görüntüsü geri geldi.
    İki tane hata mesajı vermiş. Format error occured at ofset 40,583,561,216 ve ... 40,584,085,504 yazıyor.
    İlerleme çubuğu halen aynı yerde. Mecburen bilgisayarı kapatacağım.
    İnşallah bu halde garantiye alırlar.
  • Uçmadı.
    Hard diske tekrar low format attım, bu sefer formatı 2 saatten kısa bir sürede tamamladı. Sonra bölümlendirip normal format attım.
    HD Tune 2.54 ile tekrar test ettim. Daha önce görünen hasarlı bölgeler kaybolmuş.
    (Belki Hard Disk Low Level Format Tool programı Vista ile uyumlu değildir. Buradaki bilgiyarda XP yüklü.)
  • Low Level sakat bi formattır, sağlam hdd yi bile uçurduğu görülmüştür vakti zamanında iyi yırtmışsın yine
  • Garantisi varsa direk garantiye yollasaydın daha iyiydi.Ayrıca low level format bazen işe yarıyor ama bazen de daha beter oluyor.Bir de tekrarlama olasılığı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.